Sayfa 7 / 25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 746 sonuç

Konu: Turksportal Galatasaray - Bordeaux Maçı (Turksportallı Aslanlar)

Quote Originally Posted by SefaReis66
    kalbime iniyodu valla
    ama yine de geç gelicez biz 7 de çıksak en erken 1 saatte geliriz 8 de de siz içeri girmiş olursunuz artık içerde buluşuruz
    ok içerde buluşuruz ben olimpiyat a ilk defa gidicem zaten biraz stadı incelerim işte

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ya arkadaşlar burda bas bas çığırıyorum OTOGARA YAKIN OTURUYORUM BURAKLA HIZLIOĞLUNU BEN ALABİLİRİM!!! emre1905 yazık kardeşim sanada stadın ordan esenlere geliceksin sonra tekrar stada dönüceksin ben alıcam sadece burak bana saat kaçta istanbulda olacağını söyle?nelüfer turizmlemi geliyosunuz?

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    ya arkadaşlar burda bas bas çığırıyorum OTOGARA YAKIN OTURUYORUM BURAKLA HIZLIOĞLUNU BEN ALABİLİRİM!!! emre1905 yazık kardeşim sanada stadın ordan esenlere geliceksin sonra tekrar stada dönüceksin ben alıcam sadece burak bana saat kaçta istanbulda olacağını söyle?nelüfer turizmlemi geliyosunuz?
    ok o zaman biz saat 4:30 da orada olacaz Kamil Koç ile geliyoruz...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

tamamdır kardeşim 16,30 da kamil koçun önündeyim 12 eylülde

tamamdır kardeşim 16,30 da kamil koçun önündeyim 12 eylülde
    ok soalasın Görkem

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

kalbime iniyodu valla
    ama yine de geç gelicez biz 7 de çıksak en erken 1 saatte geliriz 8 de de siz içeri girmiş olursunuz artık içerde buluşuruz
    evet en geç 830 da oradayız

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

görkemin alması en mantıklı olanı beyler...emre çok yorulursun abi öyle...kadro genişledi ohh ohh...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

aslında benim için zor olcak ama yinede otogara gelebilirim yada ben di,rek işten stada giderim

Quote Originally Posted by hizlioglu
    esenlerden ikitelli süre olarak ne kadar? bir de metro ile mi gidecez ikitelli ye emre1905 ???
    metroyla yenibosnaya ordanda otobusle direk stada yada metroyla aksaraya ordanda direk otobusle stada ben hiç otobulse gitmedim valla pek bilmiyom

iyi güzel.. kadromuza 2 kişi daha eklendi biletixden açıklanınca tam nereyi alacağımızı söyleriz.. şu otobüs seferleri olursa benim bi sorunum kalmıyor.

biletler açıklanır açıklanmaz yer ayrıtıyorum

uA forumlarında ŞL kombineler fiyatları şu şekilde,

3 maçlık Şampiyonlar ligi kombinelerimizin fiyatları şu şekilde

Açık tribün 30 YTL

Kapalı tribün 60 YTL

Numaralı Tribün 90 YTL

Kapalı Tribüne gitmek istiyorduk, 3 maç kombine 60 milyonsa tek maç en fazla 30 milyon olur.. Yani gideceğimiz tribün 20 ile 30 milyon arası olacak.. Bu demek oluyor ki %85 Kapalıya gidiyoruz..

Bu arada Olimpiyatta açıkta yani kale arkasında çok zor izlenir maç.. Çünkü kale ile tribün arasındaki mesafe çok uzak..

Bu arada sayın Özhan Canaydın'ın bir açıklması vardı.. 3 maçta 200 bin seyirci bekliyoruz diye.. Kapalı tribünü 30 veya 30'dan fazla yaparsa hayatta bu fiyata ulaşamazlar.. Benim tahminimce en fazla 20-25 milyon arası olacaktır..

