Mauricio Pereyra Kasımpaşa'ya ne ara geldi yahu?
Mauricio Pereyra Kasımpaşa'ya ne ara geldi yahu?
Gençlerbirliğindeydı sanırım ordada ılgınc bır adam var adını unuttum o adamda normalde o takımda degıl .D
bu güncellemede mac motoru iyilestirilmis.. kanatlar artik messi gibi kaptirip gitmiyor fakat bu seferde ortalar sürekli beklerden geliyor eger bekleriniz kötüyse kanatlar etkisiz kaliyor.
Bu durum normal. Beklerin oyuna katkısı olmazsa bu sefer rakip bekler kanat oyuncularınızı rahat marke eder. Rakibin bekini hataya zorlamanın yolu o kanatta 2 oyuncu ile yüklenmektir. Eğer bekleriniz katılmıyorsa o zaman rakip bek ile hücumcunuz hücum/savunma becerilerine göre değişir kanat akınlarınız.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Oyunda kombine biletlerinin Avrupa maçları ve lig kupası için de geçerli olması çok güzel olmuş. Öncekii oyunlarda fazladan para kazandırıyordu ve hile gibi oluyordu. Ama seyirciler çok kötü sanki yoklar gibi, bununla ilgili bir ayar var mıdır?
bende son güncelleme 13.3.0 görünüyor diğer güncellemeler inmedi
Acaip bir şey oldu maç sırasındamaçı 3-1 önde götürüyorum ve skor 4-2 malup olduğumu söylüyor
keşke foto çekseydim ama maç sonrasında normale döndü.
FM Gazetesi
Hala oyunu guncellemedim guncellemeyide dusunmuyorum burda okuduklarimi gordukten sonra
Harbi evlere senlik bir guncelleme.....hata ustune hata
Duran Toplarda ve Kornerlerde Ben mi Çok Beceriksizim Yoksa Oyun da mı Bişey Var Çözemedim
Adamlar Rahat Frikikten Gol Atıyor, Kornerden Rahat Kafaya Çıkıyor Gol Atıyor Benimki Ya Direğe Çarpıyor Ya da Karambole Kalıyor Altı Pastan Auta GidiyorDaha Siftahım Yok O Derece
Az Önce Çıldırdım Oynarken, Akhisar ile Oynuyorum 4-1 Öndeyim 4-3 Oldu Maç Son Dakikalarda Ecel Terleri Döktüm![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ben memnunum güncellemeden, öyle evlere şenlik olacak bir hata falan da olmadı.
Ben sadece Sow'u öndireğe koşturup 3-4 oyuncuya da ileri çık komutuyla sürekli gol atıyorum. Kornerlerin hepsi ön direğe ve ters ayaklı oyunculara kullandırıyorum. Sow az önce şampiyonlar ligi maçında 2 tane birden attı. Kornerlerden şimdiye kadar 5-6 tane golüm vardır. Ligde 5 hafta şampiyonlar liginde 1 maç. Ve sadece 2 maçta duran top çalıştırdım.
Oyun her güncelleme ile daha kötü oluyor. En iyisi bence 13.1.3'tü ondan sonra saçmaladılar. Bu oyun skandaldır. SI bizlerle dalga geçmiştir.
çok sakatlanma oluyor 8 tane sakat oyuncum vardı bir ara
Yeni güncellemede benim en çok dikkatimi çeken şey.. İNANILMAZ DERECEDE FAZLA SAKATLIK VAR. Benim takımımda 2-3 ama rakipler, farklı ülke takımlarında Injury Table dolup taşıyor.
uzun taçlardan çok gol yiyorum.
Bu boy sorunu ile ilgili yeni yama gelirmi acaba ? Yeni bir kariyere baslıyacagım ama bu sorun yüzünden hala beklemedeyim..![]()
benim ekran kartı ile ilgili problemler başladı güncellemeden sonra. sinir oldum fm 2013'e iyice. valla toptan bıraktıracak bu seri bana oyunu.1 sene boyunca ne yapmış bu yapımcılar da sürekli düzeltme yayınlıyorlar ?
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Oyunu almayı düşünüyorum fakat çok eleştri var gördüğüm kadarıyla.Oyun son güncellemelerle birlikte nasıl oynancak durumdamı ?
çok sakat var çok
okadar para ver bir sürü sorunla karsılas !
verdiğimiz para çok falan değil. en azından ben sonradan 30 tl'ye aldım. ben verdiğim parada değilim açıkcası. ne zaman FM açsam saçma sapan bir sorun ya da olay oluyor ve geri kapatıyorum. Kesinlikle keyif almıyorumçTamamen alışkanlıktan dolayı açıyorum. En son ne zaman 1-2 saat aralıksız oyunum açık kaldı anımsamıyorum. Ben ki yaklaşık 15-16 yıldır bu oyunu oynarım ve çok acil işim olmadıgı sürece oyunu açtım mı en az 3-4 saat oynardım. Rezilini çıkardılar resmen.Açıkcası seneye CM deneyebilirim yine başarısız olunursa...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Son güncelleme ile beraber oyunda sizin bahsettiğiniz türde hatalar veya garip olaylar yaşanmadı. Geçen yıl daha kötü oyuncularla zirveye oynayan takımım Betis'in, daha iyi oyuncuların katılımıyla kümede kalma savaşı veren bir takıma dönüşmesi kötü oldu. Kontra ataktan fazlaca gol yediğimizi ve oyuncuların ruhsuz tavırlarının olması hoşuma gitmedi haliyle. Fakat maç motoruyla alakasız şeyler bunlar.
Hala gözüme çarpan berabere biten bir karşılaşmada basın toplantılarında rakibin kazanmış gibi yorumlar gelmesi dikkatimi çekti.
Çoğu kişi böyle düşünüyor bence, şöyle tercüman olayım.
Olumsuz yorumlardan dolayı bende almak istemiyordum ama serinin müdavimi olmuşsan mutlaka almak istiyorsun. Aklından çıkıyor ama bir yerlerde FM muhabbeti geçince mutlaka özlüyorsun. Malum kampanyanın yapılması ile kaçırmayıp oyunu temin ettim. Ufak tefek değil belki zaman zaman ciddi eksikler görmeme rağmen oyunda kapatmak istemiyorum, aksine her gün oynamak istiyorum. Yılların alışkanlığı var, vazgeçemiyorum oyundan.![]()