hocam başarılar dilerim. galatasarayın şöhretini ve maddi olarak kulüp sıralamasını, sportoto liginin şöhret sıralamasını falan paylaşabilir misiniz? Türkiye ligine değer katamadım ben bir türlü :/
hocam başarılar dilerim. galatasarayın şöhretini ve maddi olarak kulüp sıralamasını, sportoto liginin şöhret sıralamasını falan paylaşabilir misiniz? Türkiye ligine değer katamadım ben bir türlü :/
Transferler gerçekten harika, Odegaard ve Balic, Fm 14'te Balic inanılmaz gelişiyordu umarım burada da potansiyeli vardır.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Başarılar dilerim kardeşim![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Şampiyonlar Liginde Gruplarda Beklenilen Bir Performansla Lider Çıkmışız Benfica'da Bu Kadroya Kafa Tutamaz.
Yalnız Dikkat Çeken Nokta Adamın Alt Yapı/Yedek Kadrosu Semih, Arda Koray Gibi Adamlardan Oluşması Ayrı Bir Tebessüm Olmuş![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Suan Da Farklı bir strateji uyguluyorumdünya capında bir kac oyuncu sart sampiyonlar liginde Embolo dan sonra forvetlerden yana dikiş tutturamadık..
takımda bir kac tecrübe iyi olacak gibi.. takımı tam rotasyonla kullanmaya gayret gösteriyorum kondisyon yüksek olunca karsı takımlar etkisiz kalıyo
![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
Milli Takım Kadrosuna da Kimleri Çağırdığını Görseydik EyiydiDoldurdun Heralde Tüm Fenerbahçelileri
![]()
Maşşallah Maşşallah Tüm Kulübün Sahipliğini Pogba'ya Verdin Heralde![]()
oooo pogba
basın mensuplarına kulüp binasından çıkarken poz veren pogba kulübün anahtarını basın mensuplarına göstermeyi ihmal etmedi![]()