ŞL Final Maçından Görüntüler,

[IMG]http://www.ataturkolimpiyatstadi.net/images/mmedia/final/final6.th.jpg[/IMG]

Arkadaşlar, Numaralı fiyata 30 olursa onada gidebiliriz bir düşünün Bu arada her ilçede otobüs seferi olabilirmiş.. Yönetim stadı doldurmak için fiyatları alçak tutacakmış..

Taraftarın beklediği fiyatlar,

Açık: 5-15 arası
    Kapalı: 10-25 arası
    Numaralı: 20-40 arası

Bu arada Biletixden çıktığı an almalıyız biletleri.. Çünkü baya bir talep var maça

İstanbul Avrupa Yakası Biletix Satış Noktaları
    Akmerkez Vakkorama
    Beşiktaş Tansaş
    Beylikdüzü Carrefour Tobacco Shop
    Beyoğlu Ada Kültür
    İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi
    Galleria Alışveriş Merkezi Buz Pisti
    Kanyon İstanbul Modern Dükkan
    Merter MMM Migros
    Maslak MMM Migros
    Ortaköy 200 Kitabevi
    İş Kuleleri İş Sanat Kültür Merkezi

İstanbul Anadolu Yakası Biletix Satış Noktaları
    Caddebostan MMM Migros
    Maltepe Grandhaus Alışveriş Merkezi
    Soyak MMM Migros
    Kadıköy/Eminönü Vapur İskelesi İçi

İZMİR Biletix Satış Noktaları
    Alsancak D&R
    Bornova Dıgıl Sanat Kahvesi - ÇOK YAKINDA!
    Göztepe D&R
    Alsancak İletişim Kitabevi

hizlioglu ve emre1905 sizleride listeye ekledim..

Şimdiden maça ısınalım, hava girelim

son puan durumu mükemmel duruyo valla inşallah öle bişi olur ama biraz zor şu durumla ..
    bileti merter-migrostan alıcaz anlaşılan

Akmerkez Vakkorama
    İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi

çok rahat hergün gittiğim yerler.. tamamdır

bu arada kesin bir bilgi geldi.. Otobüs seferleri olacakmış.. Sanırsam her bölgeden var.. Yani ben hemen iki adımla binip stadda olacam, aynen binip evimde olacağım..

Listedeki herkes tam tamına gelirse 15-16 kişi gideceğiz

Quote Originally Posted by ermoon
    bu arada kesin bir bilgi geldi.. Otobüs seferleri olacakmış.. Sanırsam her bölgeden var.. Yani ben hemen iki adımla binip stadda olacam, aynen binip evimde olacağım..
    gidiş var da dönüşte mi olcak eray ..?
    sayın başkanımızı bu hizmetinden dolayı kutlar, ellerinden öperim

bence kapalıya girelim numaralı kapalıda ucuz olsa bile iletişim kitapevi benim eve 50 metre ben ordan alırım biletimi... ben biletlerin çıktğı gün otobüsteki yerimi ayırtıcam...

gidiş var da dönüşte mi olcak eray ..?
    sayın başkanımızı bu hizmetinden dolayı kutlar, ellerinden öperim
    yaw dönüş olur diye umuyorum yoksa kalırım stadda eve dönüş çok zor oluyor.. biletixde açıklanınca kim nereden alacak söyleriz buradan.. pankart işi daha olmadı konuşacaz inşallah..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

ben carrefourdan alcam 10 dakka arabayla...kombineleri nerden temin edebiliyoruz eray?belki kapalı kombine alırım...eray dönemezseniz bizde kalırsınız...

Quote Originally Posted by comandante
    ben carrefourdan alcam 10 dakka arabayla...kombineleri nerden temin edebiliyoruz eray?belki kapalı kombine alırım...eray dönemezseniz bizde kalırsınız...
    kombineler daha resmi sitede açıklanmadı.. zaten öyle bir durumda bende kapalı alacağım çok uygun fiyatlar.. dönme olayını bilmiyorum m.köy, levent, beşiktaş civarlarına bizim gruptan kimse gitmezse, taksiye 100 milyon vermeyeceğim için heralde dönemem.. neyse o zamana kadar bir çözüm buluruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

eveeetttt..bende geliyorum sizleyim..
    demeyi çok isterdim lâkin hem iznimin olmadığı hemde hanımın ikinci çocuğumuza hamile olmasından mütevellit sizleri tv'den izleyeceğim
    lakin pankart konusunda bir önerim olacak..
    Turksportallı aslanlar yerine : Turksportal ailesi yazarsak daha iyi olur sanırsam..hem her takımımızın avrupa maçı için kullanma şansına sahip oluruz,heme diğer takımıları tuytan üyelrimizinde başarı dileklerini iletmiş onlarıda temsil etmiş oluruz gibime geliyor..
    size şimdiden iyi eğlenceler..ilk fırsatta kadroda olmak dileği ile

Quote Originally Posted by DeDe
    eveeetttt..bende geliyorum sizleyim..
    demeyi çok isterdim lâkin hem iznimin olmadığı hemde hanımın ikinci çocuğumuza hamile olmasından mütevellit sizleri tv'den izleyeceğim
    lakin pankart konusunda bir önerim olacak..
    Turksportallı aslanlar yerine : Turksportal ailesi yazarsak daha iyi olur sanırsam..hem her takımımızın avrupa maçı için kullanma şansına sahip oluruz,heme diğer takımıları tuytan üyelrimizinde başarı dileklerini iletmiş onlarıda temsil etmiş oluruz gibime geliyor..
    size şimdiden iyi eğlenceler..ilk fırsatta kadroda olmak dileği ile
    üzülme DEDE sen bizim kalbimizdesin ( yalakalık yapalım biraz ) Ama pankart konusunda bence Turksportallı aslanlar çok güzel isim çekici oldu

yaw Erkut abimizi kıracak değiliz ya.. www.turksportal.net üstünde Turksportal Ailesi yazarız.. sığdırırz..

edit... (bu mesaj silinebilir...)

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

pankart konusunda bi noktaya değinmek istiyorum.dedemin dediği gibi olursa renkler ne olacak?

ermoon (eray)
    hurmet (burak)
    comandante (yücel)
    görkemyılmazkarasu (görkem)
    TaşkınMahmut (taşkın)
    Jesus_FB (Tarık) => Şüpheli
    Vieri (mustafa)
    tolginho (tolga)
    SefaReis66 (sefa)
    EreN (eren)
    emre1905
    hizliolu (ibrahim yiğen)

şuan için 12 kişi olduk. bu listede adı olmayan veya eklemek isteyen lütfen konuya mesaj atsın..

pankart konusunda bi noktaya değinmek istiyorum.dedemin dediği gibi olursa renkler ne olacak?
    Yazılar çok kalın ve büyük olacak. Renk olarak Koyu kırmızı arka plan üstüne açık Sarı olabilir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ermoon
    imden bises liverpool la bizim yerimiz değişicek diyo
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

gidişte otobüs olursa dönüştede kesin olur yaşadık ayrıca kırmızı üstüne sarı olursa dede nin dediği gibi her maçta kullanamayızki fb maçına sarı kırmızı pankartla gidemeyiz dimi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

eray hizlioglunu 2 kere yazmışsın...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

wallaha eğer benim dediğim gibi olursa pankarat kırmızı üstüne beyaz olsun..Türkiyemizin rengi..vesilesi ile her maç için ayrı pankart hazırlamaktan kurtuluruz..hemde dediğim gibi sadece turksportal'daki galatasaraylıların değil tüm ailemizin onlarla beraber olduğu mesajını veririz..öyle ya ben turksportal aslanı değilim mesela
    malum bizim kanımızda KARTALLIK var
    genede karar maça giden arkadaşlarındır..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

bana her şekilde uyar...

DEDE nin dediği gibi olması benim için bir sorun tekil etmez ama bence TURKSPORTALLI ASLANLAR sadece gs maçlarında kullanılır ama çok daha ilgi çekici ve daha hoş olur diye düşünüyorum...

Sayfa 7 / 25 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri