Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 453 sonuç

Konu: Kırmızı Kara Burası Ankara | Gençlerbirliği SK

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    İlk seneki kullandığım milyonlarca taktiklerin çoğu yine klasik moddaydı ama başarı gelmedi ama kendi düşüncem klasik modda daha rahat bir şekilde istediklerimizi komutlara yansıtabiliyoruz ve buda başarıyı kolaylaştırıyor.
    Dedigim gibi yanlıs anlama bununla basarılı olursun gibi bir şey demedim Bende klasik mod'da zorlanıyorum nedense 2 seridir alıstık herhalde
    You'll Never BeatThe Irish !

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Dedigim gibi yanlıs anlama bununla basarılı olursun gibi bir şey demedim Bende klasik mod'da zorlanıyorum nedense 2 seridir alıstık herhalde

Yanlış anlaşılacak bir şey yok merak etme evet alışkanlıklar kolay bırakılmıyor bazen

STSL 13.Hafta

Gençlerbirliği 1-2 Beşiktaş

Öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamadık ve sahadan yenik ayrıldık.Öndeki takımlarla puan farkı açılıyor son zamanlardaki puan kayıplarıyla birlikte biraz daha dikkatli olmalıyız.

Ziraat Türkiye Kupası 3. Ön Eleme Turu

Aydınspor1923 2-1 Gençlerbirliği

Çok büyük bir hata yaptım ve yedek seçmeden maça girdim.Takım kötü performans gösterdi müdahale yapamadım,ilk önce Mehmet Güven sonra Muhammed Demirci sakatlandı maçı 9 kişi bitirmek zorunda kaldık.Yazık oldu neyse sağlık olsun ne diyelim.

STSL 14.Hafta

Kayserispor 3-2 Gençlerbirliği

Son 6 dakikaya 2-0 önde girdiğimiz karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldık.Performansımızda gözle görülür bir düşme var en kısa zamanda eski formumuza kavuşmalıyız.

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

şu maç benim bir süre fm oynamamama sebep olurdu açık söyliyim.fare klavye filan da kırılabilir duruma göre...

Şu an öğrenci evinde 3 arkadaşla beraberim zaten bayağı bir dalga geçildi menajerlik yeteneklerimle ilgili

STSL 15.Hafta

Gençlerbirliği 1-1 Trabzonspor

Galibiyet orucuna girdik kazanamıyoruz.Devre arası hazırlık maçlarıyla moral bulmamız lazım hazır kupadanda elenmişken.

sakary Ali Misafir

Zorlu ilk sezon sonrası çok daha iyi performans ortaya koymuşsun.İlk 12 maçlık periyot özellikle çok iyi.ancak dönem dönem böyle kayıplar olacaktır önemli olan en kısa sürede yeniden çıkışa geçmek.

İşler daha da yolunda gidecektir bence.

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Zorlu ilk sezon sonrası çok daha iyi performans ortaya koymuşsun.İlk 12 maçlık periyot özellikle çok iyi.ancak dönem dönem böyle kayıplar olacaktır önemli olan en kısa sürede yeniden çıkışa geçmek.

İşler daha da yolunda gidecektir bence.

İnşallah düzelir tepetaklak olduk son 5 maçtır.

STSL 16.Hafta

Elazığspor 3-2 Gençlerbirliği

Zaki hayatının maçını oynadı kötü gidişimiz sürüyor bir an önce toparlanmalıyız.Sanırım takım konuşmasının zamanı geldi.

Puan Durumu

STSL 17.Hafta

Gençlerbirliği 0-0 Mersin İ.Y.

10 kişi kalan lig ikincisi Mersin karşısında galibiyet golünü bulamadık.galibiyet hasretimiz sürüyor.Ligin ilk maçlarında zayıf rakiplerle olan karşılaşmalarımızla takım galip gelmeyi tekrardan öğrenecek ve bunu alışkanlık haline getirecektir.

STSL 18.Hafta

Gençlerbirliği 4-3 İstanbul B.B

Sezonun ilk maçı gibi bol gollü bir maç daha İ.B.B ile ve yine sahadan galip ayrılan taraf olduk.6 hafta sonra galibiyetle tanıştık.

STSL 19.Hafta

Karabükspor 2-2 Gençlerbirliği

Güçsüz rakibimize 2 puan kaptırıyoruz.Öne geçtiğimiz maçlarda skoru korumakta sıkıntı çekiyoruz.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post

STSL 19.Hafta

Karabükspor 2-2 Gençlerbirliği

Güçsüz rakibimize 2 puan kaptırıyoruz.Öne geçtiğimiz maçlarda skoru korumakta sıkıntı çekiyoruz.

Hocam ortalamanın altındaki takımlara kaybetmen kötü olmuş aydınspor ve kayserispor unutulmaz bir galibiyet almışlar sana karşı özellikle kayseri maçında yerinde olmak istemezdim

Nesil
    2012

Büyükşehir epey zorlu hocam zevkli maç olmuş

Nesil
    2012
    Yer
    Trabzon

nazara geldin kardeşim sen

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ligde puan durumunda son durum ne ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

STSL 20.Hafta

Gençlerbirliği 0-2 Gaziantepspor

Maça ortaktık ama 2 hatamız 2 gole mal oldu.Acilen toparlanmalıyız arkadaki takımlar çok yaklaştı Avrupa'ya gitmek istiyorsak hızlı bir şekilde seri yakalamalıyız.

Oyunda biraz ilerideyim o yüzden puan durumu için ss aldığım hafta koyabileceğim.Yorumlarınız için teşekkürler.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gol yeme sorun hala çözülmemiş..Kaleci antronelerini hala merak ediyorum

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Gol yeme sorun hala çözülmemiş..Kaleci antronelerini hala merak ediyorum

Özür dilerim arada kaynamış mesajın görmemişim ilk isteğini.

STSL 21.Hafta

Akhisar Bld. 3-3 Gençlerbirliği

Senenin başındaki gol yeme sorunumuz yine hortladı.Maç antremanında "Savunma Yerleşimi" çalıştırmaya başladım inşallah oyunumuza etki eder.

STSL 22.Hafta

Gençlerbirliği 2-0 Tavşanlı Linyitspor

Zayıf rakibimiz karşısında rahat bir şekilde galip geldik kötü gidişe bir nebzede olsa dur dedik.

STSL 23.Hafta

Galatasaray 1-2 Gençlerbirliği

İstanbul'da Galatasaray karşısında iyi bir futbol oynadık ve 3 puana ulaştık.Üst sıralara yeniden tutunduk bu galibiyetle.

Puan Durumu

STSL 24.Hafta

Gençlerbirliği 2-0 Göztepe

Üstüste 3.galibiyetimizi Göztepe karşısında alıyoruz.Puan sıralamasında 2. ile 6. arasında yok denebilecek kadar az bir puan farkı var.Şampiyonlar Ligine de gidebiliriz Avrupa'ya da gidemeyebiliriz ama bizim ilk önceliğimiz ilk 5 olacak olursa 2.liği zorlayacağız.

Oyuncu Verileri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gol yeme sorunu çözülmüş görünütyor kaleci antronellleri gayet iyi..

STSL 25.Hafta

Antalyaspor 1-2 Gençlerbirliği

Son 5 dakika kalp krizi sebebiydi.Müthiş bir baskı kurdu Antalya,bir golleri ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ama 3 puanı aldık ve yolumuza firesiz devam ediyoruz.Şimdi üstüste Bursa ve Fenerbahçe ile oynayacağız.Bu maçlarda alacağımız 4 puan bizi çok rahatlatır.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Mersin imi kest sen aga: kardeşim Mersinin taktiğini kadrosunu ve transferlerini paylaşabilir misin

Quote Originally Posted by burhankemal View Post
    Mersin imi kest sen aga: kardeşim Mersinin taktiğini kadrosunu ve transferlerini paylaşabilir misin

Şu an 6.lar ama 3.,4. ve 5. 47 Mersin 46 puanda.

Aşağıda Ergin ve Robak var.

Nesil
    2009
    Yer
    MERSİN

Emeğin için çok teşekkürler kardeşim, Ayrıca Nduka ve Boum u öneririm alabilirsen al

Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri