iyiyiz iyi![]()
iyiyiz iyi![]()
eto'o bitmiş.
Aynen kardeşimyatabare meyongdan alamadığımız verimi golleriyle kapatıyor,Cenk ise hani Fenerbahçenin Luciano zamanında frikiklerde nasıl etkiliydik hatırlarsın aynen vederson geçiyor topun başına harika bir kesme çat kafa Cenk müthiş ya
kornerden çok gol yokta frikikler çok iyi kaçırıyor kendini
Eywallah kardeşim![]()
7.Hafta
8.Hafta
9.Hafta
Puan Durumu
Türkiye Kupası Playoff Maçımız
Grubumuz
Bu sene 1. ve 2. turları oynamadan direk playoff maçına çıktık güzel oyunla eledik ve üst üste 3.kez gruplardayız gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz
İyi sonuçlar almaya devam ediyorsun. Fethiye'ye düşme korkusu yok!!!![]()
TariboWest
10.Hafta
11.Hafta
12.Hafta
Puan Durumu
Bikaç sakatlığımız form grafiğimizi kötüye soktu,bide millet buzamana kadar puan alamıyor hepte bizim maçta puanları alıyorlar anlamıyorum bu işibknz:Antalya ve Ankaragücü maçı gerçi bizim Pavlyucenkomuz yok
düşmek için seri lazım![]()
bu sene asansör takım oluruz. seneye avrupaya gidecek kalitede bi takım olur gibi
![]()
eto'o bitmiş.
Olur bunlar ilk senede kimi zaman performans düşer kimi zaman tavan yapar ((:
Ligi ilk 8 de bitirirsek başarılıyız demektir.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
13.Hafta
14.Hafta
15.Hafta
Puan Durumu
16.Hafta
17.Hafta
İlk Yarı Puan Durumu
Devre arasına güzel bir noktada giriyoruz ikinci yarıda bu şekilde puan toplarsak çok güzel olacak.
Forvette oynayan Meyong'tan beklediğim verimi alamadım.Devre arasında forvet takviyesi olabilir.
Antalyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek,Gaziantepspor teknik direktörü Tolunay Kafkas ve Kayserispor teknik direktörü Mauricio Pochettino bizimle oynadıkları maçlardan sonra kovuldular
Kupa maçlarını toplu şekilde kalan maçlarıda oynadıktan sonra koyacağım
Bombayı patlattık CSKA'da ilk dönem 15 maça çıkıp 7 gol atan ve devre arası kulübüyle sözleşme yenilemeyerek serbest kalan Nijer yıldız Maazou Fethiyespor'da !!
Sezon başında aldığımız ve beklentilerin altında kalan Meyong 120K € karşılığında İsviçre'nin Neuchatel Xamax takımına satılmıştır.
Türkiye Kupası Maçlarımız
Grubumuzu güzel futbolla 1. tamamladık
Çeyrek Finaldeki rakibimiz Eskişehirspor
Ligde çok iyisin. Kupada da süpersin. Maşallah. Nazar değmesin.![]()
TariboWest
18.Hafta
19.Hafta
20.Hafta
Puan Durumu
Türkiye Kupası Çeyrek Final
1.Maçımız
2.Maçımız
Elendik sağlık olsun,güzel yerde bitirdik gene
Golcü oyuncumuz Maazou'yu oyun 8 hafta sakatladıçekemedi bilader
21.Hafta
22.Hafta
23.Hafta
Puan Durumu
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
Puan Durumu
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
Puan Durumu
30.Hafta
31.Hafta
32.Hafta
Puan Durumu
33.Hafta
34.Hafta
Lig sona erdi işte puan durumu
Müthiş bir sezon geçirdik,düşmemek adına yaptığımız transferler sezonu 6. sırada tamamlamamızı sağladı.Önümüzdeki sezon kadromuza büyük bir revizyon yapmayı planlıyoruz.
Süper bir yerde bitirmişsin ligi. Seneye Avrupa kupalarına bile katılacağını düşünüyorum.![]()
TariboWest
Ligdeki sıralama gayet güzel ilk 8 demiştim ilk 6 oldu (: Seneye kesin Avrupa koymalıyız hedefi.
harika bi sezon geçirmişsin bi kaç sene bu tip bi sezon geçirdikten sonra şampiyonluğa oynarsın![]()
Transfer dönemi çok yoğun geçti dün neredeyse bütün gün bununla uğraştım
Kadromuza kattığımız oyunculardan 5 önemli ismin profili
Sunderland'ten serbest kalan Dante
Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli genç yeteneklerden biri olan Orhan Antepten serbest kaldı
Erken yaşta Brezilyadan ayrılıp Polonyaya giden bu brezilyalı orada geçirdiği uzun yıllardan sonra Polonyalı olmuş ve milli takımında önemli oyuncularından biri olmuş.İlkayın yeriine oyun kurucumuz olacak.Wehen'den serbest kaldı
AML bölgesidne Uğur'dan beklediğim verimi alamadım haliyle yaşıda geçti artık hızıda baya düştü o bölgeye güzel bir isim transfer ettiğimizi düşünüyorum Hollanda'nın Roda takımından serbest kaldı
Ve AMR bölgesi takımda en çok parayı bu arkadaş alıyorbence değecek gibi geçen sene Racing formasıyla ispanya liginde 25 maçta 12 gol attı ve sözleşme yenilemeyerek serbest kaldı
Daha iyi transferler bekliyordum ama bu kadro da başarılı olur diye düşünüyorum![]()
Avrupa için en kısa yol Türkyie Kupasına baya baya asıl bence (: