Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Araştırmacıların profil detaylarını açıklaması yasaktır.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Araştırmacıların profil detaylarını açıklaması yasaktır.
    Yanıt gelmiş bile

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ahh pardon unutmuşum
    ofise koy dostum o zaman oradan bakalım nacizane bişeyler katarız belki
    Fikirlerim burada

trabzonsporun alt yapısında hasan ahmet sarı isimli çoçuk dehşet bir takip edin kafa vuruşları ve frikileri güzel zaten milli oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by leonXxX View Post
    trabzonsporun alt yapısında hasan ahmet sarı isimli çoçuk dehşet bir takip edin kafa vuruşları ve frikileri güzel zaten milli oyuncu
    Ahmet orta okuldan sınıf arkadaşım(Orta okulda yanyana oynadık okul takımında)..Kendisi Trabzonspor'da yaklaşık 4 senedir oynuyor ve yaşına göre fiziğiyle göz önüne çıkıyor..u17 milli takımının değişilmezi. oyuna yansıtılır umarım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca Football Manager hayranıdır..
    Last edited by Fietra 10 : 29.Temmuz.2008 at 19:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Hasan Ahmet Sarı'ya milli davet

U17 Milli Takımımızın 8 ve 10 Ağustos 2008'de Beyaz Rusya Milli Takımı ile Beyaz Rusya'da oynayacağı özel karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. Kadroda oyuncularımızdan Hasan Ahmet Sarı'da yer aldı.
    U17 Milli Takımı aday kadrosuna davet edilen oyuncular 04 Ağustos 2008 Pazartesi günü saat 15.00'de, TFF Beylerbeyi Atatürk Eğitim ve Araştırma Merkezi Tesisleri'nde toplanacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

alyt yapıda bole yeteneklı bırcok oyuncu vardır trabzonda olmadıgım ıcın pek ızleyemıyorum ama okuduklarımdan bılıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hasan Ahmet Sarı'yı Murat'ın(Fietra 10) yardımlarıyla oyuna ekledim FM 2009'da oyunda göreceksiniz Ahmet'i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilmediğimden soruyorum
    oyunda, şehrin futbola yatkınlığı, futbolu sevmesi gibi bir durum varmı? yani trabzon futbolla yatıp futbolla kalkan, bütün gençlerin futbola yöneldiği bir şehir yapılabilirmi? Bir nevi ispanyadaki atletico bilbao gibi yapılabilirmi?
    kendi bünyesinden çıkan futbolcuları kolay kolay satmayan ve dışardan kolay kolay adam almayan bir şehirklubu yapılabilirmi
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

A.Madrid'le Trabzonspor aynı şey degil A.Madrid Bask Bölgesi(adı buydu galiba) dışından adam oynatmayan bir takım tüzüklerinde var bu madde durum böyle oluncada adam satarken iki kere düşünmeleri gerekiyor çünkü onun yerini doldurabilecek fazla bir seçeneğin yok.Trabzonspor ise kendi bölgesi dışındanda oyuncu alan bir takım zaten adam satma konusuna gelince sadece gülebiliyorum son senelerde çünkü 3 sene önceki takımdan elimizde kalan 3-4 tane futbolcu var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    A.Madrid'le Trabzonspor aynı şey degil A.Madrid Bask Bölgesi(adı buydu galiba) dışından adam oynatmayan bir takım tüzüklerinde var bu madde durum böyle oluncada adam satarken iki kere düşünmeleri gerekiyor çünkü onun yerini doldurabilecek fazla bir seçeneğin yok.Trabzonspor ise kendi bölgesi dışındanda oyuncu alan bir takım zaten adam satma konusuna gelince sadece gülebiliyorum son senelerde çünkü 3 sene önceki takımdan elimizde kalan 3-4 tane futbolcu var.
    biliyorum...

