Avrupa'ya gideceğini düşünüyorumBursaspor'la puan farkı çok değil Şampiyonlar Ligi'ne gidebilirsen, inanılmaz bir sıçrama yapmış olursun, hadi bakalım..
Avrupa'ya gideceğini düşünüyorumBursaspor'la puan farkı çok değil Şampiyonlar Ligi'ne gidebilirsen, inanılmaz bir sıçrama yapmış olursun, hadi bakalım..
Golcümüz William yavaş yavaş ısınıyor takıma ve lige seneye daha çok katkı yapacağını umuyorum
Ligin sonuncusu bir takımdan evimizde bu denli bir hezimet kabul edilebir birşey değil takım fırçayı yedi soyunma odasında. Hurşut ne bela bir oyuncu arkadaş yerinde durmuyor bi türlü. İnşallah seneye de aynı şekilde oynar
Bu galibiyet çok iyi oldu zor bir maç oldu. Heryerde Boum var savunmada kornerlerde heryerdeo var. Bu takımda da Erkan Zengin tutulmuyor dileriz seneye de aynı şekilde devam eder
Son 4 hafta kala tablo. GS şampiyon oldu bile bakalım biz avrupaya gidebilecek miyiz
Kalan Maçlarımızı şu şekilde
Bu maçı kazanabilsek şampiyonlar ligi biletini sipariş vermiş olacaktık ama olmadı
Buda Bursadan kaptığımız oyuncu
AKDENİZ DERBİSİ
İlk defa bir Akdeniz Derbisinden rahat galibiyet aldık. Willian iyice ısınmaya başladı seneye çok faydalı olacağını umuyorum
Bunladra Antalyadan kaptıklarımız
EUFA da yız
Bu sezon evimizdeki son maçtı ve artı bi özelliği daha var galibiyet UEFA elemelerini garantiler. Ve öylede oldu Volkan ı geçmekte çok zorlandık açıkçası çok gelemedik ama yinede etkili geldik. Kaptan penaltı kaçırmasa stres olmazdık ama canı sağolsun.
Son haftaya girilirken dikkat çekmek istediğim bir nokta var BJK nin durumu. Düşme tehlikesi
Son maçlar
Avrupa mız garantiydi zaten ama şampiyonlar ligi umudu vardı ancak Bursa dan gelen haberler bu maçı formaliteden öteye götürmedi. Kağan 3 ay sakatlandı allahtan sezon bitti
Bu da Kayseriden kaptığımız
SEZON BİTTİ
BJK rakibini yenemedi ama A.Demirspora dua etsin Bolu yu yendi yoksa düşecekti
Lig Konumuzdan ötürü bize verilen paraçok güzel
Bu başarıyı hak eden oyuncularımıza dağıttığımız prim analarının ak sütü gibi helal olsun aslanlarım
Şöyle birşey gözüme çarptı ikinci yarıda yeni sezon için anlaştığımız oyuncularımız oldu onların takımlarıyla oynadığımız maçta bize gol atanlar:
Gençlerbirliği den Hurşut Meriç, Eskişehirden Erkan Zengin, Antalyadan İbrahim Dağaşan ve Kayseriden Eren Güngör göllerini esirgemediler bizden![]()
Bunlarda an itibariyle anlaştığımız diğer isimler
Şimdi bünyemizde olan Hüsejinovic , Nadarevic, Mkoyan ve Boum bunları elden çıkarığ hem bütçe yapıp hemde artık kurumsal yatırım yapmak istiyorum. Boum hariç diğerlerini satmaya kararlıyım ama Boum en değerli oyuncumuz sağlıklı bir karar vermem gerekiyor ya tam zamanında elden çıkarıp para kazanmamız gerekiyor yada devam etmemiz gerekiyor.
Bir diğer sorun ise Ufuk Ceylan ve Ceyhun Gülselam, bu iki oyuncununda kendi kulüpleriyle sözleşmeleri bitiyor yani sözleşme teklif edebiliriz, Ceyhun biraz fazla istiyor ama imkan elverirse mutlaka takımda görmek istiyorum zira taktiğin en önemli parçası, gerek hava toplarında gerek geriden topu oyuna sokmada çok iyi yerli olmasıda artısı. Ufuk ise kesin değil onun yerine yabancı da alabiliriz bakalım neler olacak
DİĞER LİGLERİMİZ
TÜRKİYE KUPASI
YILIN 11 İ
eN İYİ GOLCÜLER
EN İYİ SAVUNUCULAR
EN İYİ BEN![]()
![]()
KİBAR FEYZO OLAMADIK
ÜLKE SIRALAMASI
LİGİMİZ AVRUPADA YERİNİ KORUDU
ARTIK YATIRIMLARA BAŞLADIK
kISA SÜREDE TAMAMLANACAK OLMASI ÇOK GÜZEL BENCE
YENİ SPONSORLUKLAR
BÜTÇE AÇIKLANDI
Gelecek sezon kadro çok iyi olacak. Tesisleşmeyi de aradan çıkarırsan 2 sezon içinde tutulmazsın.![]()
TariboWest
O HAKETTİ TARAFTAR ONU ÇOK SEVDİ
2 Sezondur takımı sırtlayan oyuncu oldu. Hem geride hemde ilerde çok katkı sağladı. Bu bizim onu satmamız hakkında düşüncelerimizi değiştirecek gibi derin düşüncelerdeyiz
Türk pasaportu almasına 5 yıl var henüz 24 yaşında kara kara düşünüyoruz
Çok şükür Ceyhunla anlaştık
Hyayr Mkoyan A.Demir e 350.000 + %50 satış payı ile satıldı
Hüsejinovic 1,000,000 a Belediye ye satıldı
Nadarevic 725,000 e Cesena ya satıldı
Özgür İleri, Ömer Bayram ve Atahan Menekşe nin kiralık sözleşmeleri feshedildi hizmetlerinden ötürü teşekkür ederiz
Kadron müthiş 1 2 yıldız alabilirsen varya ligi geçtim avrupada çok iş yaparsın.
