kardesler dedim ya internet cafedeyim gece koyacagım
kardesler dedim ya internet cafedeyim gece koyacagım
Gerçekten iyi bir kaleci ama Volkan Babacan kadar iyi değil.
Özellikleri normaldir. Asya'nın en iyi kalecisi seçildi.
volkan ı üçe katlar 180 p.a sı var iki sene sonra buffon gibi oluyo mübarek![]()
Allahı var şimdi 16 yaşında baya iyi bea...
ben duymuştummm
züpper hemen alalım![]()
![]()
denemek lazım
kardes sen geri kalmıssın ben onu sitede yayınlayalı 2 ay oldu onu kesfedenlerden biriyim orudpsora aldım
ıyı ama volkan babacan ve polat keser daha ıyı herhalde ama yınede bı denemek lazım
bıLıodum ztn bu adamı
super bı sey ozeLLıkLerıde ortada
iiiiiiiiii.tşk
volkan babacan daha ii 2009 da tum kalecilik ozellikleri 20 oLdu yumruk egilimi dısında
bu oyuncu tam bir joker.Hangi mevkide ihtiyacınız varsa oraya koyun.
http://img178.imageshack.us/img178/2...drebingsz2.jpg
http://img178.imageshack.us/img178/8462/pozisyonby1.jpg
kaça alırız bu adamı.geliş fiyatı nedir
bu oyuncu oyunun başında 17 yaşının altında.Benim koyduğum ss 2.sezon.
İyi bir oyuncu olduğunu görmeniz için 2.sezonu koydum.
Ohaa. 16 yaşında olan bu adamın karakteristik özellikleri eklenmemesi gerekkir. İlk defa görüyorum bunu bir araştiriyim neyin nesiymiş.
vala adam 16 yasında bölemi
bir kez daha oyuna baktım.Kongsvinger diye bir takımdan almışım.Özellikleri kötü bile olsa bu kadar çok yerde oynayabilen bir adam kaçmaz
yaww bu adam bi bendemi çıkmıo
bazı oyunlara özel cıkıoya
vala kaçmaz saolasın paylaştığın için
Norweç ligini ve huge geriş tabanında oyun açtım. Oyuncuyu bulamadım. Regen olma ihtimali var bu oyuncunu.
regen değil arkadaşlar.bu oyuncu çok önceden bulundu.İsteyenler için ideal yedektir.
gerrard da her yerde oynuyor
ya haLa bu adamımı konusuosunuz
3-5 tane konu acıLdı bu adam ıcın ztn
super adam kendısı
valla arkadaşlar ben rodolfo soares i öneriyorum dmc brezilya da oynuyo serbest kalma maddesi var düşük fiyata.maçta takımın hepsi, 5 le oynuyor yeniliyorum adam maçın adamı oluyor ve 8 le oynuyor.ben böyle bişi görmedim.tek maçta olmadı bu.bide mascherano çok ii.adamı aldım süper oldu sona benle sözleşme imzalamadı chelsea aldı ve dünyanın starları arasına girdi adam süper.neto da süper dmc.birde forvet ze eduardo brezilya da oynuyor.çok ii.ya kısacası arkadaşlar bence brezilya oyuncularını açın oyuna başlamadan önce sona bi gözlemci gönderin brezilya ya(ama gözlemci ii olsun) size brezilyadan süper oyuncular bulur.
açıkçası BENCE pek süper bi adam olamaz...