Şans yanında değilmiş işin çok çok zor sonsuz başarılar![]()
Hocam çok zor rakip gelmiş şansına..
Napoli zor ama imkansız değil![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
napoliyi paspas yaparız
stoch şampiyonlar liginde oynamak için gelmiştir, napoli'yi geçte adam hedeflerine ulaşsın artık![]()
Evimizde 4 atarız biz![]()
Transfer dönemi bitince tabloyu da paylaşır mısın hocam![]()
Ara da bir bakıyordum zaten kariyerlere , şimdi baştan sona okudum yine farkını koymuşsun abi
Görseller çok çok iyi , sportif olarak ta Kayseri'ye inanılmaz bir sezon yaşatmışsın , transferler falan çok iyi , bir de Napoli'yi geçip gruplara kalsak çok iyi olurmuş ama imkansız gibi![]()
Ozan harika transfer ben de bir türlü alamadım o adamı. Sezon sonu mutlaka almak istiyorum.![]()
yavaş atarız biz
tabi ki paylaşıcam belirttim onuşuan hala eksikliklere bakıyorum muhtemelen bir stoper daha katıla bilir takıma bitsin transfer dönemi paylaşıcam
Vay arkadaş bende kariyerde eksik ne diyorumErdoğan bey hoş geldiniz
![]()
Maça gelince senin de dediğin gibi imkansız
Her zaman derim next Gökhan Gönülkesinlikle alınmalı
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<
SAİT 71 'E GRAFİK İÇİN TEŞEKKÜRLER , ONUN FARKLI BİR ŞEKİLDE PAYLAŞIMINI KENDİME GÖRE UYARLAMAYA ÇALIŞTIM AMA DAHA TAM BİTMEDİ ZAMAN SIKINTISI VAR MALUM
Spoiler: AVRUPA LİGİ'NE DEVAM
Last edited by 19karabulut07 : 12.Eylül.2013 at 23:03
Napoli'yle boy ölçüşe bilmemiz için en az 1 sezon var daha
Yeni grafikte süper ya , sanki tv'den takip edermiş gibi geliyor![]()
Kariyerin süper olmuş hocam görsellerde müthiş AL de yarı final istiyoruz en az![]()
gruba bakm.city nin ne işi var AL de dnipro nun performansına göre 2.olabilirsin
Hocam ideal 11'inde Mijailovic'e yer vermemişsin fakat bende değeri 11 milyona kadar çıktı, performansı çok iyi. Keşke Wanyama yerine defansa bir yabancı alsaydın, bence Okay-Srdjan ikilisi gayet iyiler.
Uefa kupası en az çeyrek final gelir![]()
Ligde iyiyiz baya , Avrupa da bizim grup ne öyle ya
Dniproyu yenmişiz zaten ilk maçta ama deplasmanda da en kötü 1 puan alırız gibi , tahminim Man City'e 2 maçta da yeniliriz , Az'yi 2 maçta da yeneriz 10 puanla 2. çıkarız![]()
Şuan ümitlendim biraz açıkçası takımın performansı artmaya başladı uyum yakalamaya başladık ama gene de erken
Şuan 2'de 2 gidiyosun ama unutma City'i zamanında çok deştimiçeride belki bir sürpriz yapa biliriz
Spoiler: Kayserispor 5 - 0 Adanademirspor
Spoiler: Haftanın Takımı
Spoiler: Lig Tablosu
Spoiler: Az 0-1Kayseri
Spoiler: Çanakkale Geçilmezi Oynadık
Spoiler: Avrupa'da Ses Getirien Transferler
dnipro cityi yenmiş bu kötü oldu
Şaka yapıyorum tabi ki onlarla boy ölçüşemeyiz , her nekadar yaptığım transferler hep istediğim oyuncular olsa da Mayuka ve Wanyama'nın takımı küme düştü Stoch Paf takımdaydı , Blanco kulüpte hiç istenmiyodu , bu oyuncularla illa ki kafa tutamayız Parades ve Okay'ın en az 1 sezonları daha var istediğim kıvama gelmelirine City'i yenmek için tüm oyuncuların en iyi günlerinde olup ekstra bişeyler yapması lazım gerçi içeride direk 1 puanı vereceklerini bilsem maça çıkmam ona da razıyım