1 puan almışım![]()
1 puan almışım![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
12 puan..Eh işte.![]()
Dokuzuncu haftanın lideri 5 maçı doğru tahmin ederek 36 puan toplayan TR.CaPTaiN oluyor. Tebrik ediyoruz kendisini.
Bi yanlışlık var kanımca 5 doğru tahminle 36 puan toplamak imkansız
23 puan toplamışım.2. defa düzgün bir puan aldım. 51.yiz![]()
Neden imkansız olsun yahu, yanlışlık yok. 5 maçı doğru tahmin ederek 36 puan topladı.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Daha dikkatli bakmanı öneriyorum, TR.CaPTaiN'in aldığı puanlar;
9+8+8+6+5 = 36 yapıyor.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
En az tahmin edilen 5 maçı tutturup en çok doğru tahmin edilenlerin tutmaması sürpriz oynadığına işaret. Bu şekilde paunlamanın da bu güzelliği var, geçen sene bu kadar farklar olmuyordu ve heyecanı da pek olmuyordu, bu sene şimdilik güzel gidiyor bakalım...
"YÜCE ATATÜRK"
her iki yarışmadada darbe yedim![]()
yaklaşmaya devam ama arkadan kaptan koptu geliyo![]()
9 puanmiben daha iddia niye oynuyorum. bu hafta tekrar yukselise gececem ins
![]()
15 almısız bu hafta sasırdım valla daha kötü bekliyordum![]()
10 puan almısız kotu yahu
6 puandan sonra 7 almışız birde. Hedef yükseliş liderliğe emin adımlarla ilerliyoruz.![]()
Sonuçlar yokmu ya berbat bir hafta geçirdim sadece 2 maç tuttu
Arkadaşlar tam sınav haftasındayım ve bu sınavlar son sınıf olduğum için çok önemli. Yarın olmazsa çarşamba günü mutlaka sonuçları eklerim. Anlayışınız için teşekkürler.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Emre yardım et Serkan abiye![]()
Turksportal TSL Tahmin Yarışması 11. Hafta Sonuçları
Puan hesaplarken uyguladığımız sistem;
En az doğru tahmin edilen maça 9 puan, en çok doğru tahmin edilen maça ise 1 puan verilmektedir.
Diğer maçlara tahmin sayısına göre 8,7,6,5,4,3,2 puan verilmektedir.
Oyundan çıkarılma kaldırılmıştır, uzun süre tahmin yapmasanız da oyundan çıkarılmayacaksınız.
Tahminlerini verilen sıraya göre yapmayan yarışmacıların puanları yanlış hesaplanmasından sorumlu değiliz. Böyle durumlarda değişiklik yapılmayacaktır.
Maçlara doğru tahmin sayısına göre puanlar verildikten sonra tahmin sayılarında hata olduğu anlaşılırsa ve sayılar değişirse, karışıklık olmaması açısından ilk verilen puanlar değişmeyecektir.
Bu haftanın maçlarına göre doğru tahmin sayıları ve verilen puanlar;
Gençlerbirliği - Trabzonspor ==> 2 => Doğru Tahmin: 33 Verilen Puan: 4
Fenerbahçe - Ankaraspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 37 Verilen Puan: 3
Kocaelispor - Denizlispor ==> 1 =>Doğru Tahmin: 16 Verilen Puan: 6
Galatasaray - İstanbul BŞB ==> 1 => Doğru Tahmin: 39 Verilen Puan: 2
Bursaspor - Beşiktaş ==> 0 => Doğru Tahmin: 14 Verilen Puan: 8
Sivasspor - Konyaspor ==> 1 => Doğru Tahmin: 46 Verilen Puan: 1
Kayserispor - Antalyaspor ==> 0 => Doğru Tahmin: 14 Verilen Puan: 8
Hacettepe - Gaziantepspor ==> 0 => Doğru Tahmin: 16 Verilen Puan: 6
Eskişehirspor - Ankaragücü ==> 2 => Doğru Tahmin: 5 Verilen Puan: 9
Bu sonuçlara göre oluşan puan durumu;
11. haftanın lideri 8 maçı doğru tahmin ederek 38 puan toplayan Fernando Gago oluyor. Tebrik ediyoruz kendisini.
Liderimiz ise bu hafta değişti, yeni liderimiz TR.CaPTaiN; tebrik ediyoruz kendisini.
Hata olduğunu düşünüyorsanız yukarıda maçlara verilmiş puanlar ile puanınızı hesaplayarak bana ulaştırırsanız gerekeni yaparız.
Last edited by Sekopej : 19.Kasım.2008 at 19:45
"YÜCE ATATÜRK"
bu kadar verdiğim avanta yeter, kaptan geçmiş beni bu haftadan sonra bay tahmin geri dönüyor..![]()
11 puan kötü ama 2 sıra yükselmişim yani 49. sıradayımİlk hedefim ilk 40.Sezon sonu da ilk 20 istiyorum.Ne yazık ki tahmin konularında o kdr başarılı değilim
![]()
32.sıraya kadar yükselmişim vay be![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Çıkışım sürüyor (:
24 puan... iyiymiş ya![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Kaptan koptu gidiyoo
Benimde toparlanmam lazım 2.lik gitti
Emre puanları yazmışsın güzel de maçların sonuçları yanlış yazıyor![]()
Bir Dost
Hellbells
en yüksek puanımı almışım18
![]()
32 puanla haftanın ikincisi olmuşuz.Yavaş yavaş geliyoruz.Yakında ne Topçu ne Kaptan kalıcak listenin başında![]()