Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Dunyanin en iyi derbileri arasindaymis

Her mac sonrasi dahada rezil bir hal almaya basladi bu mac.
    Rekabet geçmişi için filan tamam ama futbol kalitesi olarak herhalde o iş 15 yıl önce filan bitti.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Kesin kavgalar cıkmıstır önceki sayfalarda hiç bakıp gerilmeden sadece futbolla ilgili düsüncelerimi yazıcam. Mactan önce yazmıstım rahat bir galibiyet bekliyorum diye eger gol yollarında sansımız yaver gitse o rahat galibiyet gelecekti ancak futbol cok umut vericiydi.Gectigimiz iki süper kupa'da Gs'nin bize kurdugu oyun üstünlügünü bu sene biz kurduk ve taraflı tarafsız herkes ''hak eden kazandı'' diyebildi.İnsani acıdan baktıgımda Ersun Yanal'ın gönderilmesini hala terbiyesizlik olarak görüyorum ancak bizim futbolcular böyle , adamlar sohbet muhabbet istiyor taktik filan fos.İnanılmaz bir hırs vardı bugun.Bu hırsı devam ettirirsek 4. yıldızı gecen seneki gibi rahat bir sampiyonlukla takarız.
    İç saha maçlarında kesinlikle Emre(Meireles)-Alper-Diego seklinde oynamalıyız.Deplasmanlarda oyun tıkanınca Alper girebilir ancak iç saha da Alper'in 11de baslaması gerektigini düsünüyorum.Taraftarı ayaga kaldıracak top sürecek bir oyuncu olmalı orta sahada.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bence bu kafayla giderlerse ne Fener'den ne yol olur ne bizden. Beşiktaş bunlar 4. yıldız için kapışayım derken aradan sıyrılır bi bakmışsın şampiyon. İddialı bir Trabzon'da var. Uyum süreci erken aşılırsa onları da şampiyonluk adaylarından görebiliriz. Halen söylüyorum orta saha berbattı. O bölgeye mutlaka transfer şart. Bu arada Volkan'a ceza falan vermez bu federasyon.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İki takımda çok kötüydü aslında. Galatasaray'da bu kadar etkisiz olduğu için Fenerbahçe biraz daha iyi gözüktü. Şuan lige hazır olan tek takım Beşiktaş gibi gözüküyor. Karabük ve Trabzonspor'u da beğendim. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın biraz daha zamana ihtiyacı var gibi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Volkanin futboldan men edilmesi lazim ama nerde o yurek... yaptiklari cok ayip utanmadan meloyu tahrik ediyor uzerine atliyor sonrada hakliymis gibi tartismaya basliyor... nese fenerbahce hak etmisti daha hazirlar bize gore tebrikler.

https://vine.co/v/MlqzWKEA7Uj

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Fenerbahçe rahat şampiyon olur bu sezonda.Beğenilmemiş ama ben takımı beğendim. Kötü zemin,sıcak hava ancak bu kadar oluyor. Baktığımızda 3-4 tane net pozisyonu var Fenerbahçe'nin daha ne olsun? Birini atmış olsak o rahatlıkla maç çok daha rahat ilerlerdi.

Beşiktaş fena takım değil ama sakatlık,avrupa arenası derken 10 hafta falan gider sonra gerilemeye başlar. Galatasaray ise bu görüntüsünü değiştirmezse 3. ya da 4. olur diye düşünüyorum.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla ne Melo ne Volkan haklı ama Volkan'ın maç sonrası açıklamaları insanlık ayıbı.

Melo'yu kast etmiş olabilir ancak sokak köpekleri ile ne derdi var ? O köpekler biraz mama ve su ile sana büyük bir vefa ve sevgi ile bağlanıyorlar ama gel görki milyon liralar kazanan bir tip hem köpekleri hem de bir insanı rencide ediyor.Allah ıslah etsin ne diyelim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla ne Melo ne Volkan haklı ama Volkan'ın maç sonrası açıklamaları insanlık ayıbı.

Melo'yu kast etmiş olabilir ancak sokak köpekleri ile ne derdi var ? O köpekler biraz mama ve su ile sana büyük bir vefa ve sevgi ile bağlanıyorlar ama gel görki milyon liralar kazanan bir tip hem köpekleri hem de bir insanı rencide ediyor.Allah ıslah etsin ne diyelim.
    Volkan yeteri kadar zeki değil ve aynı zamanda cahil o yüzden böyle oluyor. Daha profesyonel gösterebilir nefretini ama bunu beceremiyor.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Beyaz futbol, telegol izleyen futbol bilgini arkadaşlarımız tek maç ile şampiyonu ilan etmiş .Başka yorum yapmaya da gerek yok aslında iki takımda hazır değildi. Futbol kalitesi olarak rezil bir maçtı. Lig başladıkça yavaş yavaş açılır takımlar ve kimin ne olduğu belli olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Beyaz futbol, telegol izleyen futbol bilgini arkadaşlarımız tek maç ile şampiyonu ilan etmiş .Başka yorum yapmaya da gerek yok aslında iki takımda hazır değildi. Futbol kalitesi olarak rezil bir maçtı. Lig başladıkça yavaş yavaş açılır takımlar ve kimin ne olduğu belli olur.
    Volkan'a cahil diyorum ya ben esasında futbola meraklı insanlarımızın çoğu için geçerli bu.

Şampiyonu ilan etme konusuna gelecek olursak. Elma ile armutu falan kıyaslayıp sonrasına bir de gülücüklü smiley koyduğunda haklı olmuyorsun veya lafı gediğine oturtmuş da olmuyorsun. Ben hayatımda bahsedilen programları seyretmedim, kaldı ki seyreden bir insan da şampiyonu kendince ilan edebilir. Arada herhangi bir bağlantı yok çünkü.

Maçı hak eden kazandı. Maçtan önce de yazmıştım zaten penaltılarla Fenerbahçe kazanır diye. Genel olarak daha iyi oynayan taraf bizdik ama penaltılarla kazanabildik;

Volkan Maç içinde pek pozisyon gelmedi kendisine balına bir penaltı kurtardı. Maçta Melo'ya yaptığı hareket ve maç sonu açıklamaları zaten kendisinin seviyesini gösteriyor.

Alves ve Bekir İkisi de iyi oynadılar zaten pek fazla pozisyon bulamadı GS.

Caner ve Gökhan Her zamanki gibi iyi bindirmeler yaptılar destek oldular, defansif anlamda da iyiydiler.

Mehmet Topal Kesici rolünü iyi yaptı kendisine pek fazla iş düşmedi

Meireles Maçta pek fazla etkili olamadı defansif bir oyuncu.

Emre Takımın pas alışverişini iyi yaptı ve orta sahada üstün olmamızı sağladı. Tecrübesi sezon içinde Fenerbahçe'ye yarayacaktır.

Sow Saf kanat oyuncusu olmadığı için pek fazla etkili olamadı. Maçlar oynandıkça formunu bulacaktır.

Kuyt Gökhan'la çok iyi anlaşıyorlar. Bugün fena değildi.

Emenike Bugün onun yerine Webo'nun maçıydı. Ama kaçırdığı pozisyon affedilir bir pozisyon değil. İnşallah bu ilk ve tek olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben herkesin aksine Galatasaray'ı ilk defa defansif anlamda başarılı buldum. Daha derli toplu bir oyunumuz var.

Selçuk ve Burak'a ayrı bir parantez açmak gerekir. Selçuk son iki sezonda olduğu gibi yine isteksiz, sorumluluk almayan, Maldonado gibi bir sağa, bir sola topu yuvarlayıp günü geçirir hale geldi. En etkili olduğu pasları bile atacak gücü yok. Şutunu zaten görmüyoruz artık. Arada eline geçerse frikikten şut atıyor. Artı çok top kaptırıyor. Orta sahanın ortasında oynayan bir oyuncu için berbat durumda.

Burak ise Selçuk'a göre kondisyonu daha iyi olmasına rağmen ikili mücadelerde kendini o kadar kolay yere bırakıyor ki böyle devam ederse, tek forvet oynayacağımızı da düşünürsek gol atma şansımız çok düşüyor. Hava toplarında sadece boşa zıplıyor, hiçbir etkinliği yok. Hücumda çok faul yapıyor bu ise ekstra bir dezavantaj doğuruyor. Orta sahadan da Olcan dışında destek gelmeyeceğini hesaba katarsak bu sene gol yollarında çok zayıf kalacağımızı, transferin şart olduğunu görmek zor değil.

Savunmaya iyi demişken en ince halkamız da şüphesiz sağ bekimiz. Buraya da transfer şart. Defanstan çıkarken takım pek fazla oyun kuramıyor. Genelde uzun toplar ve rastgele paslar ile sonuca gitmeye çalışıyoruz.

Ben genel anlamda geçen seneye göre daha derli toplu bir takım gördüm. En azından artık savunma yapabiliyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Ben herkesin aksine Galatasaray'ı ilk defa defansif anlamda başarılı buldum. Daha derli toplu bir oyunumuz var.

.
    Derli topluydu fakat defansif oyuncularınız berbattı. Üst düzey takımlarla oynıyacaksınız Şampiyonlar Liginde. O takımlar bu defansı affetmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Derli topluydu fakat defansif oyuncularınız berbattı. Üst düzey takımlarla oynıyacaksınız Şampiyonlar Liginde. O takımlar bu defansı affetmez.
    ŞL farklıdır. FB maçı gibi gitmeyecek bu sezon. Bence bu yenilgi toparlanmamız için bir fırsat. Kazansaydık ilk yarıda havlu atardık. Bence eğer böyle oynarsak ligde en az gol yiyen takım olabiliriz. Yine böyle oynarsak ligde az gol atan takımlar arasına da girebiliriz.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şöyle istatistiklerin oldugu bir maçta iki takım birbirinden kötüydü demek adil degil.Daha sezonun ilk resmi maçında oynanabilecek en iyi futbolu oynadıgımızı düsünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post

Şöyle istatistiklerin oldugu bir maçta iki takım birbirinden kötüydü demek adil degil.Daha sezonun ilk resmi maçında oynanabilecek en iyi futbolu oynadıgımızı düsünüyorum.
    Bu gelenektir, Fenerbahçe ne zaman rakibinden bariz bir şekilde futbol olarak üstün olursa, ikisi aynı kefeye konur ve ülke futbolunun kalitesizliği öne çıkar. Fenerbahçe'liler buna hazırlıklı olsun.

bu istatistikleri ercan saatçi mi tutmuş ?
    istatistikte yanlışlıklar var fakat en göze batanı şu;

yasin'in şutunu volkan çıkarmıştı ama volkan'ı kaleciden saymıyorsanız bilemem tabi

Quote Originally Posted by ErsunYanal View Post

vay anasını ne yapmış öyle yahu .

volkan az bile yapmış o zaman keşke bogazını kesseydi.

meloya 128 maç ceza vermeyen federasyon adam değildir.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

O değilde Webo'nun açıklaması beni güldürdü :

-Maçta en çok koşan bendim ama maça bir türlü giremedim.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

İstatistikler, takımların iyi yada kötü olduğunu göstermez. O kadar şut atılmışta bir daha yaratılan bir gol pozisyonu yoktu iki takımında. Fenerbahçe'nin gol pozisyonlarının çoğu da korner karambolünden geldi zaten. Oyun anlamında da iki takımın ortasahası çok top kaybetti. Heyecanlı ama kötü bir maçtı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Tamam kötü oynadık.Eger kötü oyunumuz bile bu kadar iyiyse iyi oynarsak neler neler yaparız.

Tamam kötü oynadık.Eger kötü oyunumuz bile bu kadar iyiyse iyi oynarsak neler neler yaparız.
    yahu son derece iyi oynadınız üstteki yorumlarda da söyledim maç başlamadan da söyledim.
    daha iyi takımsınız bizden.
    tebrik de ediyoruz.

ama hala yok melo fotografları yok bilmemne.

yahu efendi gibi top oynadınız kazandınız hatta ilk yarı hakemin kötü kararları bile futbolcularınızı yıldırmadı kopmadılar son derece güzel oynadılar baştan sona.

ama hala bir taneniz de çıkıp volkan'a yakışmadı diyemiyor. ne güzel oynamışsın penaltılarda da alacak gibisin zaten bariz belli hala şov peşinde bir volkan. çıkıp bir taneniz de diyemiyor yahu.
    hala melo yıllardır bilmemne yaptı diyorsunuz. yıllara bir dönersek sizde neler var neler ama açmıyoruz biz artık o konuları

hele o kaale almadığım bir tip var diyor ki cevapmışmış bu. sen cevabı 6.hafta göreceksin.

madem volkan'ı kabulleniyorsunuz böyle sahipleniyorsunuz. 6.hafta olacaklar için de hiçbiriniz gelip burada konuşmayacak bak net.

istatistikte bile taraflı bilgi paylaşıyorsun yahu orada 1 şutumuz olsa ne olmasa ne ama burada önemli olan senin tutumun, bu kadar mantıksızca taraflı davranabilmeniz.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    yahu son derece iyi oynadınız üstteki yorumlarda da söyledim maç başlamadan da söyledim.
    daha iyi takımsınız bizden.
    tebrik de ediyoruz.

ama hala yok melo fotografları yok bilmemne.

yahu efendi gibi top oynadınız kazandınız hatta ilk yarı hakemin kötü kararları bile futbolcularınızı yıldırmadı kopmadılar son derece güzel oynadılar baştan sona.

ama hala bir taneniz de çıkıp volkan'a yakışmadı diyemiyor. ne güzel oynamışsın penaltılarda da alacak gibisin zaten bariz belli hala şov peşinde bir volkan. çıkıp bir taneniz de diyemiyor yahu.
    hala melo yıllardır bilmemne yaptı diyorsunuz. yıllara bir dönersek sizde neler var neler ama açmıyoruz biz artık o konuları

hele o kaale almadığım bir tip var diyor ki cevapmışmış bu. sen cevabı 6.hafta göreceksin.

madem volkan'ı kabulleniyorsunuz böyle sahipleniyorsunuz. 6.hafta olacaklar için de hiçbiriniz gelip burada konuşmayacak bak net.

istatistikte bile taraflı bilgi paylaşıyorsun yahu orada 1 şutumuz olsa ne olmasa ne ama burada önemli olan senin tutumun, bu kadar mantıksızca taraflı davranabilmeniz.
    Sondan baslıyım.

Mackolik'in istatistigini paylastım.Eger taraflı olarak buluyorsan bilemiycem.Yanlıs demek ayrı taraflı demek ayrıdır.

Koyu olarak belirttigim ilk alanda kin tutulmaması gerektigini Melo'nun önceki hareketlerinin bu maçtan bagımsız oldugunu belirtmissin ama asagıda Volkan'ın karsılık bulacagını yazmıssın ilginc bir celiski olmus.Yani Volkan TT Arena'da cok sakin bir maç gecirsede tepki gelecegini söylemissin.Senin mantıgınla bakarsak Volkan'ın yaptıgı dogru Melo'nun o dil cıkarma olayından kin beslemis ve Melo'nun üstüne atladı dün.Sizde Melo'yu sahipleniyorsunuz ve süper kupa'da olanlardan sonra konusmamanız lazım öyle degil mi ? Yahu lütfen şu taraflı lafları bırakın.Volkan burda sucluydu ama Melo'da savunulacak bir adam degil ikisi birbirinden beter.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şimdi sen o kadar şut atıp gol atamıyorsan bir sorun var demektir. Yani bu kadar şut atmak başarı değildir bence önemli olan onu gole çevirmek. Emenike çok baltalar takımı bu sezon. Geçen sezon başkanınızın dediği gibi Galatasaray bu kadar puan kaybetmese şampiyon olamazdınız. Bizim deplasman performansımız da geçen seneki gibi olmazsa Fener rahat bir sezon geçiremez zaten bizden ziyade Beşiktaş ve Trabzon'da iddialı o yüzden şampiyonluk meselesini konuşmak çok erken.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Şimdi sen o kadar şut atıp gol atamıyorsan bir sorun var demektir. Yani bu kadar şut atmak başarı değildir bence önemli olan onu gole çevirmek. Emenike çok baltalar takımı bu sezon. Geçen sezon başkanınızın dediği gibi Galatasaray bu kadar puan kaybetmese şampiyon olamazdınız. Bizim deplasman performansımız da geçen seneki gibi olmazsa Fener rahat bir sezon geçiremez zaten bizden ziyade Beşiktaş ve Trabzon'da iddialı o yüzden şampiyonluk meselesini konuşmak çok erken.
    Problem şampiyonluk meselesi degil bana göre Fb şampiyonlukta favoridir sana göre degildir onda kimse ısrarcı degil.Ancak şu maçta ''iki takım birbirinden kötüydü'' demek sacmalık bence.İnternette bir tane böyle yorum görmedim Gs'li Bjk'li herkes hakeden kazandı yazmıstı buraya girdim her zamanki gibi fanatiklik ön plana cıkmıs ve absürd absürd yorumlar gelmis.Pozisyon kacabilir ama önemli olan o pozisyon üstünlügünü kurmak.Yani maçta daha çok baskı uygulayan taraf bizdik.Dolayısıyla daha üstün olan taraf bizdik.Mesela gectigimiz iki süper kupa'da Gs bu üstünlügü kurdu ama bir maçı son dk golüyle digerini uzatmalarda kazandı.Bir sürü pozisyon kacırmıstı.Kötü mü oynamıs oldu simdi Gs ? Gayet hakederek kazanmıstı.Bu sene aynı durum bizim icin gecerli.Ama Fb hakederek kazandı diyince kendisinin kücük düsecegini sanan ilginc insanlar var.

Pozisyonu en iyi gösteren gif.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Aziz Başkan ile şampiyonluk özçekimi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bu arada Volkan umuyorum saglam bir ceza alırda artık Mert'e , Ertugrul'a gün dogar.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Hala Meloyu haklı gören arkadaşlar var.Gerçekten aklım almıyor.İkisi de hatalı demek zoruna gidiyor insanların kimse kendi oyuncusuna söz söyletmiyor.İki taraf da suçlu.Bunu göremeyecek kadar at gözlüğüyle mi bakıyorsunuz hayata.

Bu mudur savunduğunuz Melo?

Dans ediyor canım sadece seviniyor adam ne var bunda?

Volkanda sonuna kadar suçludur.Sakın sadece Meloyu kötülediğim sanılmasın.Sadece Meloyu koruyan arkadaşlar için diyorum.Volkanın yaptıklar bir BABAya yakışmayan hareketler.

Abi Bekiri sevmiyoruz kötü futbolcu diyoruz adam en azından karakterli.Yakışıyor futbola.Burakla itişiyor gidiyor kaldırıyor.Gökhan Zanla yıllar boyu cam adam diye dalgalar geçtik.Hangi maçta gördük adamın pisliklerini.Melonun saygısızlığına bile uğradı adam.Bir kere çıkıp medyada söz etmedi.

Bize böyle futbolcular böyle beraberlik lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Kryptonite

O görüntülerin maç içerisinde yaşanan olayla ne tür bir ilgisi var? Geçmiş maçlarda yapılan harekeltlere bakacak olursak Volkan'ın da ondan aşağı kalır yanı yok. Hatta Türkiye'de çok daha fazla maça çıktığı için vukuatları daha fazla bile olabilir. Biz burada pozisyon yorumu yapıyoruz. Fakat arkadaşlar anlamakta zorluk çekiyor. Pozisyonda Melo'nun hiçbir suçu yokken halen geçmişte şunu yaptı bunu yaptı diyerek suçun bir kısmını Melo'ya yıkmaya çalışıyor.

Tamam anlıyorum, Melo'yu sevmiyorsunuz ama bu yaşanan pozisyonda en ufak bir suçu yok. Hatta kendinden beklenmeyeni yapıp gidip rakip takımın oyuncusunun elini sıktı, münakaşaya bile girmedi. Selçuk'ta, Yekta'da penaltı kaçırdı. Volkan neden onlarda da aynı sevinci yapmadı? Melo kaçırınca ona ayrı sevindi ve üzerine düşünce de '' kesin bilerek durmuştur orda '' diye düşünüp üzerine yürüdü. Tamamen ön yargı. Orada duran Semih yada Selçuk olsa üzerine yürür müydü? Yada böyle bir pozisyon olur muydu?

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri