STSL 13.Hafta
Gençlerbirliği 1-2 Beşiktaş
Öne geçtiğimiz maçta skoru koruyamadık ve sahadan yenik ayrıldık.Öndeki takımlarla puan farkı açılıyor son zamanlardaki puan kayıplarıyla birlikte biraz daha dikkatli olmalıyız.
Ziraat Türkiye Kupası 3. Ön Eleme Turu
Aydınspor1923 2-1 Gençlerbirliği
Çok büyük bir hata yaptım ve yedek seçmeden maça girdim.Takım kötü performans gösterdi müdahale yapamadım,ilk önce Mehmet Güven sonra Muhammed Demirci sakatlandı maçı 9 kişi bitirmek zorunda kaldık.Yazık oldu neyse sağlık olsun ne diyelim.
STSL 14.Hafta
Kayserispor 3-2 Gençlerbirliği
Son 6 dakikaya 2-0 önde girdiğimiz karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldık.Performansımızda gözle görülür bir düşme var en kısa zamanda eski formumuza kavuşmalıyız.
şu maç benim bir süre fm oynamamama sebep olurdu açık söyliyim.fare klavye filan da kırılabilir duruma göre...
Şu an öğrenci evinde 3 arkadaşla beraberim zaten bayağı bir dalga geçildi menajerlik yeteneklerimle ilgili![]()
STSL 15.Hafta
Gençlerbirliği 1-1 Trabzonspor
Galibiyet orucuna girdik kazanamıyoruz.Devre arası hazırlık maçlarıyla moral bulmamız lazım hazır kupadanda elenmişken.
Zorlu ilk sezon sonrası çok daha iyi performans ortaya koymuşsun.İlk 12 maçlık periyot özellikle çok iyi.ancak dönem dönem böyle kayıplar olacaktır önemli olan en kısa sürede yeniden çıkışa geçmek.
İşler daha da yolunda gidecektir bence.
STSL 16.Hafta
Elazığspor 3-2 Gençlerbirliği
Zaki hayatının maçını oynadı kötü gidişimiz sürüyor bir an önce toparlanmalıyız.Sanırım takım konuşmasının zamanı geldi.
Puan Durumu
STSL 17.Hafta
Gençlerbirliği 0-0 Mersin İ.Y.
10 kişi kalan lig ikincisi Mersin karşısında galibiyet golünü bulamadık.galibiyet hasretimiz sürüyor.Ligin ilk maçlarında zayıf rakiplerle olan karşılaşmalarımızla takım galip gelmeyi tekrardan öğrenecek ve bunu alışkanlık haline getirecektir.
STSL 18.Hafta
Gençlerbirliği 4-3 İstanbul B.B
Sezonun ilk maçı gibi bol gollü bir maç daha İ.B.B ile ve yine sahadan galip ayrılan taraf olduk.6 hafta sonra galibiyetle tanıştık.
STSL 19.Hafta
Karabükspor 2-2 Gençlerbirliği
Güçsüz rakibimize 2 puan kaptırıyoruz.Öne geçtiğimiz maçlarda skoru korumakta sıkıntı çekiyoruz.
Büyükşehir epey zorlu hocam zevkli maç olmuş
nazara geldin kardeşim sen![]()
Ligde puan durumunda son durum ne ?
...
STSL 20.Hafta
Gençlerbirliği 0-2 Gaziantepspor
Maça ortaktık ama 2 hatamız 2 gole mal oldu.Acilen toparlanmalıyız arkadaki takımlar çok yaklaştı Avrupa'ya gitmek istiyorsak hızlı bir şekilde seri yakalamalıyız.
Oyunda biraz ilerideyim o yüzden puan durumu için ss aldığım hafta koyabileceğim.Yorumlarınız için teşekkürler.
Gol yeme sorun hala çözülmemiş..Kaleci antronelerini hala merak ediyorum![]()
STSL 21.Hafta
Akhisar Bld. 3-3 Gençlerbirliği
Senenin başındaki gol yeme sorunumuz yine hortladı.Maç antremanında "Savunma Yerleşimi" çalıştırmaya başladım inşallah oyunumuza etki eder.
STSL 22.Hafta
Gençlerbirliği 2-0 Tavşanlı Linyitspor
Zayıf rakibimiz karşısında rahat bir şekilde galip geldik kötü gidişe bir nebzede olsa dur dedik.
STSL 23.Hafta
Galatasaray 1-2 Gençlerbirliği
İstanbul'da Galatasaray karşısında iyi bir futbol oynadık ve 3 puana ulaştık.Üst sıralara yeniden tutunduk bu galibiyetle.
Puan Durumu
STSL 24.Hafta
Gençlerbirliği 2-0 Göztepe
Üstüste 3.galibiyetimizi Göztepe karşısında alıyoruz.Puan sıralamasında 2. ile 6. arasında yok denebilecek kadar az bir puan farkı var.Şampiyonlar Ligine de gidebiliriz Avrupa'ya da gidemeyebiliriz ama bizim ilk önceliğimiz ilk 5 olacak olursa 2.liği zorlayacağız.
Oyuncu Verileri
Gol yeme sorunu çözülmüş görünütyor kaleci antronellleri gayet iyi..
STSL 25.Hafta
Antalyaspor 1-2 Gençlerbirliği
Son 5 dakika kalp krizi sebebiydi.Müthiş bir baskı kurdu Antalya,bir golleri ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ama 3 puanı aldık ve yolumuza firesiz devam ediyoruz.Şimdi üstüste Bursa ve Fenerbahçe ile oynayacağız.Bu maçlarda alacağımız 4 puan bizi çok rahatlatır.
Mersin imi kest sen aga: kardeşim Mersinin taktiğini kadrosunu ve transferlerini paylaşabilir misin
Emeğin için çok teşekkürler kardeşim, Ayrıca Nduka ve Boum u öneririm alabilirsen al