Yönetim istifa hocam alttan paramı götürüyosun açıklama !![]()
Yönetim istifa hocam alttan paramı götürüyosun açıklama !![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Lideriz
![]()
Kümeye oynuyoruz herhalde:S
You can call me a hero.
I'm no hero. I'm a legend.
Heroes last a lifetime. Legends last forever.
nannar'a laf ederken bir oyuncumuz milli takıma çağrıldı.
LaigLeNoiR
Serdar Kesimal'ın sakatlanması sonucu U21 milli takımına çağrılan Murat Özdemir milli formayla iki maça çıktı. Aramızdan milli takıma seçilen ilk oyuncu olmasından ötürü kendisini tebrik ediyoruz.
![]()
7
Evet arkadaşlar bugünlük bu kadar. Yarın sabahtan Kocaeli'ye gidip sonra İstanbul'a geri dönmem lazım. Yorucu bir gün olacak umarım kariyere vakit ayırabilirim. Görüşmek üzere.
7
Ligde en az gol yiyen ekiplerden biriyiz.Sonuçta kalede ben varım.Ben varsam hiçbirşey imkansız değildir![]()
Ben iyi oynuyor muyum barış![]()
Takım kötü
Türkiye'nin Maicon'u gibi başlamışım3 maç başına 1 asist.
çok eğlenceli ilerliyor bi kaç yıl içinde dahada zevkli olur![]()
eto'o bitmiş.
Farkimi koymusum yine ortayaİlk Miili formayi giydik. Takimizda iyi gidiyor. İnsallah once Besiktas'a oradan da Avrupaya...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Türkiye genelinde nereden çıktıysa birden bire ortaya çıkan 18 genç yeteneği de takibe aldık fakat henüz milli takım için çoğu hazır durumda değil. İçlerinde en çabuk olgunlaşan Sivasspor'lu Murat Özdemir'i kadroya çağırdık zaten.Diğer gençler de milli forma için çalışmaya devam etsinler. Öyle ligde 2 gol 2 asiste falan mlli forma verecek olursak iş çığırından çıkar![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
İki üç maça bakarak bir şey söylemeyim. Devre arası güncellemesinde yorumumu yaparım
Ben de ilerleyen yıllarda kariyerin daha zevkli hale geleceğini düşünüyorum.
Hiddink nannar hocayı yalanlar nitelikte bir kadro seçimi yaptı
A Milli takımın Almanya ve Azerbaycan maçları aday kadrosunda tam 9 oyuncumuz kendine yer buldu.
![]()
7
Alp İnce basın toplantısı yapıyor:
HERKES HADDİNİ BİLECEK. ben kasımpaşa gibi bir takımda oynamama rağmen çalışıp özelliklerimi yükselttim! çalıştım çabaladım, ama bazıları beni almıyor kadroya!bu arada non-competition hazırlık maçı ise benim hazırlık maçında iyi bir istatistiğim var
![]()
Hala yokum yav Milli takımda
Sakatım hala değil mi?
Hocam tebrik ederim çok yaratıcı bi kariyer olmuş takdir ettim (: (:
Gerçekten çok güzel bir kariyer heyecanla bekliyorum.
A Milli Takım'da Almanya maçına ilk onbirde başlayan ben dahil 7 arkadaş aramızdan A Milli Takım forması giyen ilk oyuncular oldular. Oyuna sonradan dahil olan Ali Ezgeç'de milli formayla tanışmış oldu. Eray Keçeci ise aday kadroya çağrılıp Almanya maçında forma şansı bulamayan tek arkadaşımız oldu.
![]()
7
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Arkadaşlar kişisel sorular sormayın lütfenHerkes böyle sorarsa kariyerde pek ilerleyemem, sezonluk 3 güncellemele ile oyuncularınız hakkında her şeyi öğreneceksiniz merak etmeyin
Teşekkür ederim ardakaşlar. Sohbetiniz ile katılabilirsiniz siz de kariyerimize![]()
7
Pişman olacak milli takım :@Beni almamış.
hocam harika bir kariyer oluyor çok beğeni ile takip ediyorum bu kariyeri sinyor nannara sesleniyorum buradan bu çocuklar daha yolun çok başındalar biraz daha sabır dilerim sizden![]()
gerçekteki maç gibi olmuş
Milli takimin mudavimlerinden olduk.
Baris Turkiye ligi harici hangi ligler acik. Nerelere transfer olabiliriz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben dedim gençler için erken diye ama Hidding dinlemediSonuç ortada
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Teşekkür ederim
Aynen öyle oldu. Tecrübesiz bizlere iyi bir ders verdi Almanlar.
Baya bi lig açtım abi. Umarım bu liglerden başka abuk sabuk takımlara gitmezsiniz
Hiddink ısrarını sürdürdü ve nannar hocaya 5 golle cevap verdi
Geçen maç kadroda olmasına rağmen oynamayan Eray Keçeci bu maçta milli forma ile tanıştı.
Aramızdan A Milli Takım'da ilk golü atan oyuncu dakika farkı ile ben oldum
![]()
7