Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 344 sonuç

Konu: Bandırma Futbol Akademisi

1. Default

Ziraat Türkiye Kupası
    B Grubu 6. Maç

2. Default

Spor Toto Süper Lig
    19. Hafta

3. Default

Spor Toto Süper Lig
    20. Hafta

4. Default

UEFA Avrupa Ligi
    1. Tur 1. Maç

5. Default

Spor Toto Süper Lig
    21. Hafta

6. Default

UEFA Avrupa Ligi
    1. Tur 2. Maç

7. Default

Spor Toto Süper Lig
    22. Hafta

8. Default

Ziraat Türkiye Kupası
    Yarı Final 1. Maç

9. Default

Spor Toto Süper Lig
    23. Hafta

10. Default

Spor Toto Süper Lig
    24. Hafta

11. Default

Spor Toto Süper Lig
    25. Hafta

Üç farklı kulvarda yarış sürdürmek açıkçası çok kolay olmadı. Avrupa'da Lille karşısında pek varlık gösteremedik ve doğal olarak elendik, Türkiye Kupası'nda ise beklentilerin üzerinde bir performans sergilediğimize inanıyorum. Çok zor bir gruptan çıkmayı başardık, özellikle bu sezon çok formda olan Fenerbahçe'yi geride bırakabilmek en dikkat çekici nokta oldu benim açımdan. Gaziantepspor karşısında ilk maçta aldığımız avantajlı skor final adına umutlanmamızı da sağladı. Ligde de genel olarak işler yolunda gidiyor, ligi ilk 5 içinde bitirmek istiyoruz ve bu hedefim doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Ayrıca zirveden de kopmuş değiliz, liderle aramızda 9 puanlık bir fark var ve daha oynanacak 9 karşılaşma var.

12. Default

Spor Toto Süper Lig
    26. Hafta

13. Default

Spor Toto Süper Lig
    27. Hafta

14. Default

Spor Toto Süper Lig
    28. Hafta

Son 3 maçtır alınan sonuçlar hiç tatmin edici değil, keza oynanan futbol da öyle. Hala 5. sıradaki yerimizi koruyoruz ancak puan farkı gittikçe açılmaya ve arkamızdaki rakipler yaklaşmaya başladı. Bir toplantı yaptık son Sivas mağlubiyeti sonrası, aldığımız reaksiyon son derece olumlu. Bakalım sahaya yansıyacak mı bu pozitif tepki.

15. Default

Spor Toto Süper Lig
    29. Hafta

16. Default

Spor Toto Süper Lig
    30. Hafta

17. Default

Ziraat Türkiye Kupası
    Yarı Final 2. Maç

Gaziantepspor'u iki maçta da mağlup ederek kulüp tarihimizdeki ilk Türkiye Kupası finaline yükseldik. Diğer tarafta Galatasaray her iki karşılaşmada da Bursaspor'a üstünlük sağlayarak diğer finalist oldu (1-0 ve 3-2'lik galibiyetler aldılar). Galatasaray'ın ligdeki konumunu da düşünürsek sezonu kaçıncı sırada bitirdiğimize bakmaksızın Avrupa Ligi biletini alıcaz gibi görünüyor.

18. Default

Spor Toto Süper Lig
    31. Hafta

19. Default

Spor Toto Süper Lig
    32. Hafta

20. Default

Ziraat Türkiye Kupası
    FİNAL

Son karşılaşmaya kadar turnuvada tutunmayı başaran takıma bir şey deme hakkım yok. Rakibimiz gücünü sahaya yansıttı, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışsak da engel olamadık mağlubiyete. Finale kadar gelip kupayı kaçırmak gerçekten üzücü ama geriye dönüp baktığımızda onlarca harika anıyla, alın teriyle karşılaşıyoruz. Bu da takdir edilecek, sevinilecek tarafını gösteriyor takımımızın.

21. Default

Spor Toto Süper Lig
    33. Hafta

22. Default

Spor Toto Süper Lig
    34. Hafta

Süper Lig'e yükseldiğimiz günden bu güne istikrarlı bir görünümümüz var. Belli bir yer edindik ligde, iddialı ekiplerden birisi haline geldik. Gelecek sezon için aklımda daha farklı şeyler mevcut. Oyuncu gelişimi konusuna ağırlık vermek ve kendi oyuncumuzu kendimiz yetiştirmek istiyoruz. Belli bir sisteme oturtmak amacındayım bunu.

Tesislere yatırımımız sürüyor, şu an orta seviyede antrenman ve altyapı tesislerine sahibiz. Güçlü bir teknik kadromuz var, yönetimimiz de imkanlarımızı geliştirmek için desteğini esirgemiyor bu konuda.

Vakit Bandırma Futbol Akademisi projemizi hayata geçirme vaktidir!

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Pek buralara ugramam ama görnce bir bakayım dedim. Ligi iyi bir yerde tamamlamışsın.Planında güzel ama o tesislerle iyi oyuncular çıkarman zor gibi sanki.1,2 yıl sonra o planı devreye soksan o arada tesisleri yükseltsen daha iyi olur sanki ?

Bu arada TS'nin hali ne öyle yahu icler acısı.

24. Default

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Pek buralara ugramam ama görnce bir bakayım dedim. Ligi iyi bir yerde tamamlamışsın.Planında güzel ama o tesislerle iyi oyuncular çıkarman zor gibi sanki.1,2 yıl sonra o planı devreye soksan o arada tesisleri yükseltsen daha iyi olur sanki ?

Bu arada TS'nin hali ne öyle yahu icler acısı.
    Trabzonspor ben Süper Lig'e çıktığımdan beri bu durumda, Şenol Güneş de ayrılmış takımdan. Gün geçtikçe sıradan takım olma yolunda ilerliyor, transferde de benzer durum var, PTT 1. lig futbolcularına yöneliyorlar. Toparlanabilirler mi bilemiyorum ama koca kulübün bu durumu oyunda olsa insanı üzüyor.

Şimdi son yatırımla yeni sezonun ilk bölümü bitmeden zaten seviye atlayacak tesislerimiz. Ayrıca oyuncu yetiştirmeyi sadece altyapıdan çıkan oyuncularla sınırlamamak lazım. Günümüzde bu konuda uzmanlaşmış takımlara baktığımızda - Porto, Ajax, Barcelona, Manchester United, Arsenal, vb.. diye uzar gider liste - kendileri oyuncu yetiştirirken dışarıdan da alt yapılarına oyuncu dahil ediyorlar. Bende ilk aşamada genç takıma saf yetenekler bulup bunları işlemek için uğraş vericem.

Hatta tüm takımların (as takım, yedek takım, u18) kontrolünü elimde bulundurmayı da düşünüyorum ama şu an mevcut genç takım ekibi iyi iş çıkarıyor. Büyük ihtimal o ekip yerinde kalacak, ben as takım ve yedek takımın sorumluluğunu üstlenicem. Geçtiğimiz yıl Bandırmaspor 18 yaş altı takımı grubunu 2. sırada tamamladı ve çok dikkat çekici isimler de yok tahmin edeceğin üzere Aklımda şekillenmeye başladı birşeyler bakalım uygulama kısmı nasıl olacak. Kısa bir süre içinde detaylarını hamlelerimi paylaşıcam

25. Default

Tekrar herkese merhaba! 5 sezonu geride bıraktık kulüpte ve çok pozitif gelişim sergiledik bu dönemde. Hem yeşil sahada başarılı sonuçlara imza attık, hem kulübün maddi yapısı ve seviyesi güçlendi. Daha somut şeyler ortaya koymanın vakti geldiğini düşünüyorum. Bir marka, bir sistem yaratmak istiyorum, bu konuda güvenle yola çıkabileceğim bir ekip var arkamda
    Ufaktan girmek istiyorum yapmak istediğim, düşündüğüm şeylere. Öncelikle bildiğiniz gibi üç takımı bünyesinde bulunduruyor her futbol kulübü; as takım, yedek takım ve 18 yaş altı takımı. Benim düşüncem bu üç ayrı takımı yaş gruplarına ayırmak ve belli kriterler belirleyerek takımlar arası geçişi, yükselişi sağlamak.

Genç takımla başlayalım işe. Genç takımda 18 yaş sınırı var, u18 liginde en fazla 4 tane 18 yaşında oyuncu oynayabiliyor bu nedenle bir oyuncu maksimum 18 yaşına kadar burada eğitim görecek. 15-16 yaşında takıma katılan oyuncular antrenör ekibinin raporları doğrultusunda belli bir seviyeye geldikten sonra yedek takıma yükselecek. Eğer istenilen seviyeye bu yaş sınırına kadar -19'a kadar- ulaşamazsa kulüple ilişkisi kesilecek. Görsel olarak şöyle belirtebilirim.
    -
    mevcut yeteneği bu aralıkta olan 18 yaş ve altındaki futbolcular genç takımına mensup.

Yedek takımda da benzer bir uygulamamız olacak. 19-21 yaşları arası genç futbolcularımızın gelişimi için yedek takımı kullanacağız. Bir futbolcumuzun yedek takıma yükselebilmesi için en az seviyesinde olması şart. 21 yaşını doldurduğunda tekrar durumunu değerlendireceğiz. Eğer yeteneği ve potansiyeli 'dan düşükse, bir alt yaş grubunda olduğu gibi yollarımızı ayıracağız. Eğer yeteneği yeterli seviyede değilse ancak potansiyeli ve üzerindeyse bağlantı kurduğumuz bir kulübe kiralık gönderilecek gelişimini sürdürebilmesi, maç tecrübesini arttırması için. 24 yaşı sonuna kadar gereken gelişimi sağlayamayan futbolcularla işimiz bitecek.

Bir futbolcunun as takımda bulunabilmesi için teknik ekibin raporlarına göre an az yeteneğinde olması şart. Bu seviyedekiler as takıma yükselecek ancak yedek takımda oynamalarına da izin vereceğim.

Kaba taslak böyle bir düzen kurmak istiyorum. Karışık gibi görünebilir ama uygulamada herhangi bir sorunla karşılaşacağımı sanmıyorum. Tabii ki bu değerlendirmeleri yaparken tek bir personele güvenip karar verme yok, takımdaki her personelin fikri doğrultusunda net kararı vericez, yılda iki kez (temmuz ve ocak) bu değerlendirmeleri yapıp oyuncularımızın gelişimini yakından takip edicez.

Tutoring için yine bir bütçe ayırma planım var. Elimizdeki oyuncu kadrosunun mental anlamda çok sağlam, çok üst düzey oyunculardan oluştuğunu söyleyemem. Azimli bir takıma sahibiz ama yetiştireceğimiz oyuncuların tam birer profesyonel, sağlam karakterli oyuncular olmalarını istiyorum. Bunun için tecrübeli futbolcular kadroma katarak hedefime ulaşmak niyetindeyim. Bir bakıma saha dışı teknik ekibe bir de saha içi mentör ekip ekleyerek maksimum fayda sağlamak istiyorum.
    Fazla uzatmadan, sizleri sıkmadan faaliyetlere geçelim

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kapsamlı bir açıklama olmuş hocam

27. Default

İşe teknik ekibimizle başlayalım isterseniz. İmkanlar doğrultusunda en iyi ekibi oluşturmaya çalıştım, yine benimsediğimiz değerlerden ödün vermeden yabancı isimlerden uzak durduk

AS ve YEDEK TAKIM
    Oyundaki sisteme göre as takımda yedek takımda aynı antrenman tesislerini kullanıyor, aynı personeller çalıştırıyor. Oyun izin verse yedek takıma ayrı antrenman ve yoğunluk uygulamak isterdim ancak mümkün değil, bunu bireysel antrenmanla kapatmaya çalışıcaz. Teknik ekibimizi tanıyalım şimdi.

Futbol Direktörü......... : Kenan Çamoğlu
    Asistan Menajer........... : Turgay Tapu
    Antrenör........................ : Sefer Yılmaz
    Antrenör........................ : Ömer Yılmaz
    Antrenör........................ : Kenan Oktay
    Antrenör........................ : Evrim Esendemir
    Antrenör........................ : Ekrem Ekşioğlu
    Kaleci Antrenörü......... : Ahyan Öztunç
    Kaleci Antrenörü......... : Ömer Çatkıç
    Kondisyon Antrenörü : Fatih Yıldız

Görüldüğü üzre gayet iyi ekip kurduk. Çok kalabalık bir kadromuz olmadığı için antrenörlerin iş yoğunluğu da makul seviyede. En iyiler diyemem ama şu an için fazlasıyla işimizi görecek mevcut düzen.

Antrenman programımızda hemen hemen her sezon aynı olacak. Sezon başı ve gördüğünüz gibi giderek yükselen bir yoğunlukla kondisyona odaklandık. Maç antrenmanı %10'da, böylece daha çok antrenmana vakit ayırıyoruz, ayrıca şu anki taktiğimiz ile ilgili bilgileri de azalmıyor oyuncuların. 4 haftalık periyot sonunda genel antrenman-takım uyumu, maç hazırlığı sadece taktikler (%50) olacak, böylece hızlı bir şekilde taktik alışkanlıklarımızı geri kazanacağımızı ümit ediyorum. Taktiklerimize tamamen hazır olduğumuzda -ki bunun 2-3 haftadan fazla süreceğini zannetmem, yani Ağustos ayı ortalarında- genel antrenmanımız taktikler/yüksek, maç hazırlığımız ise gelecek karşılaşmaya göre(defans-ofans-duran toplar, vb) %30 olacak.

As takımdaki her oyuncunun belli bir teknik ve fizik seviyesinde olması gerekiyor zaten. Bu sebeple zihinsel özelliklerini geliştirmeye yönelik antrenmanı tercih edeceğim. Yedek takımdaki oyuncular için fizik ağırlıklı bireysel antrenmanlarla bu açıklarını kapatmalarını sağlayacağım.

28. Default

GENÇ TAKIM

Gençlik Gelişim Sorumlusu : Coşkun Özdemir
    U18 Menajer............................ : Tayfun Çevik
    U18 Asistan Menajer............. : Jasar Takak
    U18 Antrenör.......................... : Uğur Bingöl
    U18 Antrenör.......................... : Erdem Yeni
    U18 Antrenör.......................... : Önal Arıca
    U18 Antrenör.......................... : Haluk Zeybek
    U18 Kondisyon Antrenörü.. : Ramazan Gündüz

Genç takımımıza da elimizden geldiği kadarıyla en iyi imkanları sunmaya çalıştık. Hazırlık dönemi için as takım ile aynı çalışma düzenini uygulayacaklar. Benim bu yaş grubundan beklentim öncelikle teknik özelliklerini geliştirmeleri, fizik ikinci planda. Sahada kendi yaş grubundaki oyuncular zaten üst düzey fizik kapasiteye sahip olmayacak, onları öne çıkaracak şey teknik becerileri olmalı.

(Personellerin isimlerine tıklayarak profillerini görebilirsiniz.)

29. Default

KADROLAR

Genç Takım

Üstteki resimde görüldüğü gibi en fazla 18 yaşında oyuncu mevcut burada, asistanımızın değerlendirmesine göre mevcut yetenek ve potansiyelleri de tanımımda olduğu gibi. Yedek takıma en yakın oyuncu Ali Nail görünüyor, Ocak ayında tekrar gözlem yapıp kadro durumlarını belirleyeceğiz. Göksel, Alparslan ve Selçuk ciddi gelişim göstermek zorunda kulüpte kalabilmeleri için.

Yedek Takım

Bir üst yaş grubunda bulunan oyuncularımız. Kriterlerimize uymayan bir kaç isim görüyorsunuz. Emirhan ne as takım, ne yedek takım için artık uygun değil, kulüplere önereceğiz, talibi çıkmazsa sözleşmesini feshedeceğiz. Kritere uymayan bir başka isim Ümit Korkmaz ancak onun kadroda bulunma nedeni farklı Kişiliği örnek profesyonel, ideal bir eğitmen olacak genç oyuncularımız için. Bunun yanında sınırda olan iki isim var, Bekir'i kadromda tutma konusunda ısrarcı değilim, talibi çıkması durumunda gitmesine izin veririm. Yoksa kadroda kalabilir derinlik sağlaması açısından. Eren Albayrak ise diğer personelimizin gözünde daha değerli (2,5 yıldız). Söylemiştim tek bir antrenörün raporuna göre hareket etmeyeceğimi.

As Takım

Yedek takımda bulunan bazı oyuncuların burada da olduğunu görüyorsunuz, sınırda oldukları için as takıma yükselttim ama yedek takımla maç tecrübelerini arttırmalarını da istiyorum. Çünkü ilk 11'e girebilmeleri şu durumda mümkün değil.

30. Default

TRANSFERLER

Geçen sezon içinde önceden anlaşma sağladığımız oyuncularla resmi sözleşmeler imzalandı. Kadromuzda kiralık bulunan ve takımda düşündüğümüz oyuncular için kulüpleriyle iletişime geçtik ancak pek olumlu yanıtlar alamadık. Alternatif her zaman bulunur dedik ve kulüplerine geri gönderdik Ozan Tufan ve Emre Güral'ı. Sağ bek için alternatifimiz zaten var, sol kanada da güzel bir fırsat doğunca önemli bir ismi transfer ettik.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'dan kiraladığım oyuncudan fazlasıyla memnundum. Sözleşmesi bitecek olduğundan Galatasaray ile bir pazarlıkta bulunmadım, kiralık kontratı bitti, kulübüne döndü. Baktı ki kıymeti bilinmiyor, teklifimizi kabul etti

Uzun zamandır peşinde koştuğum genç savunmacı nihayet kadromuzda. Şimdi Ç.Rize düşünsün

Olcan gibi bir yeteneği kadroya katma fırsatı bulunca Emre Güral'a yol göründü. İspanya'da umduğunu bulamayan sol kanat oyuncusunu 1.2 Milyon TL bonservis bedeli ile Espanyol'dan aldık. Muhtemelen o mevkide birinci tercihim olacak, Eray'ın daha sıkı çalışması gerek illk 11 için.

Trabzonspor'dan takımımıza geçen Erkut yedek takımda yer alacak. Yetenekli bir oyuncu ama öğrenmesi, geliştirmesi gereken şeyler var hala. Gelecekte takımımız için iyi bir isim olacağına inanıyorum.

Tutoring için ayrı uygulamalarım olacak demiştim. İlk hamlem Ümit Bozkurt'u kadroya katmak oldu. Son derece profesyonel, azimli, hırslı, kısacası aradığım tarzda karakterli ve tecrübeli bir isim. Genç oyuncular üzerinde ciddi etki bırakacağına inanıyorum

As takım yeterli alternatife sahip, ancak genç takıma bir-iki takviyemiz olabilir. Uygun kaleci ve sağ bek bulmamız durumunda altyapıya dahil edeceğiz. Bu arada Genç takımdan sorumlu Coşkun bey bir yeni isim daha kattı takımımıza. Aslında daha önce paylaşmam gerekirdi bu ss'i ama kaynamış arada Ara transfer döneminde Alman Raffael Grote kulübe katıldı. Genç forvet daha önce Leverkusen'da oynamış, son sezonunda 27 maçta 7 gol 4 asistlik bir performansı da var. Yani iş var çocukta As takımda oynamayacak ama kulübe iyi para kazandırabilir gelecekte.

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri