En iyi lig Bundesliga'dır.
Bi saltanat bitireceksen illa, gidip hayvan gibi oynayan Bayern'i alt etmeye çalışacaksın.![]()
En iyi lig Bundesliga'dır.
Bi saltanat bitireceksen illa, gidip hayvan gibi oynayan Bayern'i alt etmeye çalışacaksın.![]()
Fransa 3.liginden "RC Strasbourg" diyorum.
Alt lig menajerliği sevenler için şahane bir seçim olur.
Premier ligde orta sıra takımı aston villa iyidir benteke vargitmek istiyor tabi ama elde tutabilrseniz yidir
![]()
İtalya'da mazisini arayan İnter ve Milan klüpleri zevkli olabilir.
İspanya alt lig Real Betis deneyin.. (:
https://www.youtube.com/watch?v=n2fveCuTUV8
bundesliga da takım önerisi olan var mıbüyük takım istemiyorum
![]()
Alt lig degil ya![]()
Alt lig istiyorum ama, karar veremedim. İngiltere çok istediğim bir lig yapısına sahip olsa da Premier lig işi sıkıntılı. Bir sürü büyük kulüp varken Burnley ya da Derbi Country gibi geldiğimiz yere yollarlar bizi.![]()
Bir de başında menajer olan kulübe geçmek istemiyorum. Ama o zaman da takım kalmıyor. Bir tek İsveç'de BW-90 takımı mesela istediğim gibiydi, kadroya bir baktım 10 küsur ortasaha 10 küsur forvet 1 tane defans 2 tane kaleci o kadar.Kadroyu toplamaya da para yok.
![]()
Şöyle işleyişi güzel bir lig önerebilir misiniz? Gerekirse bi menajeri koltuğundan da edebilirim.
aik stockholm ü nasıl bilirsiniz? eğlenceli midir?![]()
Arkadaşlar, büyük paraların dönmediği bi Avrupa ülkesi liginden takım arıyorum;
-Takım ülkenin büyük takımlarından olmayacak
-Başarı istemeyen ama potansiyelli bir takım olabilir alt liglerden veya en üst seviye ligin kötü takımlarından olabilir
-Mali durumu kötü de olabilir, tek istediğim kombine sayıları düzgün olsun
Büyük lig istemememin sebebi de yayın geliriyle 1-2 yılda müthiş bir takım kuracak bolluğa erişmek yerine bi kaç yıl sürünüp kendi oyuncularımı yetiştirmek, istediğim tek şartsa tribünleri tamamen dolduran kulübe bağlı taraftarlar. Eğer öneriniz varsa memnun olurum.
Dostum benim beklentilerim de senin yazdıklarınla benzer ve kendime takım olarak AIK Stockholm' ü belirledim 50.000 kişilik modern bir stadyuma sahip ve lig maçlarında ortamala 22.000 kişi ile oynuyorlar bu İskadinav takımları için gayet iyi bir rakam. Ayrıca kulüp 1891 yılında kurulmuş ve ligde 11 şampiyonluğu var Malmö nün üstünlüğüne son vermek ve Avrupa' da küçük bütçelerle de bir yerlere gelinebileceğini göstermek adına güzel bir tercih olabilir.
Ülke futbolunda büyük paraların dönmedigi fakat avrupada son yıllarda ders veren takımlardan biri Basel , hem İsviçre'de Basel'i devirip hemde avrupada küçük bütçelerle mucizeler yaratmaya çalışabilirsin Young Boys , Zurich , Sion , Servette gibi takımlarla onun dışında Danimarka'yı önerebilirm FC Midtjylland durmadan cok yetenekli afrikalı oyuncular üretip avrupaya satan bir klüp son olarak Aklıma gelen takım Standard Liege Belçika'da aradıgın kriterlere uyuyor gibime egliyor
You'll Never BeatThe Irish !
yeni güncellemelde sonra aklınızda güzel bi takım var mı arkadaşlarortas sıra
sparta prag'da çok iyi oyuncular var. özellikle dockal ve krejci.
Herkes kesinlikle en az 3 sene Everton ile oynamalı.Kadro potansiyeli muhteşem.Öncelikli hedef olarak ilk 4 içinde yer almaya çalışmak ve yavaş yavaş şampiyonluğa oynamak aşırı zevkli.
Az önce araştırırken gördüm.Orta sıralar için Newcastle güzel bir seçim gibi görünüyor.Ayrıca teknik direktörü olmadığı için boş bir koltuğu devralmış oluyoruz(Bazen bir takımın başına geçerken o takımın hocasının serbest kalıyor olması beni üzmüyor değil)
ispanya da celta vigo nasıl ?
almanyadan wolfsburg iyi takim. bayernle biraz da olsa basedilebilir. iyi oyunculari var ve avrupa kupalarinda da basarili olma ihtimalleri yuksek. kulup tarihi boyunca tek sampiyonluklari var. o yuzden 2. ve hatta 3.yu kazanabilirsiniz. bir de sampiyonlar ligine dogrudan katilmak konusunda o takimi almanyada bayernden sonra devamli hale getirebilirsiniz.
Yeni güncelleme'de Malezya'dan Sabah'ın koltuğu boşalmış... Malezyaseverleri bekler...
Bana Almanya, İngiltere, İtalya, Türkiye, Fransa, Hollanda, Danimarka, İspanya harici saracak, ligde rekabetin olduğu, iyi yıldızların parladığı, yabancı sınırı olmayan ve takımların borca saplanmadığı bir lig söyler misiniz ? Biliyorum çok şey istedim ama elbet bilen vardır![]()
Arkadaslar ben 2002 yilindan itibaren fanatik bir chelsea sevdalisiyim , cm 01-02 den beri chelsea takimi ile kariyer yapiyorum hic bikmadimda fantastik kadro kurmayi ve transfer yapmayi cok seviyorum.. 15 de daha kariyere baslamadim ve sizlere soruyorum bi degisiklige gideyimmi yoksa chelsea ile devammi edeyim. Eger farkli bi takim kurarsam secenekler sunlar ; napoli , galatasaray , newcastle united , watford ve CHELSEA