Hayır, hayır. Allah sabır versin demek istemiştim sadece.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
altyapıda mantova - ternana hadi aslanlarr, hadi koçlarbenmi yönetsem netesem bilemedim
![]()
Gerçi 20 yaş altını kontrol edemiyoruz. Neyse a takımdan 2 oyuncu gönderdim ternana maçına, milli maç arasında altyapıya kitlendik derbi var derbi![]()
NANANANANANAN TERNANA
Üstün oynamamıza rağmen golü son dakikalarda bulduk biraz hücum ağırlıklı çalışmamız gerekiyor ligin sonuna yaklaşıyoruz puan kaybını telafide zorlanabiliriz.
Fm15e çıkana kadar yolu var bu kariyerin :F
CL'de kura çektik. 3 İtalyan var avrupada. Fenerbahçede var. Arsenal nasıl bi takım araştırmak gerek
Fikstür değerlendirmesi yapalım.
Roma ile kupa maçı var ilk maçı içerde 3-2 aldık, yedek ağırlıklı çıkmak zorundayız lig ve şampiyonlar ligine oyuncu dinlendirmek başarı için şart, turu geçersek sağlam süpriz yaparız.
Catania sonuncu kesin galibiyet şart. şuanda pescara maç eksiğiyle eşit puandayız.
İçerde juve maçı final niteliği taşıyor ayrıca deplasmandaki pescara maçı.
MANTOVA FİNAL OYNAYACAK!
Motivatörlüğünü kullanmanın tam zamanı.Haydi Mantova !
TariboWest
kariyerde acayip şeyler oluyo ben akışı kaçırdım muhabbetlerden bişi anlamıyorum![]()
İş güç derken biraz aksattık tabi, mantova şehri ve taraftarlarımız başarı bekliyor. Sakın umudunuzu kaybetmeyin bu akşam sezonu bitiricez inş. Ligde pescaranın 1 puan gerisinde 2., CL'de çeyerk finalde arsenal ile oynicaz, kupa finalinde juventusla. 3 kupa ne güzel olur dimi
Pes etmek yok mantova!
3 kupa zor![]()
Güzel olur tabi 3 kupaya talibiz![]()
Aslında bu turları çok rahat geçmemiz gerekir, belki eleniriz orasını bilemiyorum. Tek sorun 4-3-3 oynatıp uygun rollerde geniş kadromuzun olmaması sezon sonunda çok oyuncu gönderip sisteme uygun oyuncular aldıkmı sırtımız yere gelmez.
Ter
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Juve'ye bir iki bide
Bide kupada basarsak güzel olacak.
Eleneceğimizi hissetmiştik. Seneye artık.
Cagliari Pescara'ya basınca. Bizde lider olduk! Artık ipler bizim elimizde. Yardır mantova.
kahin kesilmişim be yukarda 3 kupa zor demiştim![]()
Pescara'ya yine bastılar, sonraki maç pescara deplasmanı yenilmesek bize yeter zaten.