Ben avrupa bileti alacağımıza inanıyorum hocam.![]()
Ben avrupa bileti alacağımıza inanıyorum hocam.![]()
13.Hafta
Spoiler: İSTATİSTİK
14.Hafta
15.Hafta
İlk yarıyı bitirirken bir değerlendirme yapacak olursam özetle henüz takım olamadık. Savunmacılar görevini tam yapınca forvetler döküldüğü zaman anlam ifade etmiyor gol atamayınca yaptığınız savunmanın önemi kalmıyor ya berabere ya mağlup oluyorsunuz. Bu tam tersi için de geçerli forvet atsa da savunma dökülünce yine galip gelemyorsunuz. Bu sorunu nasıl halledebilrim bilmiyorum takıma neşter atmak için para lazım. Başkana yüklenmek istemiyorum zira klübün geliri belli itibarı belli federasyondan gelen para da belli. Herşey bi kenara hücum hattımızdan hiç mi hiç memnun değilim. Cianodan müthiş beklentim vardı aynı derece hayal kırıklığı oldu. Gol atamıyoruz yahu. Şunu rahatlıkla söyleyebilrim sanırım geçen yıl ki dedeler bu yılı görünce biz olsak daha iyi yelerde olurdu takım diyolardır. Haklılarda dedelerle daha güçlüydük (:
Devre arasına girerken geçtiğimiz yılın 2.lig şampiyonu ve lig kupasının süpriz finalisti Moreirense de sıcak saatler yaşnıyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Moreirense patronu ile masaya oturan klüp yetkilileri masadan şok bir gelişme ile kalkttı. Diaz'ın mevcut mali durumdan ötürü şikayetçi olduğu ve bu yüzden böyle bir gelişme yaşandığı tahmin ediliyor. İlk yarı itibari ile düşme hattının epey uzağında olan ligin yeni ekibinde bundan sonra neler yaşanacak merakla bekliyoruz
Kadromuza göre formumuz iyi baya ya , biraz şansımız yanımızda olursa Avrupa olabilir ,
Bu arada 8-9 puan fark vardı helal olsun Portoya geçmiş valla![]()
Hücum hattımız bulduğumuz pozisyonları değerlendirse daha da iyi olabilirdik. Yalnız millet alışmış heralde başka klübe gitmeyecegimi biliyor kimse sallamamış sözleşmeyi reddettigimi![]()
Bence gayet iyi yerdeyiz![]()
Bence lige yeni çıkmış ve kadrosunda tamamen değişiklik yapan bir takımdan çok daha üstün bir performans beklemek saçma olur. Performansın maksimuma yakın olduğu kanaatindeyimGerçekçi ol, imkansızı iste götür bizi Avrupa Ligi'ne
Bir AL bileti fena olmaz sezon sonunda![]()
15 maçta 22 puan bu takım için gayet iyi , önümüzdeki yıl daha iyi olacağımızdan hiç şüphem yok..
Bu sezon AL bileti alabilirsek hiç de fena olmaz yani..![]()
Hastaneye kontrol için gittim tahlildi falan yeni oturabiliyorum pc başına güncellemeyi de yeni yapabiliyorum k.bakmayın
-------------------------------------------------
Devre arası transferlerleirmizi verip güncellmeye başlayalım. Eksik yerleri kapamak için maalesef oyunculardan bir kısmını elden çıkarmak durumudna kaldım. Verim alamadıklarımızla yolları ayırdık. Bu arada önce sözleşme uzatma teklifni reddettim daha sorna yeniden gelen teklifte maaş artımı istedim kırmadılar ve birkaç transfer yapabildik. Sözleşmemizi de uzatmış olduk böylece
Spoiler: Transferler
Sezon başı aldığımız ve kiraladıgımız oyuncu sözde gelişicekdi ama gelişmesini gectim gerileme moduna girdi poaramız yok olanı genclere yatırdık ama uzun süreli sakatlıklar içimi acıtıyor
16.Hafta: Moreirense 0-1 Vit. Setubal
17.hafta: Olhanense 1-1 Moreirense
18.Hafta: Moreirense 2-0 Estoril
Spoiler: 16.Hafta
Spoiler: 17.Hafta
Spoiler: 18.Hafta
Ya sakatlıklara dem vurmayım diyorum ancak yeter gına geldi. Artık sakatlık haberi paylaşmıyorum kolay kolay ama her hafta mac antrenman derken 1-2 oyuncum gidiyor artık 1 ayın altında sakatlananları paylaşmıyorum. Lakin film burda koptu. 2.devreye transferlerden ötürü ilk yarıdaki gibi inişli çıkışlı gragfigimiz devam ediyordu. Ama as kalecimiz gümledi napıcaz bilmiyorum
Alacak adam kalmamış , Pikachu'yu almışsın
Çocukluğu hatırladım , vazgeçilmez çizgi filmlerindendi..
Ligin ilk yarısında hedefin üstüne çıktık , bu yıl AL zor gibi duruyor , 2.yarı kolay geçecektir ama sakatlıklar sorun yaratıyor..![]()
Harbiden alacak adam yok. Paramız yok paramız olsa gelmek iisteyen yok sefiliz biz sefil öyle böyle degil (: AL hayal oldu zaten
Mesele büyüklerden ziyade kalecisizlik (: Rakip takımın kaleyi bualn şut sayısı ve attıkları gol sayısına bakarsan ne dedigimi anlarsın (:
Yedek kalecimizle çıkınca korkak oynadık. Porto bizi resmen ezdi. Allahtan kaleyi bulan şut sayıları az direkler mirekler birazda şansımızla sahadan 1-0 mağlup ayrıldık. Ondan sonrasında da kalecisizlik bizi heder etti. Acaba avrupa bileti alırmıyız diyorduk ama şanssızlık belimizi büktü
Spoiler: 20-21-22-23. Haftalar
Büyüklerle olan maçlar yüzünden sıralamada inmişiz biraz .
Kalecimizin sakatlığı düzelir düzelmez takımda uyumu artırmasıyla beraber şöyle bir silkelendik ama tabii Avrupa treni çoktan kaçmıştı.
24.hafta
Spoiler: ISTATISTIK
25.hafta
26.hafta
27.hafta
28-29-30 Haftalar
Sezon Sonu Puan Durumu
Oyuncu Verileri
İlk yıla göre iyi bir performans gösterdik , AL 4 puanla kaçtı belki de iyi oldu şuanki kadro AL için yeterli değil zaten..![]()
Pek para falan verilmiyoru Portekizde gelir kaynadı yok gibi bişi. Geçtiğimiz yıl taktiksel olarak derslerimizi aldık. Takımları tanıdık. Bu sezon iyi kötü bana göre yeterli bir kadro kurduk. Porto haric hepsiyle kafa kafaya oynarız evelAllah (: Bu sezon hedef kesinlikle avrupa yoksa mali olarak töbe düzelemeyiz![]()
İlk yıla göre performansın iyi. Üçüncü sezon kadronu transferlerle güçlendirebilirsin.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Seneye Avrupa'yı zorlarız bence![]()
Beklentilerin baya üstüne çıktık, seneye Avrupa'ya gidebilirsek takım için muazzam bir gelir kaynağı olur![]()
Gayet iyi bir performans ilk seneye göre![]()
İyi yerde bitirmişiz.Tabi oralarda ne kadar bütçe verirler ne yapabiliriz bilmiyorumda seneye Avrupa'ya gitmek bizim açımızdan daha iyi![]()
Portekizde Porto Lizbon ve Benfica haric diğer klüplerin itibarından mıdır emin degilim oyuncular para etmiyor. Varın siz halimizi düşünün. İtibar yok oyuncularımız para etmiyor satıp gelir yapamıyoruz. Satsak transfer gelirinden yüzdemiz %30..Anca satıp onların maaşıyla bişiler yapmaya çalışıyorum. Yönetim bütçe falan vermiyor. Portekizde gelir yok. Anca mevcut maaş bütçesi kadar maaş bütesi birazda transfer bütçesi veriliyor. Sezon ortasında oyuncularla anlaşmışsanız bütçe oluşturulduktan sonra geldikleri için. Haziranda fikstür çekiliyor bütçe veriliyor temmuzda oyuncular geliyor. Daha bismillah demeden maaş bütçesinden içeri giriyorum. 2 sene geride kaldı artk sürekli başkanla aramda soğuk rüzgar esiyor abartısız her ay maaş transfer bütçesi seçeneğini kontrol ediyorum aktif olur olmaz yönetime bildiriyorum tabii red cevabı alıyoruz basına sızdırıp bişiler koparıyoruz. ilk sene herşeye eyv dedik ama klüpte 2 yıl geçirip bişiler başarınca yani güvenimiz yüksek olucna basın yoluyla sürekli taş atıyoruz. Öncelikle imkansızlıklarımı beyan etmek istedim. Daha doprusu burdan sizlere söyleyip içimdekileri dışarı vurup rahatladım diyebilrim (: kafa şişirdik affola..şimdi transfer ve hazırlık kampına geçelim
Bir Menajerin Dramı![]()
![]()
nasıl olmasın kardeşim yoksulluğun en dibindeyiz git bi portekiz takımı al anlarsın demek istediğimi ki biz 2.ligden gelen takımız
para etmiyorlar ki satalım ama verimli olacaklarına inanıyorum
Geçen yıl 2.lig şampiyonu olduk laa ((:
Geraldes ne iş olsa yaparım diyen bi tip birde 2.ligde belediye e anca bu tip adamlar geliyor. Fiyatı uygun maaşı uygun en önemlisi bize gelmeyi kabul ediyor ((:
4 oyuncu ile geçtiğimiz yıl devre arasında anlaştık. Onlar bedava gelenler. para olmayınca kalecimizi satmak durumudna kaldık. ve yerine genç iskandinavyadan beklenti içinde olduğum birini getirdim. Aslıdna transferlerde ayrı bi parantez onlar ayrı bir çile. Alırken varya inanılmaz sözleşme şartları ile getiriyorum bakmayın maaşlarına. bi kamyon bonus satış sonrası %50 vs vs neler neler satarken yeni sözlesme imzalayıp gönderiyorum bruno o şekilde gitti mesela. yani daha neler neler ço ksefil durumdayız bilin istedim. Şartlarımız inanılmaz zor (:
Spoiler: Rafa
Spoiler: Bernardo Silva
Spoiler: Busellatto
Spoiler: Mombela
Spoiler: Ronnow
Spoiler: Geraldes
Spoiler: Sana
Spoiler: Harvey
Transferlerimizin neredeyse hepsi genç ve beklentilerim var. Busellato ve harvey geçen yıldan sakatlanmışlardı harvey 2 busellatto 3 ay yani daha fazla gelişmiş olabilirlerdi. Hele hele harvey Creweden öğrencim. Geçen yıl Finne neyse bu yıl Harvey o (: bakmayın profiline daha iyi gelişebilirdi daha önce kariyerimden biliyorum ayrıca profilinin çok çok üstünde oynuyor şahidim ve bu yıl düşünemden 11e koyacam bu haliyle umarım kara ıkarmaz. Geçen yıl gol sorunumuz vardı malum