Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 357 sonuç

Konu: Football Manager 2013 BETA (Ana Konu)

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

İlk kez orjinal oyun almak için sipariş vermiş biri olarak.. beta çıktığı andan beri forumu an be an takip edip her paylaşımı okudum.
    Genel görünüm Beta'nın hatalarla dolu olduğunu gösteriyor. Daha önceki sürümlerde oyun öncesi Betalarda da bu denli hata fazlası oluyormuydu, yoksa FM13 Betasına özgü bir hata fazlalılığı mı bu durum?
    FM13 için heyecanlanmamızı sağlayacak (türkçe olacak olması dışında) hiç mi birşey yok?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Duka View Post
    İlk kez orjinal oyun almak için sipariş vermiş biri olarak.. beta çıktığı andan beri forumu an be an takip edip her paylaşımı okudum.
    Genel görünüm Beta'nın hatalarla dolu olduğunu gösteriyor. Daha önceki sürümlerde oyun öncesi Betalarda da bu denli hata fazlası oluyormuydu, yoksa FM13 Betasına özgü bir hata fazlalılığı mı bu durum?
    FM13 için heyecanlanmamızı sağlayacak (türkçe olacak olması dışında) hiç mi birşey yok?
    Geçen sene Beta çıkmış mıydı ?

Demo vardı geçen sene sanki

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Geçen sene Beta çıkmış mıydı ?

Demo vardı geçen sene sanki
    Demo veyahut Beta.. kelime farklılığı dışında muhteviyatında bir farklılık var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Demo veyahut Beta.. kelime farklılığı dışında muhteviyatında bir farklılık var mı?
    Demo'da yapacağınız şey kısıtlıdır.Hata yoktur benim bildiğim.

Beta test sürümüdür.Hata oldukça fazladır..

Ben böyle biliyorum

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Demo'da yapacağınız şey kısıtlıdır.Hata yoktur benim bildiğim.

Beta test sürümüdür.Hata oldukça fazladır..

Ben böyle biliyorum
    Mesajımın içeriğini anladığınızı forum görevlisi kaşesinden dolayı kabul ediyorum.

Demo ya da Beta gbi oyun öncesi sürümlerin amacı oyunu almak isteyen kişiler için bir ön bilgi vermek olduğu için sormuştum. Daha önceki yıllar Beta çıkıp çıkmadığını bilmediğimi "ilk kez orginal oyunu alacak biri olarak" cümlemden anlamış olman gerekirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Mesajımın içeriğini anladığınızı forum görevlisi kaşesinden dolayı kabul ediyorum.

Demo ya da Beta gbi oyun öncesi sürümlerin amacı oyunu almak isteyen kişiler için bir ön bilgi vermek olduğu için sormuştum. Daha önceki yıllar Beta çıkıp çıkmadığını bilmediğimi "ilk kez orginal oyunu alacak biri olarak" cümlemden anlamış olman gerekirdi.
    Normalde Beta önceden verilir ve hatalar tespit edildikten sonra Demo sürülürdü. Yani biz Demo'ya kadar daha çok problem çözülmüş halde oynardık. Bu yıl ise SEGA garip bir iş ile Beta'yı bize sundu,hata bildirimi işini yapmamızı bekledi sanırsam.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Orta kafa gol cok oluyor pes'e dönmüs kac tane gol yedim bu sekilde. Mac motoru kimi zaman cok güzel geliyor gelistirmisler ama bazen de öyle sacma goller yiyorum ki sinirlenmemek elde degil. Sanirim Beta oldugu icin kötüdür mac motoru umarim tam sürümde düzeltirler.

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Salih Uçan ve Recep Niyaz'ın profilini paylaşacak arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürler.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ben orda ''muydu''yu bitişik yazdığından onu görmedim

Sorunuzun cevabı ise oynanış olarak gayet zevkli olmuş oyun, maç motorunda bazen saçmalıklar da olabiliyor.

Geçen sene bu kadar hata yoktu çünkü çıkan Demo idi hatalar düzeltilmiş sürümdü.
    Last edited by Kaka Leite : 20.Ekim.2012 at 19:55

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    Salih Uçan ve Recep Niyaz'ın profilini paylaşacak arkadaş var mı? Şimdiden teşekkürler.
    Buyur hocam,

Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Normalde Beta önceden verilir ve hatalar tespit edildikten sonra Demo sürülürdü. Yani biz Demo'ya kadar daha çok problem çözülmüş halde oynardık. Bu yıl ise SEGA garip bir iş ile Beta'yı bize sundu,hata bildirimi işini yapmamızı bekledi sanırsam.
    Bir hata bulan FM severlerin resmi forumda bu başlıga iletmeleri istenmektedir.

community.sigames.com/forumdisplay.php/291-Football-Manager-2013-Pre-Release-Beta-Bugs-Forum

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Yahu biz de insanız sonuç olarak anlamamış olabiliyoruz, Ben orda ''muydu''yu bitişik yazdığından onu görmedim

Sorunuzun cevabı ise oynanış olarak gayet zevkli olmuş oyun, maç motorunda bazen saçmalıklar da olabiliyor.

Geçen sene bu kadar hata yoktu çünkü çıkan Demo idi hatalar düzeltilmiş sürümdü.
    Tşk ediyorum bilgilendirmeniz için.. Bir daha ki sefere "muydu" yu ayrı yazmayı unutmam

Quote Originally Posted by front View Post
    Bir hata bulan FM severlerin resmi forumda bu başlıga iletmeleri istenmektedir.

community.sigames.com/forumdisplay.php/291-Football-Manager-2013-Pre-Release-Beta-Bugs-Forum
    O halde FM13 başlı başına hata içermektedir diye bir geri bildirim yapılırsa daha yerinde olur gibi!..

Nesil
    2011
    Yer
    Erzincan

Henüz çok yeni olmasına rağmen, Beta ile birkaç sezon oynayan arkadaşlar olabilir düşüncesi ile sormadan edemeyecem.

1) Oyuncuların ilk sezondan hemen sonra ısrarla yeni sözleşme isteyerek manageri istifa etmeye zorlayan durum devam ediyor mu?

2) Sözleşme isteyipte masaya oturulan futbolcuların astronomik düzeyde talepleri devam ediyor mu?

3) İstenilen astronomik sözleşme bedeli karşılanmayan futbolcular başka kulübe satıldığında, yeni kulüp ile anlaşma yaptığı yıllık maaşı görüp, gülümsettikten sonra ardı sıra sövdüren durum devam ediyor mu?

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Kanat-Hücum oynatıyorum.Caner geçerse Destek yapıyorum
    Merkezi Hücum-Hücum yardırıyor bende 10 Golü var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Patlamadın abi, doğru senin söylediğin.

Görkem bak bi daha yazıyorum Fenerbahçe'nin cezası var, gerçekte kadın ve çocuklar geliyor stada, biliyorsun.Oyunda böyle bir şey yapabilmeleri mümkün değil, o yüzden oyunda seyirciden para kazanmamamız için, bu şekilde bir uygulama yapılmıştır.
    Anladım zaten ben sadece tam rakamı söyliyim diye yazayım didim
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow'un top sürmesine 9 veren arkadaş Bursa maçını iyi izlesin.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe araştırmacısı da bizim gibi her maçı izliyor merak etmeyin, araştırma bölümünde konuyu açıp belirtin böyle düşüncelerinizi.Ek olarak, 9 bence de düşük
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Ben dün gece yükledim oyunu sorunsuz bir şekilde, hatta biraz da oynadım. Oyunu kapattım ve bu sabah tekrar açmaya çalıştığımda böyle bir hata alıyorum.

Sorunuma yardımcı olabilecek biri yok mu ?

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sorunuma yardımcı olabilecek biri yok mu ?
    helper.dll dosyanda sıkıntı varmış,ben upload ettim bununla değiştir bi sonra dene sorunun çözülür büyük ihtimalle,çözülmez ise virüs taraması yap ve oyunu silip tekrar kur(dosyaları onarma steam den)

http://ul.to/6udzmmpe

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    helper.dll dosyanda sıkıntı varmış,ben upload ettim bununla değiştir bi sonra dene sorunun çözülür büyük ihtimalle,çözülmez ise virüs taraması yap ve oyunu silip tekrar kur(dosyaları onarma steam den)

http://ul.to/6udzmmpe
    Silip tekrar yüklemiştim fakat yine aynı hatayı alıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Silip tekrar yüklemiştim fakat yine aynı hatayı alıyorum.
    virüs taraması yapar mısın?

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bu arada ''Beta'' olduğundan dolayı mıdır bilmiyorum ama Türkiye Kupası grup sistemli..

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çeyrek finalde grup olmayacak mıydı zaten Türkiye Kupası. Net hatırlamıyorum da ben daha 4. eleme turundayım henüz grup yok.

Daha önceden yazilmisti sanirim ama oyunu Türkce oynarken logo forma oyuncularin fotograflari gözükmüyor. Bunun bi cözümü var mi?

Oyunda bazı lig/klüp/oyuncuların var bazılarının yok... Mesela Fransa liginde var. Türkçede bi oraya bak derim. Bir de oyunu ingilizce yapıp baktın mı hiç?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

sow'un Dribling'i değil dayanıklılığının düşük olması lazım.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Bu arada ''Beta'' olduğundan dolayı mıdır bilmiyorum ama Türkiye Kupası grup sistemli..
    Yeni kurallara göre gruplu.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Fenerbahçe araştırmacısı da bizim gibi her maçı izliyor merak etmeyin, araştırma bölümünde konuyu açıp belirtin böyle düşüncelerinizi.Ek olarak, 9 bence de düşük
    Araştırma bölümü ?

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Beyler betayı nereden indiriyoruz
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Ön Sipariş yaptıysan yaptığın yer sana bi key göndermiş olması gerekiyor. O keyi Steam'e girip indiriyorsun.

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri