Asya için kesin söz veremem ama Avrupa için gelirim. Şimdi Çağrı_Zorkol hangi tarafı ayarlayacak?
Asya için kesin söz veremem ama Avrupa için gelirim. Şimdi Çağrı_Zorkol hangi tarafı ayarlayacak?
-
işte nereyi ayarlıyacağım gelen kişi sayısına göre değişecek! az kişi olursa şişlide minyatür war orda bile oynarız![]()
Avrupa diyorum bnen
futbol avrupa bir avrupa ülkesinde oynanmaya basladıgından az kişi olursa mac avrupada olmalııı...
alemsin yawfutbol avrupa bir avrupa ülkesinde oynanmaya basladıgından![]()
arkadaşlar tekrar hatırltıyorum :
KESİN GELECEK OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA [email protected] ADRESLİ MSN ADRESİNDEN ULAŞSINLAR. LİSTE HAZIRLANMAYA BAŞLANMIŞTIR. Şuanda kesin gelecekler(forum isimlerine göre) :
1- Çağrı Zorkol
2- Tolginho
3- Senderson
4- nekop
5- enesao
6- EreN
7- gorkemyilmazkarasu
Yaw şimdi bunlar Avrupa'mı Asya'mı; her ikiside mi ???Originally Posted by Çağrı Zorkol
-
ben ve tolga ne olursa olsun geliyoruz zaten. senderson ve nekop nickli arkadaşlarımda beni kesin yazın kesin geliyorum dediler.
Peki maç tarihi ne zaman ?
Ben Avrupa için tamam ama Asya için kesin söz vermeyeyim !
-
okullar kapandıktan sonra temmuza başına kadar herhangi bi haftasonu akşamı..
bende geliyorum
Enes Köklü
Çağrı abi bize senle birlikte gideriz.Beni yerler tek başıma![]()
I Coming![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
zaten tolgayla 4 sokak var aramızda
üçümüz gideriz merak etme
![]()
bende geliyorum avrupadaki maça asya için söz vermiyim ama adam eksik olursa onada katılırız sorun değil...ayrıca çağrı senide ekledim listeye ordada yeri ve saati konuşuruz...
yaa 2 saattir konuyu arıyorum alt tarafta 4. sayfaya kadar gectim meger sabitlemisler insan bi özel msj atar![]()
arkadaşlar tekrar hatırlatıyorum. maçın yeri daha tam belli değildir. avrupa yakası da olabilir asya yakası da.. bu takımlar belli olduktan sonra belirlenecektir. o yüzden lütfen kesin gelenler listeye isimlerini yazdırsınlar..
son güncellemeye göre kesin gelen arkadaşlar (forum isimlerine göre):
1- Çağrı Zorkol
2- Tolginho
3- Senderson
4- nekop
5- enesao
6- EreN
7- gorkemyilmazkarasu
8- Jesus_FB
9- #10 Osmanozc
10- Maymuncuk
bende varım haa benide ekleyinn
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
sensiz olur mu olm? konuyu açan sensin!Originally Posted by Jesus_FB
![]()
benide ekleyin kesin gelirim istanbul olsun yeterki şimdi bakın saat 13.00 iyi tarihi ve yeri siz ayarlayın beni eklemeyi unutmayın kesin ordayım
ben rahmanlarda oturuyorum kim orda oturuyosa beni bulsun yani ben rahmanlarda oturuom desin arabayla gideriz
Geliyorum...
beyler fikrin sahibi keremdi o gelmiyormu?
keremsiz olmaz oralar...
arkadaşlar bi hatırlatma daha yapayım.. maç akşam saatinde olacak.. o kavurucu sıcakta ölür gideriz biz.. ya 19.00-20.00 ya da 20.00-21.00 yani..
bende anadolu yakasındaki maça katılmak isterim
Listeye beni de koyarmısınız?
Bir de maç o kadar geç olmasın. Hem erken yapıp dolaşma, oturma, tanışma saatimiz kalır; hem de çok uzaktan gelenler falan daha rahat eder.
Benim fikrim maç 15:00 - 16:00 gibi birşey olsun
Maç saati böyle olursa ( 20:00 - 21:00 vs. ) da kusura bakmayın gelemem. Hele Asya Kıtasında olup maç saati böyle olursa benim eve gelmem çok geç olur. İlgi ve alakanıza...
-
aslında haklısın maymuncuk ama bi de sıcakları düşündüğümüz zmn.. o sıcak havada nası oluruz bi de bunu düşünmek var.. en azından 16-17 ya da 17-18 saatlerinde olsun o zmn..
beni unutmayın arkadaşlar.bende avrupa daki maçlara kesin gelirim.
![]()
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
O zaman erken buluşup, dolaşır, tanışırız; sonra maç yapıp gideriz; nasıl?
-
heyy bende oynamak ıstıyorum yer zaman fark etmez sadece 1 hafta onceden haber werılsın yeter :artık maca katılacak adamlar arasında manager turnuvası yapalım :P yenılen gelmesın hehehe
:
bende kerem gibi düsünüyorum ne o 20-21 ben o saatten sonra eve nasıl dönücem hele anadolu yakasında olursa yandık 4-5 civarında yapılması en iyisi olur...