Sayfa 61 / 63 İlkİlk ... 11515960616263 SonSon
1,801 ile 1,830 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Oyunu bu haliyle kabullenmeye başlayın bence. Oyuncuların sitem etmelerini azaltsalar gerisi bana yeter.

Nesil
    2010
    Yer
    Viyana

Türkiye ligindeki malum hataları düzeltmemeleri resmen ukalalıklarını gösteriyor.İmza kampanyası organize edilmeli yahut gelecek seri alınmamalı. Sanki hayrına oyun yapıyorlar ki seneye güncelleyeceğiz gibi pişkin bir açıklama var ortada. Güncellemenin olayı da oyundaki sorunları düzeltmek değil midir? 50 euro para veriyoruz üzerine de enayi yerine koyuluyoruz. Eğer bu durum düzelmezse bozuk parayla masanın üzerinde dostlarla oynarım daha iyi.
    Last edited by BaGa TaRKaN : 10.Nisan.2015 at 17:31 Reason: Argolara Dikkat! İmla Hataları Düzeltildi.

Quote Originally Posted by doncarlo View Post
    Türkiye ligindeki malum hataları düzeltmemeleri resmen ukalalıklarını gösteriyor.İmza kampanyası organize edilmeli yahut gelecek seri alınmamalı. Sanki hayrına oyun yapıyorlar ki seneye güncelleyeceğiz gibi pişkin bir açıklama var ortada. Güncellemenin olayı da oyundaki sorunları düzeltmek değil midir? 50 euro para veriyoruz üzerine de enayi yerine koyuluyoruz. Eğer bu durum düzelmezse bozuk parayla masanın üzerinde dostlarla oynarım daha iyi.
    50 Euro mu.. Ben 40 liraya aldım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Şaka mı ya?

Daha hiç bir, elleme oynama yapmadım.

Meireles ve Alper sakatlandı.

Yok yani kimse kusura bakmasında, bu saatten sonra bedava orjinal dağıtsınlar alırsam iki olsun.

Beşiktaş ile oynuyorum, 2. sezondayım, Türkiye Kupası maçı için tatile çıktım, döndüğümde maç kadrosunda numara kontenjanı dolduğundan dolayı daha önceden numara veremediğim bir topçuma 40 numara verilerek oynatıldığını gördüm.

Numara kontenjanı 28'e kadar değil miydi? 40 numara nasıl verilmiş?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    Beşiktaş ile oynuyorum, 2. sezondayım, Türkiye Kupası maçı için tatile çıktım, döndüğümde maç kadrosunda numara kontenjanı dolduğundan dolayı daha önceden numara veremediğim bir topçuma 40 numara verilerek oynatıldığını gördüm.

Numara kontenjanı 28'e kadar değil miydi? 40 numara nasıl verilmiş?

Bu oyunda her şey olabilir buna inandım artık değil 40 numara C.Ronaldo bile olabilirdi o mevkide

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bende Lenovo G510 var.Bende de fan çıldırıyor maç sırasında ama herhangi birşey olmadı.

Quote Originally Posted by caneration View Post
    Bende Lenovo G510 var.Bende de fan çıldırıyor maç sırasında ama herhangi birşey olmadı.
    Rica ediyorum. Bir arkadaş daha cevap vermiş, sorunuz onaylandı.

Ki bu marka bilgisayarlar ısınma özelliği daha düşük olan bilgisayarlar.
    O zaman gönül rahatlığı ile oynayabilirim oyunu.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Acaba yetkililer 15.3.2 sürümü için bir türkiye ligleri güncellemesi yayınlayabilirlermi? Sonuçta hata onların ceremesini biz çekiyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Acaba yetkililer 15.3.2 sürümü için bir türkiye ligleri güncellemesi yayınlayabilirlermi? Sonuçta hata onların ceremesini biz çekiyoruz.
    Katılıyorum verdiğimiz paranın karşılığı bu olmamalı

Quote Originally Posted by hknshr View Post
    Yetkililerden Ayrı Bir Data Dosyası Bekliyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

numara sorunu bende yok...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Arkadaşlar herkesten rica ediyorum lütfen seneye bu oyuna para vermeyelim.Kimse almasın isterlerse dil seçeneğini kaldırsınlar pek umrumuzda olmaz nasıl olsa birileri yama çıkartıyor.Ancak tepkimizi göstermemiz lazım.

