Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon
181 ile 210 arası toplam 213 sonuç

Konu: Turksportal Forumları Yeni Sisteme Geçecektir

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

böyle çok güzel yan boşluklar falan tamamen süper olmuş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yeni konu aç butonu hala eski

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

CTRL + F5 yaparsan düzelir, buton dün değişti.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006

yazar grubuna geçmek için ne yapmak lazım :S

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

site tek kelimeyle harika oldu bu kadar güzel yapmasanız sonra siteden çıkamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Unable to save image...

Avatarımı değiştirmek istiyorum olmuyor.?

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by ForeverGs View Post
    yazar grubuna geçmek için ne yapmak lazım :S
    Bizlerin sizleri seçmesi lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Bizlerin sizleri seçmesi lazım
    kriterler ne olacak seçilirken ?
    I'm back...

harbiden site cok daha karizma olmus ellerinize saglik

Nesil
    2006

Üyenin profil kısmına tıkladığımız zaman oradaki bilgilerde(yazılarda) bir kayma söz konusu. Bu durum düzeltilebilir mi? Çünkü görüntü olarak kötü duruyor.

Sheriff Misafir

Forum kurallarına uyanlar, ceza almayanlar veya az alanlar,tartışmalardan polemikten uzak kalanlar.. Kısacası bir kriter yok tam olarak bizim huzuru bozmayacağı kanısına vardığımız üyeler yazar olabilecekler..

12. Default

Quote Originally Posted by ToRResS View Post
    Unable to save image...

Avatarımı değiştirmek istiyorum olmuyor.?
    Katılıyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

3 Tarayıcıda da denedim ( IE, FireFox, Opera ) bir kayma göremedim. Sadece Ek bilgiler kısmında çok küçük bir kayma var, ama o da kayda değer bir düzen bozukluğu değil
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Üyenin profil kısmına tıkladığımız zaman oradaki bilgilerde(yazılarda) bir kayma söz konusu. Bu durum düzeltilebilir mi? Çünkü görüntü olarak kötü duruyor.

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs View Post
    3 Tarayıcıda da denedim ( IE, FireFox, Opera ) bir kayma göremedim. Sadece Ek bilgiler kısmında çok küçük bir kayma var, ama o da kayda değer bir düzen bozukluğu değil
    Ben de ondan bahsediyorum. Mesela benimkine girdiğin zaman hobilerim alt alta gözüküyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Eski font daha güzeldi bence.Bu yazı tipinde harfler birbirine çok bitişik ve çok iriler.

Yazı tipi gayet zarif ve hoş. Harfler iri oldu mu görüntü bozukluğu olur zannediyorum.

S-B-Z Misafir

Nasreddin Hoca Birgün Bir Baca yapmaya karar vermiş ve koyulmuş işe Az Sonra Biri gelmiş :
    -Hocam Bacanın Yönü hiç böyle olurmu?
    -Ya Nasıl olur?
    -Güneye Doğru Bakacak

Tamam demiş Hoca ve Bacanın Yönünü çevirmiş Güneye.
    Az Sonra biri gelmiş Hoca napıyorsun Baca hiç Güneye bakarmı?Ya nasıl olacak demiş hoca?Kuzeye Bakar Demiş adam.
    Hoca yarı Sinirli Eyvallah demiş.
    Velhasıl Gelen birşey Söylemiş,Giden birşey Söylemiş Bakmışki hoca Böyle olmayacak
    Bacanın Altına Tekerlekli bir Düzenek kurmuş,Tekrar Bacayı yapamaya Devam etmiş.Gelen olupta Akıl verince hoca Soruyormuş,Ne tarafa olacak Yönü?
    Ne tarafı Söylerse gelen o tarafa çeviriveriyormuş

Buradaki mesajları görünce aklıma geldi bu Fıkra Yakında Volkanda Sitenin altına bir tekerlek takarsa şaşmayın

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by S-B-Z View Post
    Nasreddin Hoca Birgün Bir Baca yapmaya karar vermiş ve koyulmuş işe Az Sonra Biri gelmiş :
    -Hocam Bacanın Yönü hiç böyle olurmu?
    -Ya Nasıl olur?
    -Güneye Doğru Bakacak

Tamam demiş Hoca ve Bacanın Yönünü çevirmiş Güneye.
    Az Sonra biri gelmiş Hoca napıyorsun Baca hiç Güneye bakarmı?Ya nasıl olacak demiş hoca?Kuzeye Bakar Demiş adam.
    Hoca yarı Sinirli Eyvallah demiş.
    Velhasıl Gelen birşey Söylemiş,Giden birşey Söylemiş Bakmışki hoca Böyle olmayacak
    Bacanın Altına Tekerlekli bir Düzenek kurmuş,Tekrar Bacayı yapamaya Devam etmiş.Gelen olupta Akıl verince hoca Soruyormuş,Ne tarafa olacak Yönü?
    Ne tarafı Söylerse gelen o tarafa çeviriveriyormuş

Buradaki mesajları görünce aklıma geldi bu Fıkra Yakında Volkanda Sitenin altına bir tekerlek takarsa şaşmayın
    O kadar güzel anlatmışsın ki durumu diyecek bişey yok. Eyvallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

şuan herşeyiyle süper

Daha yeni olduğu için biraz alışamadık yoksa güzel... Kısa bir süre sonra bunada rahtça alışırız...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Katılıyorum Fıratcan'a adaptasyon sürecini atlattıkmı tamamdır. Bece çok güzel ve hoş olmuş.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bence sitenin görünümü eskiye göre iyi olmamış. Yani benim fikrim. Sadece üstteki flash hoşuma gitti. Bu yeni yazar grubu vs. işinde ben bir o gruba, bir diğerine girerim herhalde. Çünkü her zaman aktif olamıyorum. Neyse yine de hayırlı olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

bence süper olmuş

Nesil
    2006

Avatar yüklemek ne zaman serbest bırakılacak?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ya bir de bu avatar işi... Ben dosyayı ne yapsam 14 kb yapamıyorum. Sonra da mecburan uyduruk avatar kullanıyorum.. Acaba bu boyut yükseltilebilir mi?

Avatar konusuna Volkan Abi ya da Mustafa Abi konuya baktığında çözüm bulacaktır.
    Yazar grubuna gelince sürekli güncellenecek bu grup yani tartışma çıkaran kullanıcılar uyarılmadan yazar grubundan çıkarılacak ve forumda beğenilen bir kullanıcı yazar grubuna alınacak vb. bunun gibi birçok özelliği olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yei sistem hepimize hayırlı olsun biraz zaman lazım alışabilmemiz için o süreyi atlattıkta sonra tam süper olacak...
    So what?
    Saike

Çok güzel oldu yeni görünüm, özellikle bugün eklediğiniz üst kısım harika oldu. Arkaplan ve logo + yazı çok hoş olmuş, flashtan daha güzel. Teşekkürler, tebrikler.

Bence de üst taRaf bugünkü eklemeleRle çok gzl olmuş... Şimdi oturdu herşey TeşekküRler Turksportal Yönetimi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar altta eski konular yukarıdada Yeni konular hangisini kullanacağız?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Sayfa 7 / 8 İlkİlk ... 5678 SonSon

Mesaj Yetkileri