Sayfa 66 / 367 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
1,951 ile 1,980 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

adamım o benim bee ona laf yok avatar resmim zaten gattusoydu rinoooooo gattusooooooo

Del Piero_10 Misafir

Default "Benim birinci kalecim Dida!"

AC Milan teknik direktörü Carlo Ancelotti, geçtiğimiz hafta sert bir dille eleştirdiği Brezilyalı kaleci Dida'nın, hâlâ takımın as kalecisi olduğunu söyledi.

Devre arası çalışmalarını Dubai'de sürdüren Milan'da Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Brezilyalı oyuncusuna sahip çıktı.

Bu sezon oldukça kötü bir performans sergileyen ve yaptığı hatalarla Milan'a Serie A'da büyük kayıplar yaşatan Dida, birçok futbol otoritesince Kırmızı-siyahlılara en az 9-10 puan kaybettirerek artık zamanının geçtiğini gösterdi.

Bu görüşe kesinlikle katılmadığını ifade eden Teknik Direktör Carlo Ancelotti, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, "Dida dizinden ve omzundan sakatlandı. Bu nedenle ilk yarı istediğimiz şekilde oynamadı. Yapılan tek bir hata benim görüşümü değiştirmez. Elbette ki yapılmaması gereken hatalar yaptı; ancak ona olan güvenim sarsılmadı. Sakatlığından kurtulduktan sonra bize tam kapasite ile faydalı olacaktır" dedi.

Bu arada kadroya devre arasında resmn katılan Brezilyalı Alexandre Pato'ya 13 Ocak'ta oynanacak Napoli karşılaşmasında yer vereceğini ifade eden İtalyan çalıştırıcı, "Pato çok genç bir oyuncu. Herkes ondan çok şey bekliyor. Alacağımız sonuçlara katkısı olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Del Piero_10 Misafir

Default Huntelaar ile Vaart, Juve'ye gider mi?

Deneyimli menajer ve Hollanda futbolu uzmanı Paolo Alberto Faccini, Juventus’un, transfer listesine aldığı Rafael Van der Vaart ve Klaas Jan Huntelaar’ın Ocak ayında renklerine katamayacağını açıkladı.

Orta sahasını toparlayacak bir isim peşinde koşan Juventus'a kötü haber. Ünlü Menajer Paolo Faccini'ye göre özellikle de Van der Vaart'ın Juve'ye gitmesi, çok zor. Hamburg'un bu futbolcuyu kolay kolay satacağını sanmadığını belirten Faccini, Huntelaar'dan (fotoğrafta) da kötü haber verdi.

Ajax'ın yıldızı Klaas Jan Huntelaar'ın Haziran ayında Hollanda ekibinden ayrılabileceğini doğrulayan Faccini, bu oyuncuyu Ocak ayında kadrosuna katmayı planlayan Juve'nin hamlesiyle ilgili olarak, "Bu transferin Haziran ayından önce olması mümkün değil. Bence o Avrupa’daki en iyi hücum oyuncularından biri. Ayrıca çok genç. Yine de Hollanda Ligi'nin diğerlerinden daha kolay olduğunu söylemeliyim. Fakat o her zaman çok gol atabilecek bir oyuncu. İtalya’da da başarılı olabileceğine inanıyorum. Bekleyelim ve görelim" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Valencia-Juventus Savasi olacak gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Devre arasında olmasa bile sene sonunda iyi bir defans ve orta saha alınmalı.Forvete gerek var mı emin değilim.Del Piero-Trezeguet-I a q i n t a-Palladino iyi götürüyorlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

FM 2008 de ikisini de aldım. Çok önemli katkıları var. Bence Juventus ne yapıp ne edip bu 2 oyuncuyu kadrosuna katmalıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Gider tabiHem de harika olur Siyah Beyazlılar için...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben size ne dedim
    ochoa da gelse ne bilim buffon da gelse vs vs.
    bu takımın kalesi ancelotti ve berlusconi kıyağı ile dida'da kalır hep, ama yanlış orası kesin

Hepsi gitmeli takımdan yoksa düzelmez Milan

Şu anda Valencia eczane eczane dooşalıyor yarası derin ve ilaç alması lazım ve parasıda var Banega transferinde olduğu gibi Juventus ise eskiden olsa katlardı Valencia yı ama artık eskisi kadar para yok ve bonservisi elind eoyunculara yöneliyor o yüzden para savaşını Valencia kazanır...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yediği goller ve gösterdiği performans ortada Ancelotti takıma zarar veriyor tani kendisininde kuyusunu kazıyor

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu herifte bulan ne buluyor, ben anlamıyorum.
    Bu takımın kalesinde Abbiati bu kadar dursaydı, dünya futbolu bir efesane daha bile kazanbilirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Huntelaar Valencia'yla ve Vander Vaart Juventusla anlasmak üzere. Huntelaar Haziranda gelecekmis..

Del Piero_10 Misafir

Berlusconi'nin kararıdır.Sorgulanamaz

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Doğrudur. Herif devre arasında soyunma odasına oyuncu değişikliği talimatı bile gönderiyor.
    Ama bu haltı yiyince maç 0-2 den 3-2 ye döndü (21 şubat 2004, Milan - Inter), orası ayrı.