Numara sorunu felandan ziyade şimdi dikkatimi çekti. Türkiye Milli takımı ile almanyada çıkan regenleri alamıyorum kadroya. Sizde de öyle oldu mu? Malum almanyada çıkan oyuncular ilk başlarda alman vatandaşı ama yanında türk vatandaşlığı olarakta çıkıyor. Tamam bazı kaliteli oyuncular almanyaya gidiyor. Fakat özellikleri iyi olmayan bir oyuncuya bakıyorum hiç birinde türkiye milli takımına seç yok. Sadece ilk vatandaşlığı türk olanlar alınabiliyor. Bu sorun bence büyük bir sorundur.

Benim bir sorum olacak. Türkiye liginde alt takım kontrollerini alabiliyormuyuz. Alabiliyorsak nereden oluyor

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Benim bir sorum olacak. Türkiye liginde alt takım kontrollerini alabiliyormuyuz. Alabiliyorsak nereden oluyor
    Resmi olarak en düşük 2. Lig var ancak yama ile BAL ligine kadar alabilirsin. Yamayı forumun Veritabanı Güncelleştirmeleri kısmında bulabilirsin.

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Resmi olarak en düşük 2. Lig var ancak yama ile BAL ligine kadar alabilirsin. Yamayı forumun Veritabanı Güncelleştirmeleri kısmında bulabilirsin.
    Cevap için teşekkür ederim. Soruda ben tam olarak açmamışım konuyu. Şu şekil diyeyim. Mesela ben Galatasarayı çalıştırıyorum. As takım dışında 19 yaş altı takımlarının yönetiminide ben yapmak istiyorum bu mümkünmü

Mümkündür. Takımdaki Görev Sorunluluklarıydı Yanlış Hatırlamıyorsam Oraya Girip 19u ve 21u Takımlarını da Kendi Kontrolüne Alabilrsin.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Mümkündür. Takımdaki Görev Sorunluluklarıydı Yanlış Hatırlamıyorsam Oraya Girip 19u ve 21u Takımlarını da Kendi Kontrolüne Alabilrsin.
    bulamadım o dediğin yeri

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    bulamadım o dediğin yeri

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

N550JK kullandığım bilgisayar. Maç motorunda fan sesi fazla çıkıyor. Herkeste böyle bir durum var mı?

Quote Originally Posted by fenerliyildiz2 View Post
    N550JK kullandığım bilgisayar. Maç motorunda fan sesi fazla çıkıyor. Herkeste böyle bir durum var mı?
    Evet. Maça girerken ve maç esnasında fan birden çıldırıyor. Feci kasıyor. Sebebini çözemedim.

Evet. Maça girerken ve maç esnasında fan birden çıldırıyor. Feci kasıyor. Sebebini çözemedim.
    Bilgisayar aynı model mi? Eğer öyle ise başka oyunlarda da böyle bir durum yaşadınız mı?

Quote Originally Posted by fenerliyildiz2 View Post
    Bilgisayar aynı model mi? Eğer öyle ise başka oyunlarda da böyle bir durum yaşadınız mı?
    Marka aynı ama model farklı benim. Farklı oyunlarda da (cod gibi) kasma, ısınma oluyor ama fm'nin o bölümünde sürekli oluyor. Normal olarak görüyorum ben.

Marka aynı ama model farklı benim. Farklı oyunlarda da (cod gibi) kasma, ısınma oluyor ama fm'nin o bölümünde sürekli oluyor. Normal olarak görüyorum ben.
    Uzun süreli oynamada bir sorun çıkarmaz herhâlde dimi?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Caner Erkin inanılmaz bir performans gösteriyor iki yönlü bek hücümda. Alberto Moreno'yu 50M €'ya M.City'e kakalayınca 2 yıldır değişmez oyuncum sol bekte. Aynı sene içinde hem EPL, hem ŞL hem de Avrupa Şampiyonasında rüya takımdaydı.

Nesil
    2014
    Yer
    Karabük , İstanbul

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Caner Erkin inanılmaz bir performans gösteriyor iki yönlü bek hücümda. Alberto Moreno'yu 50M €'ya M.City'e kakalayınca 2 yıldır değişmez oyuncum sol bekte. Aynı sene içinde hem EPL, hem ŞL hem de Avrupa Şampiyonasında rüya takımdaydı.

Sabri ve veli nin de rüya takımda bulunması enterasanmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Daha sezon başlamadan takımımdaki sakat sayısı 7 ALLAH belasını versin bu oyunu bu hale getirenlere yaşasın gelecek sene ill*gal...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Antrenman programınızı gözden geçirin.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Antrenman sistemi çok farklı bu oyunda bırakın yardımcı antrenöre sakatlık min. İnsin

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri