Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567
181 ile 182 arası toplam 182 sonuç

Konu: [TSL]Trabzonspor Araştırması 2007

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Baliç'i yıldız yapan Fenerbahçe degildi Baliç Bursada oynarken İnter-toto Kupası'nda takımını yarı finale çıkartarak zaten çoğu takımın ilgisini çekmişti.
    Baliçi reale aldıran Fenerde ki son büyük takım performansıydı.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ooo bu konu boLe cok uzar benm demeye caLIstiim seye anLiyamadiniz heralde ben arkadasin yiLdiz olmak icin 3 buyuklerde oynamaasi Lazim teziyle iLgiLi yorum yaptim ve 20 ye yakin yiLdizLarini yazdim..

ArciL yiLdiz degildi diyorsun ama Tam biLmiyorsun Trabzonspor asLinda ArciL i aLicakti Ama Sotayida istedi Sora ArciL sakatLandi oynayamadi Sota dha iyi Oynadi ve ArciL fazla mac oynamamasina ragmen Bayada goL atti Keza Sota da oyLe..

Yine demek istedimi anLamadin BaLici Turkiyeye Bursa getirdi Fenerde bi ton para vererek aLdi burda bnm demek istedigim Taninmayan bir oyuncuyu aLarak yiLdiz yapmak BaLic zaten Fenere geLdiginde YiLdiz oLmustu

Birde Unutmadan .. OnemLi oLan avrupaya gitmek degiL baLic madride gitti dogru ama napti avrupada ... Sota 34 yasinda hala goLlerini atiyor .. ArciL de KoLn Nac Breda takimLarinda 20 ustu goL atti.. Vugrinec itaLya da oynadi basarisini devam ettirdi .. Stepanov Suan Porto da Fabiano eLler A.Madrid de ..

Burdaki tek sucLu ziya dogan ama bu YabanciLar suan takimda oLsa ve baska teknik direktor oLsa sampiyonLuk zor oLmazdi vs Fatih Tekke..

Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 567

Mesaj Yetkileri