Bursa'dan gol haberi mi var ?
Bursa'dan gol haberi mi var ?
Reyting yapıyor bilerek geciktiriyor![]()
FM Gazetesi
ŞAMPİYON FENERBAHÇE
Sentugo.
BULUNDUĞUMUZ 3 KULVARDA DA BAŞARILI OLAMADIK! LİGTE SON HAFTADA ŞAMPİYONLUĞU KAÇIRDIK, KUPADA GRUPLARDAN ÇIKAMADIK, AVRUPADA YARI FİNAL OYNADIK AMA ŞAMPİYON OLAMADIK. Avrupa başarımız gerçek bir başarı sayılmaz. Bu sezon benim için çok kötü bitti. Hiç bir başarım yok. Gelecek sene büyük ihtimalle şampiyon oluruz ama bu sezon en azından bir kupa istiyordum.
En çok gol atan ikinci takımız, en az gol yiyen ikinci takımız. Bunlarda birinci olamazsanız, hak etmiyorsunuz demektir.
Genç Oyuncularımız
![]()
Sentugo.
Sağlık olsun.
Geleneksel Transfer Dönemi şöyle işler arkadaşlar. Benim yapacağım transferleri sizler belirlersiniz. Yani ben hala yapıp yapmamakta özgürüm ama sizin katılımızla daha aktif olacağımızı düşünüyorum. Her transfer döneminde sizlerin katılımınızı bekliyorum. Bu sebeple her transfer dönemine girdiğimde başlığı o şekilde değiştiricem.
Bursaspor'un mevcut kadrosu
2. sezon - Sezon Başı için 3 adet yabancı oyuncu ile anlaşmıştık.
Kaleci Ospina,
Defans oyuncusu Juan Forlin
Sol Kanat oyuncusu Marcelo Estigarribia
Geçen sene 3 milyona Allione ile anlaşmıştık ancak paramız olmadığından alamamıştık. Oyuncu gelmek için can atıyor.
Transfer bütçemiz 10 milyon kadar olmayacaktır. Ancak oyuncu satışı ile iyi bir rakam elde edeceğimizi düşünüyorum.
Taktiğimi biliyorsunuz. İlk sayfada paylaştım zaten... Takımdan gidenler olacaktır. Daha sonra hepbirlikte şu transferleri yapalım. Seneye kesin şampiyon olmak istiyoum çünküSizlere sorum Batalla gitsin mi kalsın mı ? Geçen sezon pek bir verimsizdi sanki.
Not: Bu arada beğendiğiniz regenler için sizlerin isimlerinizi vermeyi düşünüyorum. Gerek altyapımdan çıksın, gerek Türk gerek yabancı olsun, beğendiğiniz bir regenim varsa ve isminizi koymamı isterseniz, koyacağımDaha zevkli olacağını düşünüyorum.
Şimdilik benden gidenler için haber bekliyiniz efendim. Tavsiyelerinizi esirgemeyiniz.
Sentugo.
Orta saha göbeğe ve kanatlara takviye yapacağını düşünüyorum.Genel olararak iyi bir sezon geçirdik,bu sene kaliteli antrenörlerle daha başarılı bir yıl geçer umarım![]()
Kagelmacher i ben LB görünce sol bek sanmışım kusura bakma)
Transfer konusunda ince ele sık doku kadronun iskeleti var zaten
Batalla ya iyi para veriyorlarsa sat.Hiç denemedim ama şu Naiggolan var senin takıma gider sanki.
Oyuncu çıkmadı bende. Neredeyse önerdiğiniz hiç bir oyuncu çıkmadı yahu... Bana da oluyor öyle. Libero'nun kısaltılmışıymış meğerse
Jem Karacan Satılık listesinde. 8 Milyon euroya alınabiliyor. Taksitli de alınabiliyor. Taktiğimde Defansif Oyun Kurucu Oynatıyorum. Yararlı olur mu ?
Sentugo.
arkadaş cagliarili radja naingolan dan bahsediyo herhalde yazılışta birkaç hata olabilir cagliariye bak bulursun jem harika olur gelirse
Radja Nainggolan
FM Gazetesi
Başarılar biraz geç oldu Jem Karacan çok iyi bir orta saha bence Galatasaray'da çok iş yaptı![]()
horsens takımında martin spelmann var. dko için ideal bir oyuncu. ucuza kapatabilirsin.
ayrıca şöyle birşey de var.
![]()
(/s)
Willian Magrao
Devamlılığı ve ortalaması yüksek bir oyuncudur. Alırsan pişman olmazsın.
FM Gazetesi
Dennis Praet'e de bak derim genç potansiyelli bir eleman..
Arkadaşlar tüm oyunculara bakıyorum. Gözlemcilerimi gönderdim. Bir oyuncu menejeri bana şu regeni söyledi. Ben de takıma kattım. Potansiyel değerlendirmesi 20 olan adam 4,5 yıldız verdi.
Var mı isim hakkını almak isteyen ?
--------
Frey, Bekir Sevgi, Şenol Can, Basser, Civelli, Belluschi ile yolları ayırma kararı aldık. Teklif gelirse yollayacağım. Çoğu ya yeterli değil ya da yaşı geçmiş yabancı. Yeni aldığımız Forlin'i ise kiralamaya çalışacağız... Geçen sene kiralık gönderdiğimiz oyunculardan yeterli Türkleri takımda tutup, diğerlerini satacağız.
Kayserispor bırakırsa Okay Yokuşlu Diyorum ?
Sentugo.
O adam tam benlikmiş.Gerçek hayatta da teknik var boy da 187 kilo muz da aynı.Hız yoktu bendede işte hep yavaş o.s merkez oynadım hep
Ali Ezgeç.
Okay ı ben pek tutmadım,Jem i alsan keşke tam senin taktiklik dayanıklılık 20 sanırsam
belluschi hariç hepsini gönderde belluschi kalsın hocam
Genellikle kullandığın taktiği paylaşabilirmisin ? Şimdiden teşekkürler
Şimdi bir daha bakınız. Linki düzelttim.
Sentugo.
Soutto derim ve giderim
Bu arada AMC oynayan bir regen alırsan Cenker Güner adını verip, numarasını 22 yapar mısın ?![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Hocam bundan sonraki regen ismine talibim Furkan Höbek![]()