Bence kanatları yenilemek lazım![]()
Kadrona bakıyorumda Ümit abi kanatta pek alternatif yok.Stoç ve Dia ile ŞL'de fazla ilerlemen zor.Onlarıda 'yenilemelisin'.Savunma,ST ve orta alan gayet bol![]()
Güzel kadro olmuş Ümit ama dedikleri gibi kanatlara 1 yıldız daha almalıydın rotasyon için Avrupa'da kupa gelir bu sene diye bekliyorum lig klasik olur bizim için![]()
Stoch ve Dia 1 sezonda çok iyi gelişim gösterdiler. Şu anda anterman sahamızın da gelişeceğini düşünürsek Stoch ve Dia çok iyi konuma geleceklerdir. Fakat bu sezon memnun kalmazsam seneye takımı fazla bozmadan iki yabancı kanat oyuncusu ve genç Türk oyuncular alacağım.
Stoch ve Dia'ya güveniyorum. Fakat sakatlık olursa sıkıntı yaşayabiliriz. Alternatif isimleri daha kaliteli alacaktım ama fazla para harcamak istemedim.
Valla böyle devam edecektim ama aklımı çeldiniz. Kanat için transfer görüşmelerine başlıyorum.![]()
TariboWest
Ümit abi , madem Santos yedek.Onu satıp yerine genç yerli bir sol bek almanı öneririm.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Ümit Hoca bize Ronaldinho yu getir![]()
Kulüpten Duyuru
Kulübümüzün sporcularından Miroslav Stoch ve İssiar Dia'ya gelen teklifler, teknik direktörümüzün onay vermesi üzerine kabul edilmiştir. Miroslav Stoch 15.000.000 € ya Arsenal'e, İssiar Dia 10.000.000 € ya Napoli'ye verilmiştir. Oyuncularımıza şu ana kadar verdikleri katkıdan dolayı teşekkür eder, yeni takımlarında başarılar dileriz. Kamuoyuna duyurulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TariboWest
Çok iyi para kazandırmışlar Ümit abi Alexis Sanchez,Douglas Costa bu 2 ismi getir takıma![]()
Neymar ve Henrique yi al en temizi.
Yada murat ın dediği adamlar fazlasıyla götürür işini.
başarılar.
Fenerbahçe Transferde 2 Bomba Patlattı!!!
VARAN 1
Gervinho 13.500.000 € ya Fenerbahçeli Oldu!!!
![]()
VARAN 2
Ve Ronaldinho Rüyası Sonunda Gerçek Oldu... Ronaldinho'nun bonservisine 10.750.000 € ödendi...
![]()
İmza töreninde konuşan Ronaldinho Fenerbahçe'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi. 2-3 yıldır Fenerbahçe ile görüştüğünü transferinin bugüne kısmet olduğunu söyledi...
Taraftarlar Ronaldinho Transferini Sevinçle Karşıladı!!!
![]()
TariboWest
2 iyi transferR10 inş. ilerde bir kopukluk yaşamaz.
Vay be helal hoca R10 on numara olmuş.Gervinho'da cabası.
Last edited by Trabzonspor : 16.Haziran.2011 at 03:15
Gervinho'yu ŞL'de kullanamıyoruz. Çok kötü oldu yahu![]()
TariboWest
Ohohooooo , R10aldinho mükemmel olmuş
E10'da olur E5 gibi otobana çevirir sağ ve sol tarafıhelal valla Ümitcim büyük iş başardın...
R10 var dediler geldik abi.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Ronaldinho transferi gereksiz olmuş gibi sanki,onun yerine ilerki yıllarda faydalanmak için genç bir oyuncu alabilirdin