Hadi bakalım
Serkan evsahibi galiba bakalım nasıl ağırlayacak misafirlerini![]()
Hadi bakalım
Serkan evsahibi galiba bakalım nasıl ağırlayacak misafirlerini![]()
Hadi iyi eğlencelerbakalım Baran bu kadar kişinin yardımıyla kafayı düz tutabilecek mi
![]()
SSler nerde bakem.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hala gelemediler![]()
Bişey mi oldu acaba![]()
2'si geldi yavaş yavaş hepsi gelir (:
Çok eğlenceli bi buluşma oldu her ne kadar ps salonu bulmak için olduğumuz yerde 2 tur atammıza rağmenbaktık bulamıyıcaz bi kafede oturduk bi şeyler içtik yedik gezdik güldük.Serkan abilerde biraz daha burda olurlar herhalde gelince eklerler resimleri.
İlk duyumlara göre pişti oynamışlar, Serkan abiyle İsot abi kart çalmışBakalım daha neler gelecek
![]()
Serkan abinin yaptığı başka bi şeydi yakart calmaktan öte 2-3 kart calarsın serkan abi sürekli eli değiştiyordu
![]()
Hani Fatih hiç resim çekmedin mi olm.
Resim istiyoruz.Tam boy fotolar nerde
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Serkan abi işini biliyor![]()
Çok güzel bir buluşma oldu.Resimler Serkan abi'de gelirler birazdan sanırım (:
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
İsmail'i otobüse bindirdim ve yenice eve girdim. 10 buçuk gibi de İsmail eve ulaşmış olur sanırım.
Öncelikle bu güzel gün için tüm katılım gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum. GEZDİKi, güldük, eğlendik.Detayları zamanla paylaşırız, şimdi biraz dinleneyim, resimleri ve videoları eklerim.
Ayrıca kağıt çaldığım iddiaları tamamen asılsızdır.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben Şahidim kağıt çalmadı Serkan abi.Deste çaldı direk![]()
Vay Serkan abi demek kağıt çaldın hiç yakıştıramadım![]()
Serkan abi Ortam ısınsın diye çaldı demi Serkan abi![]()
Ne olmuş ki bir elde 6-7 tane joker attıysam, olamaz mı yani?
Küçük kardeşlerimizden başlayalım, boydan fotoğraflarını çekmemişim ben ama bir arada çektim.En çabuk kaynaşan ikili oldular, Fatih otobüste bizimle hiç konuşmadı ama Çağdaş'ı görünce bir muhabbet bir muhabbet görecektiniz. Duymadık da ne konuştular. Soldaki Çağdaş, sağdaki Fatik.
"YÜCE ATATÜRK"
Vay karizma çıkmış ikiside![]()
Piştinin videosunuda eklesene Serkan abi![]()
Hepsi bu kadarmı yaniBir kaç tane daha koysaydın Serkan abi.
Onur konuğumuz İsmail ve Yaşar. Herhalde kimin kim olduğunu yazmama gerek yok.İsmail'e kalkıp Aydın'dan geldiği için tekrar teşekkür ediyorum. Garaj'da biraz beklettim Fatih ile onu.
Ama sayesinde İzmir'in bilmediğim yerlerini de görmüş oldum. Pişti de hile yapmasalardı Baran ile yenmeleri pek mümkün olmazdı ama hile ile yendiler işte.
![]()
Yaşar'ı tedirgin gördüm, banlanma korkusu mu ne vardı?![]()
Soldaki fmsmyrna yani Ediz, Göztepeli olması haricinde başka kusuru yok.Herhalde Karşıyaklıyım diye benimle fazla konuşmadı.
Sağdaki Baran'ı zaten biliyorsunuzdur, 1 senede kaydettiği gelişmeyi farkedebildim. Çağdaş'ı da kendi yolundan sürüklemeye çalışıyor, yazık.
Fatih evde bir sorun yok değil mi?
Bu da ben herkesi çekince, beni tek çektiler.Başka zamandan kalma fotoğrafım değil ha, cidden vardım buluşmada.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben çektim son fotoyu yehu.Bu arada yorum için sağol Tolga.. Çok güzel bi buluşmaydı.. İyi eğlendik. Serkan abimiz harbiden 3kağıtçı çıktı.
![]()
Serkan abi son resimde korku dolu gözlerle bakıyo![]()
Ben tırsmam, yakında koyarım bende fotoları..![]()
Senin de gözler çökmüş, tam tipisin ha. Artık tipine göre yaşamaya başlarsın Yaşar.
Buradaki resimde hadi yazık sana da, bari sen de gir fotoya dediler, öyle girdim bende köşeden.
2 fotoğraf arasındaki 7 fark?Kim espri yaptıysa orada iyi güldürmüş ha.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tipime göre yaşamaya başlarsam ohoo Serkan abiBaran'a gülüyoduk sanırım taksili bi şeyler olmuştu ama
![]()
![]()
![]()