Monaco çok pis geliyor, beyler.
Monaco çok pis geliyor, beyler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Monaco 60 milyon € bonservis, 10 milyon €'da yıllık ücret karşılığında teklif vermiş Falcao için.
Para için transfer olabilir, iyi para yani. Hayır demesi çok zor. Monaco'da potansiyel var, sahipleri çok zengin, takım şaha kalkabilir bu sene yapılacak transferler ile.
Canım FEDA olsun sana !
Falcao'nun ben 1 yıl daha Atletico'da kalacağını düşünüyorum.2 Sene durdu UEFA oynadı en sonunda ŞL'de olacaklar gelecek sezonda.Monaco'ya 2 sene sonra falan gidebilir diye düşünüyorum ben.
Ligue 1'e PSG ve Monaco sayesinde bence ilgi bi hayli artacak.
El Shaarawy ile ilgileniyor PSG.
Basın toplantısında Ancelotti'ye soruldu bu soru henüz birşey söylemek için erken dedi.
Türkiye liginden bi cacık olmaz.
Türkiye'deki takımlar dernek statüsünde olduğu için isteseler de alamazlar.
Canım FEDA olsun sana !
Bu akşam haftanın maçı var LYON - PSG.
Paris alırsa maçı şampiyonluğu ilan ediyor.
Yanlız Paris'in önemli eksikleri var ;
Defansın bel kemiği olan Brezilyalı Thiago Silva, kaleci Salvatore Sirigu, Marco Verratti ve David Beckham kart cezaları nedeniyle Lyon deplasmanında forma giyemeyecekeler.
Eksiklikler kesinlikle hissedilecektir, PSG 1 puan koparır buradan.
Canım FEDA olsun sana !
Douchez - Jallet, Sakho, Alex, Maxwell - Lavezzi, Motta, Matuidi, Pastore - Ibrahimovic, Menez
Kadro bu şekilde.
10 dakika itibari ile tempolu maç oluyor 0-0 durum.
Dakika 27 0-0.
Zlatan yine sinir bozucu hareketler yapıyor. Aynı adama bir sağ bir sol bir sağ bir sol)
İlk yarı 0-0 sona erdi maç ortada geçiyor.
Menez attı 1-0!
Ve Paris Şampiyon.
1-0 sona erdi karşılaşma.
Eksikler gerçekten önemliydi, 1 puan alırlar diyordum ancak eksiklere rağmen kazandılar. Bu sene yaptığı yatırımlardan sonra bu şampiyonluğu hak etmişlerdi, tebrikler PSG !
Canım FEDA olsun sana !
Bu arada Sportif Direktör Leonardo ve İbrahimovic arasında sözlü dalaşma gerçekleşmiş soyunma odasında. İbra videoya bakıldığında baya sinirlenmiş gözüküyor.
Bu arada İbrahimovic transfer dedikodularına noktayı koydu.
İsveçli golcü hakkında çıkan transfer dedikodularına son verdi.
Paris Saint-Germain'in İsveçli golcüsü Zlatan Ibrahimovic, transfer döneminde bir yere ayrılmayı düşünmediğini söyledi.
L'Equippe'ye konuşan golcü oyuncu, "Burada çok mutluyum. PSG'deki ilk sezonum müthiş geçti. Daha fazlasını isteyemezdim bile. Önümüzdeki sezon da şampiyon olmamız için elimden geleni yapacağım. Daha 2 senelik kontratım var ve ben bir profesyonelim. Bu sözleşmenin hakkını vereceğim." dedi.
31 yaşındaki gol makinesinin adı Manchester City ve Juventus gibi kulüplerle anılıyordu.
Ibrakadabra, bu sezon Ligue 1'de 32 maçta 27 gol attı.
Parayi verdiler mi pasa pasa gidersin
PSG'nin ilgilendiği Newcastle oyuncusu Cabaye İngiltere'de mutlu olduğunu söyledi.
Marsilya'da Sakho ile ilgileniyor.
İleride ne olacağı bilinmez, yeniden Fransa'ya dönebilir. Eğer dönerse yeni kulübü PSG olur. Sakho'nun yeri ise zor doldurulur. Ayrıca şampiyonluk kutlamalarında Marsilya hakkında taraftarlar ile birlikte burada yazamayacağım bir tezahurata eşlik etmiş. Marsilya taraftarları hayatta istemez artık Sakho'yu.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Sakho'nun gitmesini bende istemem aslında Silva-Sakho iyi ikili olurlar bence. Oynadıkları maçlarda da kötü değillerdi.
Bu sezon Silva ile birlikte defansta kilit ismi oynadılar. Birbirlerini tamamlıyorlar, izlediğim maçlarda bu ikili çok uyumluydu. Ayrıca Sakho genç bir isim, gelecek vaad ediyor yani. PSG elinde tutmakta zorlanacaktır.
Canım FEDA olsun sana !