Tarih 30 Haziran en sevdiğim gün :=)
Anlaştıkların çok iyi oyuncular, transferleri tek çerçevede görebilirsek daha güzel olur gerçi![]()
Yüz buldukça istiyoruz
Yeni gelenlerimiz ve oluşan değerleri
Bu kaleciyi 525.000 e aldık. Hem Ufuk tan daha iyi olduğuna inandığımız hemde yatırım yapmış olmak için. Ufuk un kiralık sözleşmesi fesh edildi
Avrupa da eleme oynayacağımız için 1 temmuzda kampı başlattık bu sene hazırlık maçlarına başladık bi taraftan da transferler devam ediyor
Gelecek sezon sonuna kadar kiraladık maaşının yarısı biz verecez 3.5milyon bonservis bedeli belirledik
Yekta nın kiralık sözleşmesi feshedildi
EFSANE İMZALADI
Gençler dünya yıldızından eğitim alacak
Doğa Kaya K.Erciyese bedelsiz gitti
Onur Ayık 130.000 e İbrahim Akın 100,000 e A.Demir e
Renteria nin sözleşmesi karşılıklı feshedildi
Ben Yahia BJK e kialık gitti 475.000 bonservis bedeli belirledik
Eren Tozlu(ST), Barış Başdaş(DC), Murat Demir (GK) Tarsusa kiralık gitti
Şimdilik transferi kapadık olursa yıldız olur atık olacağını sanmıyorum.
HAzırlık maçlarına ağırlık verdik
TRANSER MUHASEBESİ
GENEL GÖRÜNÜM
GEnçleri kiraya göndermeye çalışıyoruz artık sadece
Boum La 5 Yıllık Imzaladık O Artık Demirbaş Olacak. 500.000 Yıllık Alacak 21.500.000 E Gider Maddesi Var Sözleşmede
Boumu sat dıcektımkı son mesajında 5 yıllık sozlesme ımzaladıgını gordum zaten elınde aykut demır ve eren gungor ve ceyhun erıs var gereksız olacaktı dıyecektım.
Aslında bi sebebide şu yenilemenin sözleşmesinin bitimine ne kadar az kalırsa o kadar az paraya gidiyor oyuncu o bakımdan diye düşündüm bide seviyom ben bu adamı ya![]()
Menejerle oyuncu arasına girmiyim fakat artık bu sene hedef sampiyonluk olması kac senedır dogruduzgun bır ırtıbarımız artmadı bu sene kalıtelı oyuncular aldın sampiyonluk senındır![]()
GEÇEN YIL MALİ DURUM
KASANIN AN İTİBARİYLE HALİ
Muhtemelen zarar büyümeye başlayınca Boum u satarız diye düşünüyorm
Seneye sezon sonu boşa çıkacaklar
Burdan çok kaliteli isimler var özellikle bütün bu oyuncular için yağlama ve yıkama operasyonu şimdiden başlamıştır
Bunlara ek olarak Cenk Gönen de var 3. sayfanın başında olduğu için alamadım
Takımın başına geldiğimden beri forvet hattında bir türlü istediğim hareketliliği yakalayamadım bunun için devre arasında takıma katılmak üzere biriyle anlaştık bakalım bu nasıl olacak
Kadromuza bu sezon dahil ettiğimiz bir genç Dardanelden getirdik
Transferdi kapattık. Bi kaçtane gencimizi kiraya gönderdik özellikle seneye Muhammed ve Orhan dan faydalanmayı düşünüyorum
MERSİN İDMAN YURDU HER ANLAMDA KABUK DEĞİŞTİRİYOR
Beklediğimiz bir olaydı aslında biz saha içi olarak değişimin adımlarını atıyoruz yönetim olarakda değişmek çok güzel olacak
Zengin biri gelse çok iyi olur