ama çaktırmıyor
ama çaktırmıyor
Fenerbahçeli bir arkadaş galibaPek tanımıyorum.
İyi birisine benziyor..
Üç kağıtçı , ciddi olamayan , kız tavlayamayan , mAyg. olan ve en önemlisi CIVIK.
Ağustos ayında Ağustos'a kadar tatile giden ,smilesini hayli kullanan , kardeşini tekme tokat pataklayan , Avcılar'da oturan , arka sokağa bile gitmesine izin verilmeyen
bir kardeşimiz..
.
Ayg.22:7.092 mesajı varmış. İyi bir arkadaşa benziyor. Ama sizi anlatıyoruz bölümünde sopalık diyorlar?
ultraaslanerdem:Galatasaray'lı ayrıca Samsun'lu.![]()
ruh ikizim
guş olacaktı uykusuna yenik düştü
bu arada biz aygünle konuyu aynı anda açtık 11.59 da serkan abi konuyu üstümüze kilitledi msj larımızı sildi kendi yazdı![]()
Erkendende kalktık zati...(8.00) Olsun guş olmaya inatçıyım ama nabalım düzenli uyku hayatımı ele geçirmişNeyse bu günler biraz fazla uyuyup güç toplip guş olucam
![]()
Sitede ilk arkadaş edindiğim kişi ayrıca kendisinin dediği gibi ruh ikiziyiz
Yav şu mesajlar da bi kere karışmasın kardeş![]()
Elem kelem birisiİyi birine benziyor...
Artiz,bana laf atan biri.![]()
Hala gidicek.
Normalde bu nicki almicaktım ama o arada kuzenim bana Selam Kelam diye bir mail atmıştı ordan elem_kelem yaptım bende(ilham geldi nabım)
![]()
Neyse devam önce ruh ikizimle kavga edip sonra bi anda barıştı. Ne olduğunu anlamadım bile..
Hakikaten siz nasıl barıştınız yav
Allah'ım nasıl biriyim ben ya hep bana mı gelir karışıklıklar aynı dakikada 3 mesaj![]()
![]()
![]()
Yav siz de herşeyi kavga olarak görüyorsunuz yav![]()
Ne Kavgası leyn dağıtırım burayı![]()
elem-kerem i daha yeni aramıza katıldı, ama iyi birine benziyo kerata . ama 2006 da üye olmuş![]()
Sevdüğüm tiplerden biri, Türkçe katili Ömer![]()
Durmadan skin yapıyorKısaca femeyirmialtı
![]()
26 saat fm oynuyo galiba![]()
Ohoo tam GS li gelmiş valla![]()
Gsli,barış akarsu nun ölümüne herkes gibi o da üzülmüş
Nicke bakınca kaydiri kuppak Cemile şarkısı aklıma geliyor. İlk kez gördüğüm bir arkadaş.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Kafasını uzun eşşek oynarken kırabilme yeteneğine sahip bir arkadaş.
Beşiktaş ve Bobo düşmanı bir arkadaş![]()
Galatasaray'lı,turnuvada tanıştığım,FM'de Milito ve Aimar'ı iyi kullanabilen bir arkadaş
koca kafalar hayranı:P![]()