Gücümüzü, Kuvvetimizi Bu Sefer Göstermek İstiyoruz Yine Ulusumuzun Büyük Desteği Yanımızda Olacak Rövanş Niteliğindeki Kuveyt Maçının Sonucu Merakla Bekleniyor Ama Bu Sefer Medya Tarafından Biraz Şans Tanınıyor Bize
Gücümüzü, Kuvvetimizi Bu Sefer Göstermek İstiyoruz Yine Ulusumuzun Büyük Desteği Yanımızda Olacak Rövanş Niteliğindeki Kuveyt Maçının Sonucu Merakla Bekleniyor Ama Bu Sefer Medya Tarafından Biraz Şans Tanınıyor Bize
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu Maçın Böyle Bitmesini Gerçekten Haketmedikİyi Oynadık Ama Fırsatları Değerlendiremedik Dünya Kupası Artık Başka Bahara Kaldı Sonraki Kupaya Kadar Daha Kaliteli Jenerasyon Oluşturmamız Lazım
Dünya Kupası Asya Elemeleri 5.Maçında Arap Emirliklerine Konuk Oluyoruz. 60,000 Kapasiteli Mohammed Bin Zayed Stadyumunda Oynanacak Olan Karşılaşmada Arapların Maça İlgisi Bir Hayli Yoğun Olacaktır. Bu Baskının Altından Allah'ın İzniyle Kalkarız İnşallah
hocam şu kalan maçlarda bari gençlere önem verde sevinsin garibanlar belki aradan bi iki tane eli ayağı dogru dürüst adam çıkar![]()
Takip edeceğim ilginç başarılar
Dünya Kupasına gitmeden önce puan almamız önemli olmuş
Önümüzde 4 sene var.Çok iyi hazırlık yaparak bir dahaki Dünya Kupasına gidebiliriz..Olmadı Filistin'de oynansın kupa 2026'da falan.
sa abi başarılar![]()
Devam Edeceğiz, Pztesi Günü Devam Edeceğiz Allahın İzniyle.
Bu Arada İso'yu mu Gördüm Bana mı Öyle Geldi. Hoşgeldin Ulen Daha 2-3 Gün Önce Kulağını ÇınlattıkNerelerdesin Sen?
Çok renkli bir kariyer öyle de devam ediyor umarım emeğinin ve zamanın karşılığını da en iyi şekilde alabilirsin başarılar.
...
abi banlandım 1 aylığına pc kartı ramı herşeyi yandı.3 ay sonra pc 6 ay sonra int geldi![]()
Haydi hoca çoştur bizi![]()
abi yüz paketleri takım logolarını yeniden yüklemem mi lazım yoksa 2010dakiler işler mi?
Geçen sene kullandıklarını kullanabilirsin İsot. Sorun olmaz.
eyw biraz abime rakip olam yeni kariyer açam![]()
abi nerelerdesin![]()
Baktı aç kalıyor oda sattı bizi![]()
Harika bir kariyer. Kalbimiz Filistinle.
Flistin iyi de menajer kötü. bunla olmaz bu iş![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Saolasın, Zor Ama İlk 100'ün İçerinde Yer Alacağız İnşallah.
Başka Sebeb Yok Yani Diyosun?
Amigom Sensin Gelde Moral Ver Kardeşlerimize
Cevap Verilmiş Bile Aynen
Sen 1 Ay Sonra Gene Kaybolursun 1 Ay Süre Veriyom En Fazla Sana 1 Ay Sonra Peder Beyin Elindesin![]()
![]()
Ondan Sonra Buralar Bizim Yine
Dur Ulen Biraz Stres Atsın İso Hemen BaltalamaMorali Bozuk Zaten
Tatildeyim Biraz Sereyim Dedim İsomJet Hızıyla Abu-Dabiye Kaçıyorum Maçım Var Birazdan
Bizde Yanlış Olmaz Ağa Hişşşttt Duymayım Bir Daha
Her Zaman Öyleyiz, Teşekkür Ederim
Sen Ne Zaman Gelsen Uğursuzluk Veriyon Be Müdürüm Ne Şom Ağızlısın Yenildik Senin Yüzünden![]()
![]()
2014 DÜNYA KUPASI ASYA ELEMELERİ 4.GRUP 5.MAÇ
55.000 Taraftarın Önünde Adeta Büyülendik, Fark Yemediğimiz İçin Mutluyuz
Dünya'da Bağımsızlığını Kazanan Yeni Bir Ülke Daha
Birleşmiş Milletlere Hoşgeldin TUVALU
ASYA CHALLENGE KUPASINDA GRUPLARIMIZ BELLİ OLDU
HEDEFİMİZ FİNAL VE KUPAYI KAZANMAK TAM DİŞİMİZE GÖRE BİR KUPA SONUNDA BİZİMDE BİR KUPAMIZ OLACAK
GRUPLARINDA İLK 2 SIRADA BİTİREN TAKIM 4'LÜ FİNALE KALACAK
TEK SIKINTIMIZ MAÇLARI 2 GÜN ARAYLA OYNAYACAK OLMAMIZ
Dünya Kupası Elemeleri Grubundaki Son Maçımız Suudi Arabistan ile Acaba Suudilere Bir "Face İmpossible" Yapabilirmiyiz
İlk Galibiyetmizi Alsak Süper Alır Aslında Bakalım Nolacak
Gücümüz Yetmiyor Herşey Özetliyor Durumumuzu2 Önemli Oyuncumuzdan Eksikte Olsak Bu Kadar Kötü Olmamalıyız Artık 2016'da Elemelerinde Kadromuzu İyice Güçlendirmemiz Lazım
Bunları da mı Görecektikİnsan Gider Altayla Kardeş Kulüp Antlaşması Yapar
![]()
Dünyada İngilteresinden Avustralya'sına Kadar Pek Çok Ülkenin Teknik Direktörleri Ya Kovuldular, Ya da Emekli Oldular Topluca Milli Takımları Bırakma Dönemine Hiddink'te Artık Yorulmuş Olacak ki Emekliliğini Açıkladı. Biz Görevimizin Başındayız Oyun Öldürene Kadar Filistindeyiz
Temmuz Sıralamasında Sert Bir Düşüş Yaşıyoruzİşte Bu Olmadı Yeniden Başa Dönüyoruz. Ama Takımı İlk 100'e Sokacağız
Tilkinin Dönüp Dolaşıp Geleceği Yer Yine Kürkçü Dükkanıdır Diye Boşa Dememişler![]()
2000. Fatih Terim Dönemi Anavatanımıza Hayırlı Olsun
2012 ASYA CHALLENGE KUPASI SRİ-LANKA
Kadroları Bildirdik İlk Maçımız Guam ile Büyük Oranda Favori Gösteriliyoruz
Bende onu anlamıyorum benim kariyerlerimdede öyle neden fatih terim adam mı kalmadı.