Bence UEFA'ya gider...
Bence UEFA'ya gider...
Geçen Sene Daha İyiydin Abi Ama Düzeltirsin..
Kupa maçına tamamen yedek takımla çıktık 2.yarıda Cafercan sadece oyuna girdi.Çağrı oynadığı oyunla tam not aldı.
Ligde İnönü'ye gittik ancak eli boş döndük.
Giresun'da Milan'la oynadık posizyona giremedik,Pato'yu da durduramadık.Taraftarlarımız açısından yine de zevkli bir maçtı
Ligde Sakarya'yı ağırladık Çağrı'yı oynattık yine golle buluştu Çağrı
Kötü oynadığımız İBB maçında rakip 10 kişi kalınca atak yapmaya fırsat bulduk ve Rafael'in tek golüyle 3 puanı aldık.
Bu kez de Atatürk Stadında Chelsea'yi ağırladık yine çok fazla varlık gösteremedik ve bu kez de Ben Sahar'ın 2 golüyle kaybettik.
Son maç Fransa'da Marsilya ile Uefa'ya gitme şansımızı var ama çok zor...
Ligde 13 hafta sonundaki puan durumu.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Marsilya maçının deplasmanda olması gerçekten çok kötü olmuş. Kendi evinde olsaydın herşey çok daha farklı olabilirdi. Pek umutlu değilim ama umarım o gruptan UEFA'ya gidersin. Bu gerçekten harika olur Giresunspor için.
Ligde de artık kendine gelmenin bi silkinmenin vakti geldi diye düşünüyorum.![]()
Ligde güzel gidiyorsun Murat abi ŞL de ancak bu kadar olur oraya gitmek bile güzeldi tebrikler.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bir uefa bileti harika olur abi ama dediğin gibi çok az.Bence sen gelecek sene Uefa'ya katılmaya bak![]()
Zorlu deplasmanda öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık.
Kendi evimizde çok rahat kazandık.
Marsilya maçında neredeyse 90 dakika boyunca sahanın hakimiydik.4 tane yediğimiz gol de kontradan geldi.Çok üzgünüz...
Yorgun oyuncularımız Adana deplasmanında çok zorlandı ama kazanmasını bildi.
Sezonun ilk yarısının son maçında yine kötü oynadık.Manisa daha istekliydi ancak kalecimiz Onur Kıvrak günündeydi ve 9'la oynadı.Rafael'in golüyle kazanmasını bildik.
Puan Durumu
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat sen burdan ŞL vizesi alırsın 2. devre biraz gayret
Murat abi hadi gayret ilk 4'tesin ilk 2 istiyoruz senden![]()
İlgi azaldı ortak kariyerden sonra benim bu konuma![]()
Yeni maçlar ekleyeceğim en kısa zamanda.Takip edenlere teşekkürler![]()
Yok abi ne ilgi azalması biz varız burada G.İ.R.E.S.U.N.S.P.O.R![]()
GİRESUNSPOR arkandayız abi devamını bekliyoruz..
Kupa maçında Rafael'in hat-trick'i ile kazandık...
Sezonun açılış maçında deplasmanda yenildiğimiz Sivas'ı Giresun'da zor da olsa yendik.Devre arası yaptığım konuşma sonrası oyuncularım çok değişti
Sırada İnönü deplasmanında Beşiktaş maçı var Kupa'da.Ardından da Lig'de Şükrü Saraçoğlu'na Fenerbahçe'ye gideceğiz...
Başarılar abi devamını bekliyoru..
Tebrikler abi 2 güzel galibiyet almışsın fikstür zorlu ama sen zoru seversin abi![]()
Yeter Artık !!!
Yönetim oyuncularımın maaşlarını ödemiyor.Kulüpün kasasında 5 kuruş para yok.
Yönetimden ekstra para istedim.Maaş için ama cevap hayır oldu.Ültimatom verdim.Ve sonrası malum kulüpten kovuldum.Taraftarlarda haklı olarak tepki koydular...
Sezonun sonuna kadar tatile gittim.Gelen sayısız teklifi reddettim.(Ankaragücü,Konyaspor,Trabzonspor,Kırıkk alespor,Gençlerbirliği,Denizlispor,Altay,Karşıyaka ...)
![]()
Abi diğer Ortak kariyer için mi bıraktın bence bırakma git bir Avrupa kulübüne...
Ne tür takımlardan ya da hangi ligten gelecek teklifi kabul etmeyi düşünüyorsun abi?Yoksa kariyer mi bitti?
Teklif beklemiyorum.Kariyeri bitirebilirim.Şu anda yapacak birşey kalmadı.
Ülke Milli Takımı Çalıştır bence abi..![]()
Gerçekten de devam etmeni istiyoruz..
Kariyeri bitirmenden yanayım abi PORTO ile başarılar kazanmanı istiyorum diğer kariyerde.
saolasın altayı mı cıkarmıssın süper lige ama keske yarı yolda bırakmasaydın FORZA ALTAY![]()
bence galatasaray a gitmelisin...
Yeni takımını merak ve heyecanla bekliyoruz abi.
Takım konusu hala belli olmadı tatildeyim
Teklifler var ama şimdilik açıklamıyorum![]()
Yaw hadi gelcem ben geçecem bak GS nin başına batıracam takımı
Hadi git bir takıma artık beni de masör olarak falan alırsın artık![]()
Yok yok Murat abi sen doktor ol bence bir klubün başına![]()
Yeni takım...
Altay'ı süper lige çıkardıktan sonra ayrıldım ve bir süre tatildeydim.Van Gaal'İ gönderen G.Saray yönetimi çok ısrarcıydı benimle anlaşmak için ve bende sıcak bakınca kendimisi G.Saray'ın başında bulduk
Takımda oldukça genç oyuncu bulunuyor.Hemen hemen hepside alt yapıdan yetişen isimler.
Takımın başına geçince aslında çok transfer yapmak gerekiyordu ama 3 oyuncu aldık her oyuncu için 24 ay taksit planını kullandık.
Altay'dan eski öğrencim Can Erdem'i yedek santrafor olarak transfer ettik.
Sağ bek için eksiklik vardı oraya Bursaspor'dan Koray Çölgeçen'i aldık.
Sağ kanat için de sıkıntı vardı o mevkii için de CSKA'nın sağ kanatı Kalinin'i transfer ettik.
2013-2014 Sezonu kadromuz...
![]()
Claudio MaldonadoBaşarılar abi
![]()