Önemli olan boyu değil işlevi.
Bende McGregor panter maşallah.![]()
Böyle abuk subuk güncelleme çıkaracaklarını tahmin ettiğim için oyunu orjinal almıştım, güncelleyip sağlam bir oyun oynarım diyordum ama neredeyse FM14 çalışmaları başlayacak hala oyundaki rezillikler dizboyu.
Ve ben hala FM12'ye geri dönmeyi düşünüyorum...
boyle giderse sanırım bu seride 13.6.5 gibi patch lere ulaşıcaz![]()
Drogbanin maasiyla ilgilide bir sikinti var gibi bildigim kadariyla 4.7m euro almiyor drogba
perpetua yeni kariyere başlıyalım mı artık yoksa yeni güncelleme yakın mı usta bi ipucu ?
-hangi sıkıntılar kaldı şuan.
Bu ne abi.bu güncellemeyle maç kazanamaz oldum yahu.
McGregor'un boyu random girilmiş,o yüzden her oyunda farklı çıkıyor.
Gece gece 13.3.2 geldi.
13.3.2 akşam üzeri düştü steam'a.
Daha güncelleme gelir mi sizce yeni kariyere baslama konusunda kararsız kaldım
oyunculara gelen kiralama tekliflerinde verilen aylık ücretlerde aşırı bir miktarda düşüş var mı sizdede
bugün bir maçımda durum 1-0 öndeyken rakip gol attı, skorboard maç sonuna kadar 2-0 yazdı, maçtan çıkınca 1-1' e döndü...
bu seri insanlara ne umduk ne bulduk dedirtti masallah SI Games bu gidiste guncelleme rekoru kirip Guinness rekorlar kitabina girecek![]()
En son güncelleme 13.3.2 mi ? Ha birde oyuna başlarken ''Varsayılan'' ımı seçmeliyim?(Fm 13.3.2 için )
2d klasik moddaki takıla takıla oynama problemi çözüldü mü arkadaşlar güncellemeyle ? Ya da bu sorun bir tek bende mi mevcut![]()
Takıla takıla derken?
FM Gazetesi
Ya hocam böyle, mesela pas veriliyor ya, top akıp gitmiyo, dona dona gidiyor. Ama mesela 2d normal modda ve 3d maç motorunda gram takılma ya da donma yok.
O genelde bilgisayar ile alakalı oluyor. CPU kullanımın ne kadar fazlaysa, o kadar kasar.
FM Gazetesi
Ama dediğim gibi, kasma olsa asıl 2d normal modda ve 3d'de olmaz mı ?
Sizde pas hatasından çok gol yiyor musunuz?
FM Gazetesi
Mesajını gördüm,30 saniye sonra dediğin şekilde yedim golü abi![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Çok fazla penaltı kazanıyorum, her maç. ilk başlarda güzel geldi tabii ama şimdi canımı sıkmaya başladı.