başarılar kariyerinde. güzel gidiyoruz. ama bende kuranyi transferini beğenmeyenlerdenim. inşallah en üst verimi alırsın.
başarılar kariyerinde. güzel gidiyoruz. ama bende kuranyi transferini beğenmeyenlerdenim. inşallah en üst verimi alırsın.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Kadrodaki sirkülasyonu her sene çok iyi yapıyorsun ve de bu başarıyı getiriyor.Tebrik ediyorum seni başarılar.. http://forum.turksportal.net/vb/show...09#post2091409 şu adama da bi bak. Wonderkid gibi![]()
Teşekkürler. İnşallah şampiyonluğu bu sene de tekrarlayabilirsek önümüz açık.
Teşekkürler. Kuranyi'ye forma şansı verdiğim zaman atıyor. Benim için forvetin gol atması iyi bir performans göstermesi demek.
Teşekkürler. Aleksiz'i bir kenara yazıyorum. Seneye şu andaki durumuna göre transfer çalışması yaparız.![]()
TariboWest
Milli Takımda Ümit Boğa Dönemi !
Dünya Kupası Elemelerinde hayal kırıklığı yaratan milli takım grupta sonuncu sırada yer aldı ve Dünya Kupası'na katılma şansını kaybetti. Bunun üzerine TFF Fatih Terim'in görevine son verdi ve yerine Fenerbahçe'nin de teknik direktörlüğünü yapan Ümit Boğa'yı getirdi.
İşte içler acısı durumumuz
TariboWest
Milli takımların hazırlık maçlarında oyuncuları kadroya yollamamıştım. Bu resmi maçlarda da geçerli olmuş. Kadromdaki oyuncular resmi maçlar olmasına rağmen milli takımlara gidemiyor. Bu oyunun bir hatası mı yoksa bunu düzeltebiliyor muyuz?
TariboWest
Milli takıma oyuncu gönderememe beni çıldırttı yahu. Kariyere devam etmeyeceğim artık. Gökhan Gönül İnter'e transfer oldu. O da milli takıma çağrılamıyor. Uzun bir süre forumda olmayacağım. Görüşmek üzere...
TariboWest
Bence Fenerbahçe'ye devam et Milli Takım'ı bırak . Başka bir milli takıma gidersin.![]()