Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 184 arası toplam 184 sonuç

Konu: FM 2013 Kutulu Ön Sipariş

Hybrid View

Quote Originally Posted by mustiUA View Post
    beyler fm 2013'ün vatanda indirimde olduğu zaman ayrıca birde pes 2013 siparişi verdim o da 56 tl idi dün elime ulaştı kargo ücreti yok dedi kurye muhtemelen 52 tl olan fm 2013'te de olmicaktır şu ana kadar gördüğüm en uygun fiyat almayı düşünen arkadaşlar varsa vatan'ın %25 indirimi başlayınca bi değerlendirsin derim
    70 tl ve uzerıne kargo ucretı yok ondan almamıslardır. sadece fm 13 alanlara 70 tlden az oldugundan kargo alırlar

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by ardnz View Post
    70 tl ve uzerıne kargo ucretı yok ondan almamıslardır. sadece fm 13 alanlara 70 tlden az oldugundan kargo alırlar
    sabit konuda da yazmıştım burada da tekrar belirteyim 56 tl'de 70 tl'nin altında bi fiyat ha 55 tl üstüne kargo var diyosan o zaman tamam 56 tl'lik pes ücretsiz gelir 52 tl'lik fm 62 tl'ye gelir

3. Default

vatan betakey vermiyor. ayrıca çokta geç gönderiyor. o yüzden ben oraya güvenmiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Isparta

Quote Originally Posted by timsah83 View Post
    vatan betakey vermiyor. ayrıca çokta geç gönderiyor. o yüzden ben oraya güvenmiyorum.
    yani senin tercihindir bişey diyemem ama göndermiyorsa güvenmem ben 4-5 günüde geçeceğini sanmam burada da ne kadar acele ettiğin önemli zaten hemen oynamak istiyorsan beta key veren bi yerden almak mantıklı benim gibi acelesi olmayanlar için vatan iyi zaten 2014 çıkana kadar oynayacaz bu oyunu 2-3 hafta geç başlamak benim için sorun değil. Vatan'ı savunduğumdan değil duruma göre değişebileceğinden bahsetmek istedim sadece tercihlerin.

+'sı fiyatı
    -'si ise beta sürüm deneyemecek ve bu yüzden oyunu 2-3 hafta geç oynamaya başlayacak olman

ama güvenilirlikte bi sıkıntı yok ben yaptığım hiç bi alışverişte sorun yaşamadım çok şükür

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri