Transferler süper, Atila Turan'a bayıldığımı her konuda belirttiğim gibi burada da belirteyim, çok başarılı olacaktır![]()
Transferler süper, Atila Turan'a bayıldığımı her konuda belirttiğim gibi burada da belirteyim, çok başarılı olacaktır![]()
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Transferlerine bayıldım. Çok iyi fiyatlara almışsın oyuncuları. Ömer Toprak 6 milyon Euro'dan aşağı gelmiyor mesela. Umarım Şampiyonlar Ligi'nde istediğin başarıları elde edersin.
Mustafa transferler muhteşem. Bu sezon çok daha iyi olacağına eminim. Başarılar.
TariboWest
Trabzonspor 2011-2012 kadrosu
Türkiye Süper kupası
Maça çok iyi başladık.Herşey yolunda giderken.Kırmızı yedik ve oyun Galatasarayın lehine döndü.Rakibi ceza sahamıza çok sokmadık ama yinede etkili ataklar yaptılar.Her ne kadar atak yapsalarda maçı kazanıp kupaya uzanan biz olduk.Jaja 2 güzel gol imza attı.
Musti ne yapmışsın sen öyle yavbu sene CL'de başarı gelir diye düşünüyorum...
Kaan abartmayalım lütfen bu kadro o kadar ahım şahım bir kadro değil.Ama yinede elimizden geleni yapacağız.C.L'de tecrübesiziz.
Şampiyonlar ligi
Şampiyonlar liginde kuralar çekildi.Trabzonspor'umuzun yer aldığı gurup belli oldu.
Bugün burodaydım bir işyerinin net yoktu ama pc yanımdaydı.Sezonun ilk yarısını bitirdim.SS ekleyeceğim az sonra.
Ligin ilk yarısında mükemmel bir performans ortaya koyduk.Tek beraberliğimizi Galatasaryla oynadığımızda aldık ama o maçta da üstün olan bizdik.
Şampiyonlar liginde kötü oyunlar ortaya koymasakta tecrübesizliğin kurbanı olduk.Bunun yanında kolay gibi görünsede Anderlechet ve Cska'da çok etkileyici oynadılar ilk 3 ekipte gurubu 10 puan ile tamamladı.Zor bir guruba düşmüşüz demekki.
Türkiye kupas
Kupa da gurup maçlarında çok rahattık.Gurubu lider tamamladık.Çeyrek finalde Gençlerbirliği ile eşleştik.
İlk yarı son erdi.Birkaç isimle yolları ayırdık 1 tane'de genç oyuncu takıma kattık.Onlarda birazdan eklerim.
Umut Bulut Juventus'ta!
Sezonun ilk yarısında 8 gol atan Umut sözleşme yenilemek istedi.Sözleşmede yıllık 3.2 milyon €'dan aşağıya inmeyince bende hemen yol verdim.Ve birçok takımdan gelen teklifler arasından Juventus ile anlaştı.Juventus 4 milyon € bonservis ödedi.
Egemen Lyon ile anlaştı.
Ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan 29 yaşındaki oyuncu ile yolları ayırdık.Yaşı itibari ile ileride fazla bir ücret alamayız diye düşündüğüm oyuncuyu 3.5 milyon €'ya Lyon'a yolladık.
Cale AEK ile anlaşt!
Gökhan Süzen'in iyileşmesi ve Atila'nın 11'deki yerini alması ile takımda geri plana düşen Cale'yi 3.5 milyon €'ya AEK takımına yolladık.
Şampiyonlar Ligi'nden hemen elenmen çok kötü olmuş abi. Ligi ve kupayı rahat alacağını düşünüyorum. Başarılar.
Çok şansızdık yahu orada.Sahamızda iyi oynamamıza rağmen galibiyet alamadık.Chelsea deplasmanında iyiydik ama Lacina 2 tane kaçırdı,Ramires 30 metreden attı öyle kazandılar.Cska deplasmanı keza öyle komedi goller oldu.Neyse sağlık olsun daha tecrübeli gidecez oralara.
Bu arada anladım ki defansta sağlam bir yabancı şart.
Ligte güzel gidyoruz ama şampiyonlar ligi olmamışseneye hedefin avrupada iyi şeyler yapmak olsun
Benim planımda o ve o plan doğrultusunda birşeyler yapmaya uğraşsamda elim kolum bağlı takımın rep'i yüzünden.
Ligde iyiyiz zaten abi. O skini nereden bulabilirim acaba?
SS burada kardeşim
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=97577
Tebrikler![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Teşekkürler.
Sezon bitmeden genç bir yıldız ile anlaştık.
Tebrikler Mustafa. Kim olabiilir genç yıldız?![]()
TariboWest
Es-es'te beşiktaşı elemiş gözümden kaçtı.