(Bknne demek bilen varmı...
.
Hayır mAyg. Fındık taşımak insanı sinirli hale getiriyor.Üstelik belin çıkıyor,ayakların bükülüyor ve kendi akrabaların olduğu için seni bir çuval fındıkla kandırıyorlar..Hatta ve hatta neyse..
![]()
(Bknne demek bilen varmı...
.
Hayır mAyg. Fındık taşımak insanı sinirli hale getiriyor.Üstelik belin çıkıyor,ayakların bükülüyor ve kendi akrabaların olduğu için seni bir çuval fındıkla kandırıyorlar..Hatta ve hatta neyse..
![]()
Boks yaptığım yok, savunmaya niyetim de yok şimdi. Ama size itirazım var. Halter mesela, o neden yapılıyor? Faydası nedir?
Çıkıpta sokakta serseri olacaklarına, şiddetini arkadaşlarına göstereceklerine ringe çıksınlar orada rahatlasınlar. Dayayı yiyen kendileri, sonrasında hasta olan da kendileri.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Aygün hiç bir şey anlamadım.![]()
Beyler guşluk açıldı hade toplanın![]()
Evet bir bakıma bilerek dayak yiyorsun. Ama sonuçta o dayağı isteyerek yiyorsun. Kimse sana zorla dayak atmıyor. İstediğin zaman yere yatıp 10 sn. bekledikten sonra oyundan çekilebiliyorsun. Sonuçta herşey isteyerek gelişiyor.
İster spor deyin ister demeyin sonuçta bu sizin bildiğiniz bir olay. Kimsenin fikrine karışmak haddime düşmez. Ama şu bir gerçek Olimpiyat'a alınan bir olay spordur. Boksta bu yüzden bir spordur.
ooo kavga çıktı
hemde serkan abide olayın içinde
ŞAKAYDI![]()
Ne demen.
İstiyorsan seneye işçi olarak gidebilirsin.Parada almazsın nede olsa gönüllü olarak gidiyorsun.. Gitde gör ebe
diyeti..
Aygün sus.
![]()
Mesaj uzun mu ne olmuş? Çoştum bu gün... Gece muhabbeti açılsın ya... Şemsi nerede yok bugün özledim çocuğu...
Delirdi galiba![]()
ben kaçar biraz oyun oynıyım![]()
Çekilin ilk müdaheleyi ben yaparım.Nede olsa ÖSS'yi kazanıp,Boğaziçi'ne gidip,tıp okuyup mezun olacak ve staj yaptıktan bir kaç sene sonra askerlik görevinide tamamlayacam ve doktor olacam...
.
.
Hepinizi saygı ve sevgi içerisinde selamlıyorum.
Selamun Aleyküm, Nasılsınız ?
Yabancı gelmiyor ama halla halla...
Herkes tanıyor Batu bir sen bilmiyorsun![]()
Yahuuu bu bana mı benziyor? İnsanlar çift yaratılır derlerdide hiç inanmazdım.
berkay saygısızlık yapma gs bölümünde.........
Aynen öyle BatuAnlaşılan daha akıllanmayan insanlar var.Hortlatmaları bitmedi.Şimdide konulara aptal aptal mesaj yazanlar var.
Muhabbetiniz bol olsun.2 günüm kaldı sonra size veda edebiliriim.Biliyorsunuz Oks![]()
bende gidiyom imam
ölümüne kankayız![]()