Sayfa 8 / 41 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 1201 sonuç

Konu: Yıl 2015 [10. Sezon 5. Takım] Roma

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Playoff Yarı Final İkinci Maçı

Maçın henüz 6. dakikasında yediğimiz gol bizi tedirgin etse de, 2. devre toparlandık ve 10 dakikada bulduğumuz 2 golle rahatladık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra da rahatladık ve toplamda 3-1’lik bir skorla finale yükseldik.

Finalde rakibimiz Bari’yi deplasmanda da yenen Lecce oldu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Lecce'yi de geçersin sen Serkan abi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Playoff Final İlk Maçı

Maçta üstün olan taraftık. Lecce’nın girdiği gol pozisyonlarında kalecimiz oldukça başarılıydı. Edu’nun 2. yarıda bulduğu gollerle ilk maçı deplasmanda 2-0 kazandık ve Serie A kapısının yarısını açtık…
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Cok iyi gidiyorsun... Bu arada Bucchi cok iyi bir santrafor! Ben Milan'da oynamistim 4 sezon ayni zamanda Italya milli takimi teknik direktoruydum onu almistim milli kadroya bana dunya kupasi yari finalinde 3 gol atti Ingiltere'ye... Ayrica ayni oyunda... Napoli'nin UEFA ceyrek finalinde cikmasinda da buyuk katki saglamisti... Onemli maclarda onu oynat! Genie Scout'dan bakarsan Imp. Matches ozelligi:20

Bu da 7.0.0 daki profili Bucchi'nin herkez gorsun die koyim dedim! Sen 7.0.2 oynuosan farkli olabilir tabi...

Zaten cikmayi da garantilemis gibisin 2-0 iyi skor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bence seri a kapısı ardına kadar aralandı 2-0 lık galibiyetle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Napoli Serie A'da buı menajer işini biliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Playoff Final İkinci Maçı

Evimizdeki maç başa baş geçti, Lecce daha atak oynayan taraftı. Sadece 1 gol atabildiler. Yenilsek de ilk maçı 2-0 kazandığımız için tur atlayan taraf olduk.

Kısa vadede hedeflerimizi gerçekleştirdik. Şimdi Serie A için kaliteli bir kadro kurup, orada başarı elde etmekte sıra.

Bu arada ligin bitmesine kısa bir zaman kala gelip çok az sayıda maç yapmama rağmen Serie B’nin en başarılı 3. menajeri oldum.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bucchi şu anda 35 yaşında, önümüzdeki sezon 36 olacak. Geçtiğimiz sezon 16 gol atmış. Devamlı olmasa da onu kullanacağım. Yeni oyuncu arayışlarına da başladık. Öncelikli kaleci alacağım, elimizde çok iyi bir kalecimiz vardı ama sözleşmesi bittiği için Milan'ın teklifini kabul etti. Araştırmalara başladık, sezon açılmadan tüm transferleri bitirmek hedefimiz...
    "YÜCE ATATÜRK"

başarılar. şampiyon napoli ayrıca bilirsiniz napoli diğer büyük takımlar arasında sevilmeyen bi takımdır kendine özgü bi taraftar kitlesi vardır

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Abi bu Bucchi'yi bi yerden hatırlıyorumTamam aklıma geldi 2003 yılında şampiyonlar liginde Beşiktaş'a gol atmıştı.Hem de rövaşataO zamanlar Lazıo'daydı ama
    Serie A da başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

kaleci icin Tim krula bak derim yada costil'e. Bucchinin yerine eddie johnson

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Bucchi şu anda 35 yaşında, önümüzdeki sezon 36 olacak. Geçtiğimiz sezon 16 gol atmış. Devamlı olmasa da onu kullanacağım. Yeni oyuncu arayışlarına da başladık. Öncelikli kaleci alacağım, elimizde çok iyi bir kalecimiz vardı ama sözleşmesi bittiği için Milan'ın teklifini kabul etti. Araştırmalara başladık, sezon açılmadan tüm transferleri bitirmek hedefimiz...
    Yaslandigini tahmin etmistim sen bayadir devam ediyorsun bu kariyere ama mesela onemli maclarda onu oynatirsan basarili olacaktir mesela Lazio ve Roma maclarinda onu oynat Onun yerine de Eddie Johnson ii bir secim olabilir... Eddie Johnson'in bendeki durumu:

Ii bir oyuncu hem de ucuz gerci senin kariyerde fiyati kabarmis olabilir... Sonucta sen bayadir oynuyorsun Basarilar

hadi bakalim transfreleri bekliyoruz serie a da basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Serkan abi.Güzel transferler bekliyoruz artık

Seri A da Başarılar SeRkaN Abi...

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Basarilar....

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İlk transferimiz Andwele Slory.

Geçtiğimiz sezon Norwich ile Championship’te mücadele eden Slory, oynadığı 41 maçta 19 gol attı. 7.25 milyon $ bonservis bedeli verdiğimiz oyuncu haftalık 43.000 $ alacak.

