Transferler güzel, formalar süper![]()
Transferler güzel, formalar süper![]()
Hazırlık Maçları :
Hazırlık maçlarını bu 2 maçla tamamladık.İki maçta bizim için olumlu geçti çok iyiydik.Umarım ligde de böyle oluruz.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta : Kayserispor 2-2 Tavşanlı Linyitspor
Ligin açılış maçında Kayserispor deplasmanından 1 puanla ayrıldık.Takım bu sezon ligde iyi işler yapacağını gösterdi.İstatistik olarak üstün o olduğumuz maçta 1 puanı son anda kurtardık.Yeni transferlerimiz Adilovic ve Ticinovic'in gol atması bizi sevindirdi.
Luton Shelton Tavşanlı Linyitspor'da
Volga'nın kadroda düşünmediği daha önce Süper Lig'de oynamış bir isim olan Luton Shelton'u 1 yıllığına kiraladık.Hızıyla çok işimizi görebilecek bir isim forvette Adilovic ve Cihan Özkara ile sıkı bir yarış içinde olacaklar.Kendisinden memnun kalırsak bonservisini de alacağız.
Lige fena başlamamışız,Shelton iyi transfer.
Spor Toto Süper Lig 2. Hafta : Tavşanlı Linyitspor 3-0 Konyaspor
Geçen sezon stadımızın yenilenmesinden ötürü maçlarımızı Eskişehir'de oynamıştık.Bu sezon şehrimiz Kütahya'ya geri döndük ve geçen yıla göre 2 kat daha fazla taraftar kazandık.Taraftarımız önündeki ilk maçtan rahat galip ayrıldık.Adilovic ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunu attığı 3 golle kanıtladı.Umarım böyle devam eder ve sezon sonunda gol kralı olur.
Takımımız Hakkında Bilgiler :
Konyaspor galibiyeti çok iyi olmuş.![]()
Adilovic bugün bir gol atmış Adana'ya görmen lazım![]()
Sendede atıyor atmaya da devam ederse bu sene üst sıralar neden olmasın.
Kupaya önem göster aga maddi açıdan avrupa falan işine yarar yaparsın sen![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Konya galibiyeti çok iyi Adilovic patlamış![]()
Teşekkürler aynen Turgut kupaya bu yıl önem göstercez gibi alternatifli bir kadromuz var yedeklerimiz bile sağlam bu sezon.
Spor Toto Süper Lig 3. Hafta : Galatasaray 4-0 Tavşanlı Linyitspor
Bu sefer kötü bir skorla yenilmedik en azından.Adnan Januzaj,Sebastian Blanco gibi oyunculara karşı oynamakta çok zor.
Galatasaray'ı yenmek için fazla iyi olmamız lazım.
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta : Tavşanlı Linyitspor 3-1 Sivasspor
Sahamızda çıktığımız 2. maçtan da galibiyetle ayrılmasını bildik.Bu sezon iyi işler çıkaracağız gibi görünüyor ancak tabi konuşmak için biraz erken.
Isaac Sackey Tavşanlı Linyitspor'da
Çok yetenekli bir genci kadromuza kattık.Kendisini bonservissiz olarak kadromuza katmamız da ayrı güzel bir olaydı.Muazzam bir profile sahip forvete koysak orada bile oynar.
Transfer Dönemi :
Transfer dönemi sona erdi.Yine hareketli bir transfer dönemi geçirdik.Affolter harici tüm yabancılarımızı gönderdik. 7 Yeni yabancı oyuncuyla anlaştık hepsinden de en iyi şekilde yararlanacağımızı düşünüyorum.Yerli olarakta işimizi görecek isimlerle anlaştık.Geçen sezon orta sahada bolluk yoktu bu sezon onu hallettik.
Takım Raporu :
Transfer çok iyi.
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta : Kasımpaşa 1-1 Tavşanlı Linyitspor
Zorlu Kasımpaşa deplasmanında sahadan 1 puanla ayrıldık.Golcü oyuncumuz Adilovic bu maçı da boş geçmedi.
Puan Durumu :
Bu sezona çok iyi başladık.İç sahada 2'de 2 yaptık deplasmanda ise 2 beraberlik 1 mağlubiyet aldık.
ZTK 2. Ön Eleme Turu : Kızılcahamamspor 0-3 Tavşanlı Linyitspor
Engin'in şov yaptığı maçta 3-0'lık net bir skorla galip ayrıldık.İlk yarıdan işi bitirdik ve adımızı bir üst tura yazdırdık.
Kasımpaşa'dan alınan bir puan güzel.Kupa maçı da güzel![]()
Çok güzel gidiyorsun...
Yalnız ben kariyerde tek birşey merak eder oldum, ne transfer ne sonuçlar sadece yeni sezon formaları![]()
Bu sezon avrupa'ya gidelim daha güzel formalar çıkartacağız.![]()
Nasıl yapıyorsun o formaları bende istiyorum
Photoshop'tan yapıyorum dostum biraz araştırırsan sende yapabilirsin.![]()
Bir kariyerimde bende yapmıştım çok güzel oluyor yenilik açısından ama ben bu kadar sağlam yapamamıştım ne yalan söyleyeyim![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Önce kariyer için bi takım bulabilirsem yapacam düşünüyorum hangi takımla başlasam diye
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta :
Eskişehirspor'u sahamızda rahat bir skorla geçtik.
Spor Toto Süper Lig 7. Hafta :
Trabzonspor'a tek farklı mağlup olduk.
Spor Toto Süper Lig 8. Hafta :
10 Kişi rakibimize karşı galip gelememek bizi çok üzdü.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta :
What a come back ! 2-0 geriden gelip 3-2 çevirmeyi başardık.Çok önemli bir 3 puan kazandık.
Spor Toto Süper Lig 10. Hafta :
Ligin yeni takımı Boluspor'u rahat geçtik.
Puan Durumu :
Bu sezon Avrupa'ya gitmek istiyoruz.Ligde beklediğimizden çok daha iyi bir yerdeyiz.Şimdi sırada Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları var.Bu maçlardan puan çıkarırsak Avrupa hayal değil.
ZTK 3. Ön Eleme :
Millete Hatayspor falan gelir bize gele gele Gençlerbirliği geldi.Hayli eksik bir takımımız var mağlubiyet kaçınılmaz oldu.
Avrupa için çok iyi mücadele var gerçekten.![]()
İsaac çok muazzam bir oyuncuymuş. O yaşta müthiş ötesi fiziğe sahip tekniğide gayet sağlam mental olarak biraz daha gelişirse 2-3 yıla çılgın bir oyuncu olur. İki yönlü MC olarak yardıracağını düşünüyorum
Ligde durumumuz gayet iyi.Bu şekilde devam edersek Avrupa kupası vizesi alabiliriz diye düşünüyorum![]()
Spor Toto Süper Lig 11. Hafta : Beşiktaş 0-0 Tavşanlı Linyitspor
Beşiktaş'ı çok zorladık ancak sahadan 1 puanla ayrıldık.Yine de bu zor deplasmandan 1 puan gayet iyi.
Spor Toto Süper Lig 12. Hafta : Tavşanlı Linyitspor 1-2 Fenerbahçe
Fenerbahçe burada da son dakikalarda atıyor.Alper'i tutamadık 2 tane güzel gol yedik ancak bu sezon büyüklerle başa baş oynamamız beni sevindirdi.Galatasaray zaten uçtu gitti onlara kafa tutabilene aşk olsun.
Spor Toto Süper Lig 13. Hafta : Gençlerbirliği 2-1 Tavşanlı Linyitspor
Ankara deplasmanından puansız ayrıldık.Rakibi ezdik ancak onlar geldi attı şanssızlık yaşadık.
Spor Toto Süper Lig 14. Hafta : Tavşanlı Linyitspor 2-1 Çaykur Rizespor
Sahamızda Rizespor'u yenerek 3 maçlık galibiyet hasretimizi sonlandırdık.
Spor Toto Süper Lig 15. Hafta : Elazığspor 2-3 Tavşanlı Linyitspor
Zorlu Elazığspor deplasmanından 3 puanla ayrıldık.Adilovic bu maçta 2 gol atarak galibiyetin mimarı oldu.
Spor Toto Süper Lig 16. Hafta : Tavşanlı Linyitspor 2-1 Bursaspor
Ligin kaliteli takımlarından Bursaspor'u Adilovic'in golleriyle 2-1 yenerek çok önemli bir 3 puanı hanemize yazdırdık.
Spor Toto Süper Lig 17. Hafta : Tavşanlı Linyitspor 2-1 Kayseri Erciyesspor
Ligin ilk devresinin son maçında Kayseri Erciyesspor'u genç yıldızımız Isaac Sackey'in golleriyle 2-1 yenerek ilk devreyi galibiyetle kapattık.Takım son 4 maçından da galibiyetle ayrıldı bu da bizim için çok iyi oldu.
Puan Durumu :
İlk devreyi 7. sırada tamamladık.Son 4 maçı kazanmamızla birlikte zirve ile de puan farkını biraz olsun erittik.Hedef ilk 5 umarım başarırız.
Oyuncu Verileri :
Adilovic gol yükümüzü çekiyor.Umarım gollerine 2. devrede de devam eder.
Adilovic diyince duracak aga herkes
http://www.youtube.com/watch?v=qDErpp0fFCg
2.10'dan sonra Adilovic şovu izleyebilirsiniz2.40'dan sonrasına dikkat
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Adam Beyaz Drogba.![]()
Zorlu fikstürde alabileceğimiz enn iyi puanı almışız gayet iyiyiz![]()
Spor Toto Süper Lig 18. Hafta : Tavşanlı Linyitspor 1-1 Kayserispor
Sahamızda 3 puanı kaçırdık.Bulduğumuz şansları değerlendirebilseydik rahat bir galibiyet alabilirdik olmadı.
Spor Toto Süper Lig 19. Hafta : Konyaspor 0-3 Tavşanlı Linyitspor
Ligin vasat takımı Konyaspor'u 3-0'lık rahat bir skorla geçmeyi başardık.El Salvador'lu yıldızımız Alas'ın hat-trick yapması bizi sevindirdi.
Spor Toto Süper Lig 20. Hafta : Tavşanlı Linyitspor 1-1 Galatasaray
Bu sezon bu takımın olduğunun göstergesiydi bu maç.Galatasaray'dan puan almak hiçte kolay değil.İyi de oynadık 3 puan da olabilirdi ancak Galatasaray'dan alınan 1 puan da bizim için 3 puan değerinde oldu bu maç için oyuncularımı kutluyorum.
Öncelikle formalar rezalet. İkincisi inşallah kümeye düşersin. Tavşanlı Linyit ne arkadaşım
Bir 3.sü kariyeri anlatma şeklini beğendim![]()