16 Hafta sonunda Ekstraklasa (Şampiyonluk umutlarımız söndü gibi)
16 Hafta sonunda Ekstraklasa (Şampiyonluk umutlarımız söndü gibi)
Ne yaptıysak olmadı iyi transferler yaptık yine olmadı, ünlü forvetler aldık bir maçta 17 şut attık gol olmadı, dandik polonya'lı forvetlerı olan Wisla maçta 5 şut attı 2 gol oldu kaybettik bende bu oyunun bu huyunu sevmiyorum ne taktiği denediysek olmadı ve sonuç olarak yönetim işime son verdi.Şuan işsizim.
Klüpten yapılan açıklama :
Geçen sezon şampiyonluğu son anda kaçırıp iyi bir performans yakalayan Teknik direktörümüz Mert Koç'un bu sezonki vasat performansından dolayı kendisiyle bağlarımızı koparmış bulunuyoruz.Bize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Lech Poznan klübü.
Belki de çok transfer yapmak takımın dengesini bozdu.
Yeni maceralara adım atmak için iyi bir fırsat olmuş.Türkiye'ye geri dön ve azcık kendini göster derim ben.![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Türkiye'ye dönmek iyi olabilir. Denizli zevkli bir kariyer olabilir![]()
Ve Mert Koç ülkesine dönüyör. Antalyaspor tecrübeli teknik adamı istedi ve anlaşma sağlandı ve Mert Koç Antalyaspor'un yeni teknik direktörü oldu.
Klüpten yapılan açıklama :
Bu sezon devre arasında bizle yollarını ayırıcağını açıklayan eski Teknik Direktörümüz Muhsin Ertuğral'la ocak ayında yollarımızı ayırdık.Devre arasında görüşmelere başladığımız Lech Poznan'ın eski teknik patronu Mert Koç ülkesine dönmeyi ve Antalyaspor'la çalışmayı kabul etti ve kendisiyle 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaştık. Kendisine Antalyaspor çatısı altında başarılar dileriz.
Evet kariyerim Türkiye'de devam edicek.
Antalyaspor Hakkında
Amblemi :
Tarihçe
Kuruluş : 2 Temmuz 1966
Renkleri : Kırmızı-Beyaz
Başkan : Hasan Akıncıoğlu
İmza töreninden sonra Mert Koç bir basın toplantısı düzenledi.
Basın Açıklaması
Polonya'da ilk sezon başarılı oldum diyebilirim. Ancak 2.sezon transferlerımızın de fena olmamasına rağmen takım bir türlü uyum sağlayamadı ve başarısız olduk,işimize son verildi.İşsiz olduğum dönemler de menejer bir arkadaşımında önerisiyle Türkiye'ye dönmeyi düşünüyordum ve bir kaç gün sonra Antalyaspor'dan teklif geldi ,bende hayır diyemedim. Umarım Antalyaspor'a iyi şeyler kazandırabilirim,teşekkürler.
Antalyaspor güzel bir kariyer olabilir zevkli bir kariyer bizi bekliyor deseneTakipe devam
![]()
Puan durumu , takım dizilişi vb. alabilir miyiz ?![]()
Nam-ı diğer [Rec]ep
İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.
Türkiye ligleri logo paketi rica ediyorum olan varsa paylaşabilir mi ?
Antalyaspor'a gitmen hiç iyi olmamış..
Sakaryaspor'a gitseydin ya Bank Asya'ya da gelmişiz.
İyi başladık ama 2 haftadır şanssız kaybediyoruz,iyi oynuyoruz.
Maçları toplu paylaşmaya başladım ama takipçi yok![]()
Uyuz olmaya başladım oyuna biri bana deplasman da maç kazanmayı anlatsın o kadar takımla oynadım Lech Poznan kariyerimden beri deplasman kabusum sürüyor.
Konyaspor'a evimizde mağlup olduk : 0-1 ! Play-Off'tan uzaklaşıyoruz.
Tavşanlı Linyit'e de şanssız mağlup olduk : 2-1 !
Evimizde Hacettepe'ye kaybettik ve Ligi 7.sırada tamamlıcağımız kesinleşti Play-Off'a kalamadık.
Son hafta Samsunspor'u mağlup ettik ama Play-Off'a yetmedi : 0-2 !
Sezon Sonu puan durumu :
Antalya'ya gitmen olmamış dostum..Oraya gideceğine işsiz kal daha iyi..Başka takımmı yoktuher neyse başarılar.
Antalyaspora başarısızlıklar .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Sevmediğin Belli OlmuşBilerekte Bir Takım Bu Kadar Kötü Oynatılmazki
Sana Yakışmadı Kardeşim Şampiyon Olup TSL Çıkmanı Beklerdim
Yeniden Günün Birinde Polonyaya Dönmeni İstiyorum. Bu Kariyeri/Oyunu Kapatma Günün Birinde Mutlaka Döneceksin Sen Elinden Geldiğince Olabildiğince Gidebildiğin Yere Kadar Oyna Bu Saveyi![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Transferler 48 ay taksitle yapılmıştır.
As Takımı 7 kişiye düşürdük ve transferlerimizi yaptık,transferlerde ligden süper ligden düşen gençlerbirliğinden baya yararlandık
Transferler :
Barış Başdaş (DC)
Aykut Demir(DRLC)
Sune Kiilerich(DRC)
Abdi İbrahim (DMC)
Stephen Worgu(ST)
Dilaver Güçlü Antalyaspor'da !
(Oyuna şuan giremediğimden profili paylaşamıcam).
Ali Güzeldal Antalyaspor'da !