Sonra iyice uçmuştu hatta, "Ancelotti'ye resmi tebliğ yazacağım; bundan sonra çift forvet oynatmayan teknik direktör takımdan hemen kovulur" falan da filan.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Adriano trafik kazası geçirmiş, direksiyon hakimiyetini kaybedince 3 araca birden çarpmış ve kazadan yara almadan kurtulmuş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Adriano trafik kazası geçirmiş, direksiyon hakimiyetini kaybedince 3 araca birden çarpmış ve kazadan yara almadan kurtulmuş.
    Şans mı şansızlık mı

Del Piero_10 Misafir

Ehliyeti de sahtedir belki.

Uslanmıycak bu çocuk evlen artık Adri...

20. Default

Şimdi Adrianoyu serbest bırakırlar.Fenerbehçe hemen kapar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Roberto Baggio View Post
    Uslanmıycak bu çocuk evlen artık Adri...

Evlense de değişmez kanımca, insan nefsine hakim olamayınca hedeflerden de uzak kalıyor herşeyden de. Tıpkı Adriano'nun milli takıma tekrar girmek istemesi. Ama böyle devam ederse milli takımdan da epeyce bir süre uzak kalacak gibi.
    (/s)

İş sadece Dida'nın gitmesiyle bitmiyor ihtiyar heyetinin toptan gitmesi gerek....

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

kendisi bilir

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default Fiorentina iki Portolu'nun peşinde

Transfer döneminde hareketli günler yaşayan Fiorentina, şimdi de Portolu oyuncular Lucho Gonzalez ve Paulo Assuncao’nun peşine düştü.

Transfer döneminin en çalışkan isimlerinden biri olarak öne çıkan ve takıma takviye yapabilmek için çok çalışan Fiorentina sportif direktörü Pantaleo Corvino şimdi de gözünü iki Portolu yıldıza dikti.

İtalyan gazetelerinden La Nazione'ye göre, kulübün transfer listesine giren bu iki isim Porto'da top koşturan Lucho Gonzalez ve Assuncao. Habere göre Corvino Porto'ya Gonzalez için 8 milyon avro, Brezilyalı Assuncao için de 2 milyon avro teklif etti.

Kendi liginde şampiyonluğa oynayan ve Şampiyonlar Ligi'nde de yoluna devam eden Porto’nun bu teklife sıcak bakması beklenmiyor ancak Fiorentina'nın önerdiği rakamları yukarı çekmesi durumunda bu iki oyuncuyu da kadrosuna katabileceği söyleniyor.

Goal.com

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Default İnter'de Arjantinli Yıgınına Bir Eleman Daha

İnter'e bir Arjantinli daha
    Seria A'da lider durumda bulunan İnter Milan, Lanus’un orta sahası Diego Valeri’yi alarak bir başka Arjantinli'yi daha kadrosuna katmak üzere.

Olivier Dacourt, Patrick Vieira, Dejan Stankovic ve Luis Figo gibi orta saha oyuncularının sakatlığı sonrası orta sahaya takviye arayışına giren İnter teknik ekibi, Javier Zanetti'nin önerisi üzerine Lanus’un yıldızı Valeri’yi gündeme aldı.

21 yaşındaki oyuncu, 2007/08 sezonunda Arjantin’in açılış ligini kazanarak büyük sürpriz yapan Lanus’u sırtlayan isim oldu. Bu şampiyonluk Lanus’un tarihinde kazandığı ilk kupa olurken Zanetti de Valeri’nin gösterdiği performanstan etkilendiğini şu sözlerle dile getirmişti: “O sıradışı bir oyuncu ve onun futbol yeteneklerine hayranım."

İnter teknik direktörü Roberto Mancini’nin de Valeri’nin performansından oldukça etkilendiği ve başkan Massimo Moratti’ye bu oyuncunun alınması için istekte bulunduğu söyleniyor.

Valeri’nin bonservisi bedeli yaklaşık 9 milyon avro civarında ve genç oyuncu da yakında Avrupa futbolunun en büyük kulüplerinden birinde forma giyebilecek olmasından dolayı oldukça mutlu. ‘Ole’ ye konuşan Valeri, “Son günlerde Zanettiyle görüştüm. Onun gibi bir futbolcunun benim hakkımda böyle güzel sözler söylemesi benim için büyük mutluluk. Bana sakin olmamı önerdi çünkü yakında Avrupa’da onunla buluşacağız. Şu anda bütün bu olanlara hâlâ inanamıyorum” dedi.

Goal.com

Evet bu adam yararlı olur ilk defa akıllı düşünmüş İnter...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Başlık herşeyi anlatıyor. Yazık o da çürüyüp gidecek
    I'm back...

yazık oldu aslında iyi bir futbolcu olabilirdi...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

eh Lanus'ta yavas yavas yaprak dökümü başlıyor.. yazık oldu adama..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

New Riquelme==> Diego Valeri

Mesaj Yetkileri