Bu ücrete bu oyuncuyu transfer etmemiz bazı çevreler tarafından eleştirilse de sezon içersinde göstereceği performansla tüm bu olumsuz eleştirilere yanıt verecektir. Kendisinden çok umutluyum, bize katkısı çok fazla olacak.

Aynı gün 2 genç oyuncuyla daha sözleşme imzaladık. Atalanta ile ortak haklara sahip olduğumuz Giovanni Cocchi üzerindeki haklarından Atalanta vazgeçince tamamen bizim oyuncumuz oldu. Henüz 18 yaşında olan genç forvetin ileride iyi bir oyuncu olacağına inanıyorum.

Takımdan genel olarak memnunum, her mevki için de yeterli oyuncularımız mevcut. Sadece orta sahaya ve sağ kulvara takviye yapmayı düşünüyorum. Bir de kaleci alacağız.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

29 yaşındaki Slory yerine takıma daha genç bir isim kazandırabilirdin. Cocchi gelecek vaat eden bir oyuncu. Yeni transferleri bekliyoruz
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Cocchi çok iyi oyuncuymuş.Slory transferi de hayırlı olsun

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Cocchi mükemmel oyuncu.. süper yetenek bitiriciliginii ve kafa yeteneklerini 18-20 yaparsan hiç bir maçtan golsüz dönmez

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Kadroda fazla sayıda forvet oyuncumuz var ve bunlardan en az 4 tanesi üst düzey takımlarda rahat oynayabilecek oyuncular. Slory 29 yaşında, Napoli'de 2 sezondan fazla kalmayacağımı düşünürsem bana bu 2 sezonda faydalı oyuncuları almak en iyisi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Slory 29 yaşında, Napoli'de 2 sezondan fazla kalmayacağımı düşünürsem bana bu 2 sezonda faydalı oyuncuları almak en iyisi.
    2 sezon kalacakmısın bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Orta sahayı güçlendirmek için tecrübeli oyuncular Davide Carteri ve De Guzman’ı kadromuza kattık.

Verona’dan 3.9 milyon $ bonservis bedeli ödeyerek aldığımız Carteri, kadroyu derinlik katacak, değişilmez oyuncu olmasını beklemiyoruz sadece eksiklerimiz olduğunda bu eksiklikleri giderecek kadar oynarsa yeter bize.

De Guzman da çoğumuz tarafından bilinen bir oyuncu. 31 yaşında olması sizi aldatmasın, bu sene 11’in değişmez oyuncularından olacak kendisi.

Bu arada hazırlık maçlarının ilk bölümünü Türkiye’de yapacağız. İzmir’de tatildeyken görüştüğüm Göztepe, İzmirspor ve Karşıyaka takımları hazırlık maçı teklifimizi kabul etmişlerdi.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

de Guzman iyi bir transfer gerçekten senden beklenmeyecek bir transfer başarısı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu oyuncularla ilk 5 çok zor Serkancığım. 8-9. olabilirsin. Biraz vasat değil de sağlam gençler alsan daha iyi olmaz mı yahu?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçtiğimiz sezon Meksika’nın Toluca takımında forma giyen Diego, Napoli ile sözleşme imzaladı. 15 maçta 13 gol atan Diego’nun bonservis bedeli 5 milyon $.

Kaleci açığımızı da Türkiye’den bir oyuncuyla kapattık. Adana Demirspor’un genç kalecisi Sercan Karaca 1.9 milyon $ bonservis bedeli ile transfer edildi. Daha iyi kaleci arayışlarımız sürüyor. Ama Sercan da Napoli’de oynayacak kalitede bir kaleci.

Ve son transferimiz de yine sağ kanat için oluyor. Clubb Brugge’de 26 maçta attığı 16 golle kendini gösteren ve Premier Lig ekiplerinden M.City’e transfer olan Vyacheslav Hleb, geçtiğimiz sezon bu takımda forma şansı bulamadı. Yeni bir başlangıç yapmak için takımdan ayrılacağını açıklayan oyuncuyu 3 milyon $ ödeyerek kulübümüze kattık.

Bu arada kadromuzdan da Dedic’i fazla sayıda hücum oyuncumuz olduğu için Burley takımına 6.25 milyon dolara sattık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Diego mental açıdan zayıf bir adam olsa da hem hızlı hem teknik, işine yarayacak.

Hleb'e de MR pozisyonu antremanı yaptır, 1 ayda tam MR olacaktır. İşine yarayacak bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Diego hızlı çıkışlarda, kontralarda etkili olsun yeter. Hleb konusunda da henüz tam kararımı veremedim. Hangi taktikle oynayacağım kesinleşmedi. İtalya Kupası maçlarını bekliyorum, oradaki performansa göre 4-3-3'ten vazgeçebilirim.

Hazırlık maçları yanıltıcı olabilir, çünkü 1 tane ciddi takımla maç yaptık. O da 1-1 sona erdi.

"YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Transferler hayırlı olsun Serkan abi.Diego'yu ilk gördüğümde Bremen'deki sandım Serie A'ya bomba gibi gireceğin şimdiden belli

Hayırlı olsun SeRkaN Abi...

Sayfa 8 / 41 İlkİlk ... 67891018 ... SonSon

Mesaj Yetkileri