GALATASARAY TEKNİK PATRONU EZELİ RAKİPLERİNİN OYUNCUSUNA KANCAYI TAKTI.
ÖZTÜRK NECİP UYSAL İLE İLGİLENDİKLERİNİ SÖYLEDİ.
Genç yıldızımız ile yollarımız ayrıldı. Kendisini iyi bir takıma gönderdik, bahtı açık olsun.
![]()
GALATASARAY TEKNİK PATRONU EZELİ RAKİPLERİNİN OYUNCUSUNA KANCAYI TAKTI.
ÖZTÜRK NECİP UYSAL İLE İLGİLENDİKLERİNİ SÖYLEDİ.
Genç yıldızımız ile yollarımız ayrıldı. Kendisini iyi bir takıma gönderdik, bahtı açık olsun.
![]()
yayınla yayınla tabii bi bakalım nerelerde eksik yapmışız
TÜRKİYE KUPASINDA ŞANSSIZ BİR ŞEKİLDE ELENEN GALATASARAY LİGDE VE AVRUPADA DOLU DİZGİN GİTMEYE DEVAM EDİYOR.
HAZARD VE BABACAR'IN MÜTHİŞ FORMU DEVAM EDİYOR.
diyecek söz yok muhteşem bi takım yaratmışsın ve sonuç ortada![]()
Şampiyonlar Ligi gelmiş tebrk ederim hemde finalde 4 gol atarak muhteşem![]()
Süper süper süper ne denebilirTebrik ederim gerçekten çok başarılı bir kariyer hedefine ulaşmaya az kalmış
Hedefe az kalmış![]()
Ferreira ile sözleşme imzalamayı unuttun sanırım gitmiş adam
Kariyer süper, tebrik ederim. En iyi olmaya az kalmış![]()
En iyi olursun.İyi transferler![]()
Hedefine ulaştın sanırım (= Avrupa ve Dünya'nın en iyisi yaptın Galatasaray'ı (=
Evet çok az kaldı.Sınavlar bitseydi bir daha çok ekran görüntüsü paylaşacağım ama.
Teşekkür ederim.
Valla anlamadım nasıl oldu, 15 yaşında iken sözleşme imzalamıştım, parasıyla hem de. geldiği gün gitti. Dinamo Moscow ile anlaştı hem de.
En iyi olduktan sonra devam edersem en zengin klüp hedefi koyabilirim belki kendime.![]()
Kariyer uçmuş
Başarıların devamını dilerim..
karnenın açıklama bolumune yazar gibi oldu
barcelona gibi olmuşun gelene gidene 4
sitem yada hatır değil sakın yanlış anlama seenin sitemine kendi aklımca cevap verdim kusura bakma yanlış anlama
Sınavlar bitti kariyere devam..
İKİNCİ SÜPER KUPAMIZI DA MÜZEMİZE GÖTÜRDÜK.
eze eze almışsın süper kupayı tebrikler![]()
Tebrikler. Güzel bir sezon geçirmişsin. Bu sezona da Süper Kupa ile başlamışsın. Hedeflerini gerçekleştirine kadar durmak yok yola devam.![]()
TariboWest
erciyes maçından itibaren gol yememişin ayıp olmasın diye yeseydin bari 1 maçta en azından 1 gol![]()
heyt yavrum bea makina gibi takım
öncelikle çok ii gididosn bide oyuncuyu bi takıma nasıl öneriosn ?