İlk 10 içine girmeni umuyoruz..![]()
İlk 10 içine girmeni umuyoruz..![]()
cimbomda başarılar kadro gerçekten ilginç barış memiş,maldonado,cangele çok merak etmeye başladım maçları..
Yeni takımında başarılar abi.Bence transfer şart![]()
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
yeni takımında basarılar maldonado nun ne işi var orda yawsampiyonluk bekliyoruz
TariboWest
Yanlış transferler yapmışsın Murat. Genç, yetenekli ve fiyatı uygun oyuncular bulsaydın keşke 10 mn'e ne oyuncular alırdın
Bu kadro ile şampiyonluk zor, ama başarırsın.
(/s)
Hazırlık maçlarında galibiyet yüzü göremedik
Transfer dönemi kapandı.U-20'ye gönderdim yaklaşık 10 oyuncu 19 yaşında.Hepsi oynayabilecek durumda ve ligde oynayacaklar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Keşke defans alsaydın sanki o bölgede bir eksiklik var gibi duruyor
Bu nasıl bir Galatasaray ya ne Arda var ne Uğur Uçar var ne Sabri var ne Mehmet Topal var.Başarılar dilerim abi her zaman arkandayız.Birde saydığım oyuncuların nereye gittiklerini yazarmısın?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Arda - Sampdoria
Uğur - Reggina
Topal - Bursa
Buraya gitmiş bu oyuncular
Oynadığımız maçlar.
Gençlerimiz süper
Puan Durumu
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Gençler süper iş çıkartmışNamağlup gidiyorsun, hadi bakalım
![]()
FM Modifieri çok iyi kullanmışsın Murat baksana galibiyetlere...![]()
![]()
Güldürme beni Serhat.Atayım istersen Save'i ?
İncele istediklerini![]()
Modifier'le skor değiştirilmiyorki.Murat abi çok iyi skorlar almışsın,tebrikler abi.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
bu kadroyla bu sonuçlar helal olsun
Tebrik ederim Murat abi süper sonuçlar arkandayız aynen devam.
Trabzonspor 15.sırada bir kere de şu takımı çalıştır bari. Hem komşusunuz Giresun- Trabzon arası 2 saat falan idmandan idmana evine gidersin hemde![]()
Tebrikler süper gidiyorsun. Fb li olsamda şampiyonluk bekliyorum senden![]()
valla çok ilginç bir kadro ..başarılar dilerim..![]()
Ligde namağlup devam ediyoruz.UEFA'da gruptan çıktık ve 2.turda rakip Hollanda temsilcisi Heerenven ilk maçı Ali Sami Yen'de 3-2 kazandık birazdan deplasmana gideceğiz rövanş için.
Ayrıca Türkiye Kupası'nda da kolay gruptan rahat çıktık ve Çeyrek Finalde Gaziantep'in rakibi olduk.Eğer bu turu geçersek Yarı Final'de Bursa-Trabzon'un galibi ile oynayacağız...
Devre arasında oyuncu alamadık para yok malumPaf'dan bir oynuncumuzu yabancı uyruklu,Bursaspor'a sattık 2 milyon euro'ya.Klup bu parayla borcunu kapattı
Buyrun Süper Lig puan durumu
![]()
Harika gidiyorsun Murat abi tebrikler Uefa da inşallah tur atlarsın.
Gerçektende kadroya göre baya büyük bir başarı elde etmişsin,tebrikler Murat abi.
Tyler Durden- Fight Club
Arkadaşlar kadroya yanılmayın.
U-20'ye gönderip ss'e sığmadığı için göstermediğim 15-20 oyuncu var ve hepsi görev verilince çok çok iyi oynuyor.Onlarında ekleyeceğim oynadıklarını göreceksiniz.Yani kadrom bu değil tam olarak![]()
bizimi kandırıyorsun murat abi başarılar şampiyon olmanı istiyorum
3 Kulvarda da yolumuza devam ediyoruz.
Uefa'da Heerenven'i geçtikten sonra diğer turda Hollandanın AZ ALKMAAR ekibiyle eşleştik toplamda 3-2'lik skorla Çeyrek Finalde İngiliz devi Manu ile eşleştik ilk maçı İngiltere'de 3-1 kaybettik.İşimiz çok zor ancak Ali Sami Yen'de turu geçebiliriz.
Türkiye Kupasında da Antep'i çeyrek finalde geçerek Bursaspor ile eşleştik ve Yarı Final ilk maçında da Ali Sami Yen'de 2-1 mağlup ettik.Deplasmana gideceğiz ve sonuca göre Final'e çıkacağız.
Ligde ilk mağlubiyetimizi en yakın takipçimiz Beşiktaş'a karşı İnönü Stadında aldık.Deplasmanda zorlanmaya başladık beraberlik alıyoruz ancak yine de liderliğimizi sürdürüyoruz.
Puan Durumu
![]()
Çok iyi gidiyorusun Murat abi.Ama şampiyonun Beşiktaş olacağını düşünüyorum.
ali samiyende 2-0 yeter abi yenersin sen ManU yu
Taktiği değiştirdim klasik 4-4-2'ye döndüm ve sonuç ortada.Yükselişe geçtik![]()
Abi düzeltmişin böyle gider umarım![]()
2.Yarıdaki inanılmaz performansımızla hedefimiz ligde kalmak idi ancak play-off'lar içinde bulduk kendimizi bir anda.
Play-Off'larda rakibimiz Sakaryaspor idi.90 dakikası 0-0 biten maçta Ümit'in golüyle kazandık ve Play-Off finali için yarı finalde Elazığ'ı 2-0 ile geçen Gaziantep Bşb ile eşleştik.
Buraya kadar gelmişken Süper Lig'in kapısından dönmek olmazdı
G.Antep Bşb'yi Emrah COLE'un 2 golüyle geçtik.
![]()
GİRESUNSPOR SÜPER LİG'DE !!!
Federasyondan ödül aldık.Fair Play ödülü.En centilmen takım olaraktan
![]()