Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce Akigolar Bu Sezon Avrupaya Gidebilirler Mi ?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Şampiyonlar Ligine Giderler

3 25.00%
  • Avrupa Ligine Giderler

8 66.67%
  • Gidemezler

1 8.33%
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 186 arası toplam 186 sonuç

Konu: Akigolarda Avrupa Sevdası [2.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ligde Şampiyonlar ligi treni kaçınca elde sadece Avrupa Ligi kaldı ve alt tarafla olan puan farkı sahaya daha rahat çıkmamıza neden oldu. Dolayısıyla maçları oynama hızım arttı. Eskişehiri de yakalayamayız. Son 2 hafta antalyayı geçip avrupada daha az eleme oynamak istiyoruz. Biraz hızlı ilerledim ama dediğim gibi maçları hızlı oynuyorum eskiye nazar ve oynyıp paylaşmadıklarım vardı. Herneyse şu son 2 haftayı da halledip biran önce avrupaya akmak istiyorum. Sezon sonu ise gözlemlerimi paylaşacağım.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Zemin olabilir dediğin gibi bende geçen sezon çok sakatlık oluyordu. Zemini şimdi yeniledim az oluyor. Ama geçen sezon benim fizyoterapistim de yoktu. Almayı unutmuşum

Kart olayına gelince dediklerim aynı maç içinde oluyor. Oyuncum sakatlanıyor ses yok. Ama ben yapınca hemen düdük çalıyor. Ya benim oyuncular çok sert oynuyor. Yada karşı takımın oyuncuları normal davranıyor benimkiler kırılgan yapıdalar anlayamadım.

Al hayırlı olsun. İnşallah benim yapamadığımı yapıp üst turlara çıkarsın. Antalyanın bir berabere kalması senin 3. turdan başlamanı sağlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takip edenlere teşekkür eddip özür dileyerek kariyeri kapatacağımı belirtmek istiyorum. Fm 2014 herkes için pişmanlık maalesef. Artık alıştım çok dert etmiyorum maç motoruydu mantık hatalarıydı vs vs. Ama insanın da sabrı bi yere kadar. Neticesinde oyun sorunda burada zaten bu bir oyun ve zevk alıp eğlenme adına para veriyoruz. Karşılığında sinirlenip küfür etmekten öteye gitmiyor zaman zaman. Dediğim gibi alıştım ancak bu sakatlık belası yakamı bu kariyerde bırakmadı bırakacak gibi de durmuyor. Yanlış hatırlamıyorsam daha önce 1 kez daha sırf sakatlık yüzünden bir kariyer kapatmıştım bu 2 oluyor.

Sezon bitti Avrupa Ligine gitmeye hak kazandık. Yeni sezonda oldukça sağlam bir kadro kurduk lakin inanır mısınız 2-3 hafta üst üste full kadro olamadım hiç. Adam sakatlanıyor geliyor bir daha sakatlanıyor. Çöpten adam olsa bu kadar çabuk sakatlanmaz ve hiçbirinin sakatlık meyili yok. Olsa dahi abartı artık. Sadece bunlar değil geçmişte de oldu malumunuz. ve daha paylaşmadığım niceleri var öyle 2-3 hafta 3-5 gün alıştım. 3-5 gün diyip geçmemek lazım dediğim gibi full kadro sahaya çıkamıyordum haliyle zerre zevk alamamaya başladım.

Son bir ekleme daha yapayım başarılı olmuşum ya da olmamışım çok fazla önemsemem ben aldığım zevke bakarım eğleniyosam problem yok yani kariyerlerim başarıya endeksli olmadı hiçbir zaman yeri geldi 2.liglerde 2-3 yıl sürttüm yani yanlış bir algı olmasın maalesef bu kariyerin ömrü kısa sürdü Akhisarda tutturamadık tekrardan özür diliyorum.

Abi ne ağız varmış mübarek (: =>>>Baga Tarkan

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Geçmiş olsun. Bu sakatlıklar aynen can sıkıntısı oluyor. Umarım bir sonraki kariyerinde bu şekilde karşılaşmassın.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

İlk defa bu kadar sakatlık görüyorum geçmiş olsun. Bence de kapat kariyeri.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Geçmiş olsun. Bu sakatlıklar aynen can sıkıntısı oluyor. Umarım bir sonraki kariyerinde bu şekilde karşılaşmassın.
    Umarım (:
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    İlk defa bu kadar sakatlık görüyorum geçmiş olsun. Bence de kapat kariyeri.

Geçmişte bir karyerimi daha bu bela yüzünden bitirmiştim

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri