-
14.Şubat.2007, 18:24
Gerçekten çok üzücü bir durum insanın yıldız olacağına önce bahtı iyi olmalı
-
17.Şubat.2007, 19:13
İtalya Serie A'da İnter fırtınası esmeye devam ediyor. Serie A'da yenilgisiz lider İnter kendi sahasında küme düşme korkusunu yakından hisseden Cagliari'yi 1-0 yenerek galibiyet serisini 16'ya çıkardı. İnter'e galibiyeti getiren gol 11. dakikada Arjantinli oyuncu Burdisso'dan geldi.
İnter aldığı bu galibiyetin ardından puanını 60'a yükselterek en yakın takipçisi Roma'yla puan farkını 11'e çıkardı.
Öte yandan İnter 21 Şubat Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında İspanya La Liga'nın güçlü ekiplerinden Valencia'yla kendi sahasında karşı karşıya gelecek.
İtalya Serie A'da alınan diğer sonuçlar ise şöyle:
Empoli 1 - 0 Roma
Siena 3 - 4 Milan
*Siena-Milan maçında Milan'ın yeni transferi Ronaldo 2 golle takımını galibiyete taşıyan önemli isimlerden oldu.Son 13 dakikayı 10 kişi oynayan Milan 89.dakikada kalesinde 3.golü gördü ve maça eşitlik geldi.Maçın böyle biteceği tahmin edilirken uzatma dakikalarında Ambrosini attığı golle Milan'ı galibiyete taşıdı...
-
17.Şubat.2007, 19:17
-
17.Şubat.2007, 19:33
Ronaldo gol atamaz diyordum, yanılttı beni ..
-
17.Şubat.2007, 20:29
son dakikada ambrosini kurtardı milanı
-
17.Şubat.2007, 20:47
Ronaldo bu Kimseye benzemez..
-
17.Şubat.2007, 21:43
-
18.Şubat.2007, 17:59
İnter'i kim durduracak?
İtalya Serie A'da İnter fırtınası esmeye devam ediyor. Serie A'da yenilgisiz lider İnter kendi sahasında küme düşme korkusunu yakından hisseden Cagliari'yi 1-0 yenerek galibiyet serisini 16'ya çıkardı. İnter'e galibiyeti getiren gol 11. dakikada Arjantinli oyuncu Burdisso'dan geldi.
İnter aldığı bu galibiyetin ardından puanını 63'e yükselterek en yakın takipçisi Roma'yla puan farkını 14'e çıkardı.
Öte yandan İnter 21 Şubat Çarşamba günü Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında İspanya La Liga'nın güçlü ekiplerinden Valencia'yla kendi sahasında karşı karşıya gelecek.
-
20.Şubat.2007, 05:50
Lazio bayagı iyi bu aralar belki şampiyonlar ligine gidebilirler...
-
24.Şubat.2007, 18:47

Originally Posted by
Wesley Sneijder
A-la-maz-lar!!!
Alabilecek güçleri var. Ama Liverpool bırakmaz. Kiralayabilirler.
-
27.Şubat.2007, 06:46
inter 1-1 roma
milan 1-1 catania
Mexes'in kırmızı kartına artık yorum yapmıyorum çünkü fix menü her hafta.
-
27.Şubat.2007, 06:51
Inter-Roma maçında adil yönetti bence hakem Roma lılar panikledi birazda beceriksizlik yaptı ilerde top tutmak yerine sürekli defansda kaldılar golü yediler...
-
27.Şubat.2007, 06:53
Mexes'in atılması yanlıştı.Onun dışında en azından uydurma penaltı yoktu.Penaltıyı atacak adam yoktu çünkü.
-
27.Şubat.2007, 07:12
Inter'i yine yenememişler yav
-
27.Şubat.2007, 07:18
Crespo bi attı kendini yere ama orda bittim zaten gülmekten
tabi Adriano ve Zlatan kadar inandırıcı değil daha çalışması lazım...
-
27.Şubat.2007, 07:23
maça baktım biraz toplasan 10-15 dk.crespo hala havadayken vole vurabildiğini gösterdi ,direkten döndü.kırmızı kart olduktan sonra açtım biraz inter puan almasını bildi zanetti uzun bir aradan sonra gol attı sanırım güzzel goldü.
k.kart pozisyonunu merak ediyorum açıkçası
-
27.Şubat.2007, 18:47
milan sana daha ne diyim artık catania bile yenemiyosun.ama büyüklüğünü gösterip şampiyonlar ligini büyük bir olasılıkla tekrar alacaksın italya dışına çıktığın zaman bir başka oynuyo milan
-
27.Şubat.2007, 20:39
Mexes'in sarı kart poziyonu
http://www.d1g.com/video/show/?id=1825325
Totti '' Şampiyonluk yarışı bitti mi?Hiç başlamamıştı.''
__________________________________________________ _________
Bu sezonla ilgili fikir sahibi olmak için güzel bir derleme.Gerçi hepsini almamışlar mesela ilk yarıdaki Udinese faciası ve Roma maçı yok..
Morattopoli Vol I
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v
7mVTFxySMY&feature=related[/YOUTUBE]
Morattopoli Vol II
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=5ZZ68l_FYfo&feature=related[/YOUTUBE]
Last edited by Del Piero_10 : 28.Şubat.2008 at 14:37
-
27.Şubat.2007, 22:42
De Melo Onümüzdeki Sezondan Itibaren Palermo'da
Fransa Ligue 1'de mücadele eden Le Mans takımının formasını giyen golcü futbolcu Tulio De Melo, kariyerine önümüzdeki sezondan itibaren İtalyan ekip Palermo'da devam edeceğini açıkladı. Bu sezon Le Mans'ta gösterdiği performansla dikkat çeken ve Avrupa'nın birçok kulübünün transfer listesine giren 23 yaşındaki futbolcu, L'Equipe gazetesine yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki sezon kesinlikle Palermo'ya gideceğim. Bonservisimin yüzde 50 hakkına sahip olan Parma kulübüyle de anlaşma sağlandı. Para benim için hiçbir zaman ön planda olmadı. Zaten olsaydı 3 sene önce Rusya'ya transfer olup Le Mans'a gelmezdim. Şimdi ise, Palermo'ya gittiğimde yıllık ücretim 5 katına çıkacak ancak bu önemli değil. İlk amacım Palermo'da kendimi gösterip parlamak" dedi.Ülkesinde Atletico MG formasını giydikten sonra Avrupa macerası 2004 yılında Danimarka'nın AaB Aalborg takımına transfer olarak başlayan Brezilya'lı futbolcu, 1 yıl aradan sonra Le Mans renklerine bağlanmıştı.Fransız ekipteki ilk 2 sezonunda 41 maçta 9 gol kaydeden Brezilya'lı futbolcu, bu sezon ise 2100 dakika Le Mans formasıyla sahada kalırken, 13 kez fileleri havalandırmış ve 2 asist yapıp 2 de sarı kart görmüştü.mackolik
-
28.Şubat.2007, 18:53
Kaka'dan tarihi imza
Serie A temsilcilerinden AC Milan, Perşembe günü yaptığı açıklamada, Kaka'nın 2013 yılına kadar sözleşmesinin uzatıldığı belirtildi.
AC Milan asbaşkanı Adriano Galliani, yaptığı açıklamada, "Kaka bize sürekli Milan'ın sembol isimlerinden biri olmak istediğini söylüyordu. Bu sözleşme 2013'e kadar geçerli umarım kariyerinin sonuna kadar da sürecektir" dedi.
"Dünyanın en iyi oyuncusu" olarak nitelediği Kaka, Milan'da kariyerini sürdürmekten yana olduğunu ifade etmesine rağmen, babası ve menajeri Real Madrid ile görüşmüş ve bu görüşmenin ardından Real, 80 Milyon avro teklifte bulunmuştu.

Kaynak : Sporx.com dış haberler
-
28.Şubat.2007, 19:35
chelsea, real avcunu yalasın 
kaka bizimdir bizim kalacak
Last edited by ThersoN : 29.Şubat.2008 at 15:49
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
-
28.Şubat.2007, 19:51
Değişiklikten yanayım ancak insan rahat olduğu yerde kalmalı diye düşünüyorum.
Brezilyalılar genelde İspanya sonra İtalya macerasına atılır ve yok olurlar. En azından böyle iki örnek biliyoruz. Artık oyuncuların sönmesini istemiyorum.
O açıdan Milanda kalması iyi olmuş
-
01.Mart.2007, 00:01
Sözleşmesinin uzatıldığı satılmayacağı anlamına gelmez ama Kaka futbolu Milan'da bırakacak gibi görünüyor
-
01.Mart.2007, 05:14
Bnecede Milanı bırakmamalı kaka en iyisini yapmış giderse madride gitsin
-
01.Mart.2007, 09:44
Yeni bir Efsane olabilir Kaka' Milan için sadakat iyidir heleki Milan bunun karşılığı veren 1numaralı takım...
-
02.Mart.2007, 01:22
Kaka: Milan'da bırakacağım
Milan ile sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatan Brezilyalı Kaka, kariyerini kırmızı-siyahlı kulüpte noktalamak istediğini söyledi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 11:01 TSİ 1 Mart 2008 Cumartesi
FIFA tarafından yılın futbolcusu ödülünü kazanan Brezilyalı yıldız Kaka, futbol kariyerine AC Milan'da nokta koyacağını açıkladı.
Geçtiğimiz gün kulübü ile 1 yıl daha kontrat yenileyerek sözleşmesini 2013'e kadar uzatan Kaka, yaptığı açıklamada, "Geçen sene, kariyerim boyunca Milan'da kalacağımdan emin olmadığımı söylüyordum. Ancak sanıyorum artık bunu söyleyebilirim: Kariyerim boyunca Milan'da kalacağım" dedi.
Sözleşmesinin yenilenmesiyle güven ortamının da sağlandığını ifade eden Kaka, "Artık kazanan bir takımda kalacağım bilgisiyle geleceğimi düşünmeye başlayacağım. Bir sembol, bir bayrak olmak, günü geldiğinde de hiyerarşi uyarınca bu takımın kaptanı olmak istiyorum. Paolo Maldini'nin ardından, takıma benden önce gelen futbolcular olduğunun da bilincindeyim" şeklinde konuştu.
-
02.Mart.2007, 01:29
Kaka: Milan'da bırakacağım
Milan ile sözleşmesini 2013 yılına kadar uzatan Brezilyalı Kaka, kariyerini kırmızı-siyahlı kulüpte noktalamak istediğini söyledi.
NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 11:01 TSİ 1 Mart 2008 Cumartesi
FIFA tarafından yılın futbolcusu ödülünü kazanan Brezilyalı yıldız Kaka, futbol kariyerine AC Milan'da nokta koyacağını açıkladı.
Geçtiğimiz gün kulübü ile 1 yıl daha kontrat yenileyerek sözleşmesini 2013'e kadar uzatan Kaka, yaptığı açıklamada, "Geçen sene, kariyerim boyunca Milan'da kalacağımdan emin olmadığımı söylüyordum. Ancak sanıyorum artık bunu söyleyebilirim: Kariyerim boyunca Milan'da kalacağım" dedi.
Sözleşmesinin yenilenmesiyle güven ortamının da sağlandığını ifade eden Kaka, "Artık kazanan bir takımda kalacağım bilgisiyle geleceğimi düşünmeye başlayacağım. Bir sembol, bir bayrak olmak, günü geldiğinde de hiyerarşi uyarınca bu takımın kaptanı olmak istiyorum. Paolo Maldini'nin ardından, takıma benden önce gelen futbolcular olduğunun da bilincindeyim" şeklinde konuştu.
-
02.Mart.2007, 01:39
Ronaldo'dan veda sinyali
Ronaldo'dan veda sinyali
Dizinden üçüncü kez sakatlanan Milan'ın Brezilyalı golcü oyuncusu Ronaldo, futbolu bırakmak zorunda kalabileceğini söyledi.
NTVSPOR
Güncelleme: 19:18 TSİ 26 Şubat 2008 Salı
Milan'ın Livorno ile oynadığı lig maçında sol diz bağı kopan Ronaldo, Fransa'daki ameliyatının ardından ilk kez basının karşısına geçti.
Dünyada 3 kez yılın futbolcusu seçilen brezilyalı futbolcu, kendisini en kötüye hazırladığını belirterek, "Benim isteğim oynamaya devam etmek, kalbim bana bunu söylüyor. Ama vücudum yorulduğuma dair işaretler veriyor. Artık normal bir hayat sürmek istiyorum. Eğer fiziksel olarak durumum el verirse, ancak o zaman futbola döneceğim" dedi.
Tedavisinin en az 9 ay süreceğini vurgulayan Ronaldo, bu sürecin daha da uzamamasını ümit ettiğini söyledi.
31 yaşındaki oyuncu, "Futbol sevgim, bu spora olan bağlılığım ve gol atma arzum, bana tünelin ucundaki ışığı gösteriyor. Ama kolay olmayacağını biliyorum. Umarım, daha önceki sakatlığımın ardından yaşadığım sıkıntılar bu kez olmaz" diye konuştu.
İlk ciddi sakatlığını 1999'da sol diz bağlarının kopmasıyla yaşayan Ronaldo, uzun bir tedavi süresinin ardından Nisan 2000'de Inter-Lazio kupa maçıyla sahalara dönmüştü. Ancak yıldız futbolcunun oyuna girdikten bir kaç dakika sonra sakatlığı nüksetmiş ve ikinci kez bıçak altına yatmak zorunda kalmıştı.
-
02.Mart.2007, 02:39
O saçlar ne öyle tanıyamadım vala. Çok kötü oldu sevdiğim bir futbolcuydu.
-
02.Mart.2007, 02:41
Yerinde karar vermiş Milan dan başka bir takıma alışması zaman alabilirdi.
Mesaj Yetkileri