Görsel materyaller yetersiz.(SS'lerle desteklenmeli)
Yazılı kısım yetersiz. (Hikayelerle sunumu güzelleştirmelisin.)
Aldığın kupalar yetersiz. (Kariyerinde başarısızsın.)
İyi gidiyorsun, böyle devam et.
Adadan kaç kurtar kendini lig sonunda bence açıl farklı ülkelerebenim artık ada takımı görecek gözüm kalmadı
![]()
eto'o bitmiş.
FA CUP 6. ROUND 1.TUR
FA CUP 6. ROUND 2.TUR
Fazla yoruma gerek yok, istatistikler her şeyi anlatıyor zaten. Manchester United karşısında muhteşem bir oyun sergiledik ve onları adeta sahaya gömdük. Aston Villa gümbür gümbür geliyor.
Valla Dorul sen beinm izimi bırak efsane bir takım çıkaracaksın.
Man Utd yi deplasmanda oynatmamak nedir yahu ?
Tebrikler.
valla tebrik ederim agbonlahor şov devam etsin seviyorum bu adamı![]()
Takım döktürüyor. Rakip tanımaksızın muhteşem oynuyoruz. Umarım böyle devam eder. Teşekkür ederim Yarkın.
Teşekkür ederim öncelikle. Agbonlahor'u ben de çok seviyorum ancak çok kaçırıyor. Herkesi çalımla çalımla sonra kaleciyle karşı karşıyayken dışarı vur. Olacak şey mi![]()
Teşekkür ederim öncelikle. Agbonlahor'u ben de çok seviyorum ancak çok kaçırıyor. Herkesi çalımla çalımla sonra kaleciyle karşı karşıyayken dışarı vur. Olacak şey mi[/quote]
oyuncu ayarlarıyla oyna biraz
Man Udt maçı çok iyi olmuş tebrik ederim .
Man Udt deplasman maçında istatistik özellikerin senin daha iyi tebrik ederim gerçekten çok iyi gidiyorsun.
Takım cuk oturmuş inşallah böyle devam eder inşallah her kulvarda istediğin şampiyonluklar gelir ama zaten şu ana kadar da sezon harika bir hal almış durumda
Manu deplasmanında 10 kişi kalmana rağmen ezilmemişsin. FA Cup maçı için söylenecek birşey yok zaten. Bu performansını devam ettirmen dileğiyle.![]()
TariboWest
YARI FİNAL 1. TUR
Kötü bir mağlubiyet aldık. Zaten etkili bir oyun sergileyemedik. Umarım evimizde skoru lehimize çeviririz.
FA CUP YARI FİNAL
FA CUP FİNALDEKİ RAKİBİMİZ: CHELSEA
Doruk Man Udt'ye yenilmek kötü olmuş
Chelsea karşısında başarılar umarım başarılı olursun![]()
Manchester yenilgisi kötü gibi gelebilir.Ancak muhteşem beklenenin üstünde bir performansımız var.Ondan bu yenilgi kötü gibi gelebiliyor.Aslında çok kötü değil.Ben tur için hala şansımız olabildiğini düşünüyorum.
Finalde de inşallah yenebiliriz.Başarılar.
YARI FİNAL 2. TUR MAÇ ÖNCESİ
SAKATLARIMIZ
KADROLAR
Maalesef çok fazla sakatımız var. Takımımızın en büyük kozlarından Petrov, Willian ve Christian Benitez sakat. Kadro derinliğimiz de olmadığı için zorunlu taktik değişikliğine gitmek zorunda kaldık. Fellaini'ye daha ofansif bir görev verdik. Ayrıca Clark diğer iki defansa göre daha ofansif bir rol üstlenecek ve DC - DM karışımı bir pozisyonda oynayacak.
hadi beklentilerimmizi boşa cıkarma
Arkadaslar su anda disaridayim. Eve gidince butun maclari yayinlayacagim.
Bütün maçları bekliyoruz![]()
YARI FİNAL 2. TUR
GOLLER
http://www.youtube.com/watch?v=VzIOj6u83m0
Açıkca söylemek gerekirse muhteşem bir oyun sergilemedik. Ancak 3 korner golüyle kazanmasını bildik. Ne diyelim şans bizim yanımızdaydı.![]()
FİNALDEKİ RAKİBİMİZ: TOTTENHAM
League Cup'dan sonra bir kez daha Tottenham'ın elinden kupa almayı amaçlıyoruz.
Kariyerini baştan sona doğru okudum Harika gidiyorsun Başarılar...
Burnley'i yenmen dışında her şey mükemmel Dorukçuğum![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."