ama trabzonspor son 5 yıldan ibaret değil

trabzonsporun geçmişine bak bir nevi atletico bilbaoluk görebilirsin

ki halen trabzon ofislerinde konuşulur bu
    kendi evladımıza dönelim kendi mahsülümüzü kendimiz çıkaralım diyorlar kominizm yakışırdı trabzona, bilbao ya yakışıyor... bizimde bir fabrikamız olsun çokmu (futbolcu fabrikası)
    ki zaten o fabrikamız var ama son 10 yıldır işlemiyor.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Her takımda vardır keşke kendi yetiştirdiklerimizi oynatarak bişeyler yapsak düşüncesi ama Türkiye'nin şuanki şartlarında bu ancak düşünce olarak kalır.Böyle birşeyi oyuna aktarmak Hüseyin Çimşir'e 200 CA vermekten farksız bence...

trabzonsporda şampiyonluk gören yabancı futbolcu yok.yani bize yabancılar yaramıyo hep bizden olursa daha iyi oynuyoruz.araştırın külübte vardır şampiyonluk kadrolarında sadece türk var bunların % 80 trabzonlu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

trabzonsporda şampiyonluk gören yabancı futbolcu yok.yani bize yabancılar yaramıyo hep bizden olursa daha iyi oynuyoruz.araştırın külübte vardır şampiyonluk kadrolarında sadece türk var bunların % 80 trabzonlu
    güzel bir bilgi
    Fikirlerim burada

Kulüb başkanlarının kulüb üzerindeki etkisi artacakdır diye düşünüyorum fm 2009 da ve TS başkanı oldukça başarılı işler gerçekleştiriyor stad büyültülüyor yanlış hatırlamıyorsam 7-8 bin kişilik artış olacakdı hatta fotoları bile vardı TS sitesinde ve kulüb başkanlarınında CA ve PA değerleri var bunların göz önünde tutlması gerekir diye düşünüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

*Dünkü maçtan izlenimlerim:
    *Umut tekniksel açıdan iyi ama zihinsel olarak hala vasat bir oyuncu.
    *Gökhan'ın bitiricilik yanılmıyorsam 14-15 civarıydı bu 16 olabilir.Önceden sezme oyunda 11'di galiba bu Gökhan için çok az bence 14 seviyesine çıkartılabilir.
    *Cale bana Gökhan Gönül'ü hatırlattı bence Gökhan'dan tek farkı ondan daha yavaş olması teknigi oldukça iyi defansif yönü biraz zayıf ama Türkiye'de başarılı olacak bir sol bek.

Bunlarla A.Bilbao(diger mesajlarımda hep yanlışlıkla A.Madrid demişim kusura bakmayın) felsefesi bir degil hatta yakın bile degil daha öncede dediğim gibi böyle birşey oyuna aktarılmayacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bence bu yıl oyuncuların profıllerı daha ıyı olmalı.

yattara:yaratıcılk 15 ustunde,orta acma en az 17,pas en az 17,ozel yetenek 20 olsa anca,hız hızlanma ıyı olmalı,top surmesı en az 15

gokhan unal 2008de profıl olarak ıyı degıldı.bu yıl onceden sezme,ozel yetenek,kafa bıtırıcvılk ıyı olmalı dahada sayabılırım de sımdılık bu kadar aklıma gelıo

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gökhan ünal 08 de çok iyiydi çok gerçekçiydi yattara oyunu 15-20 metrede oynayan bir adam yaratıcılık oyunu geniş alanda görebilmek demek hani hagi gibi 40 metrelik paslar atmak lazım yaratıcılık demek odur.
    yattara yaratıcılık yönünde iyi bir adam değil 10 u geçmez
    orta açma en az 18 olur türkiye liginin açık ara üzerinde crossing yapan bir adam yani o muz ortalar o kanadı kullanma becerisi mükemmele yakın
    pası neden 17 olsun anlamadım 12-13 ü geçmez
    özel yetenek 19 olabilir gerçekten
    hız hızlanma 16 şar olmalı top sürmede 17-18 olmalı
    ek olarak kanada bitişik oynar hatta sağ taç çizgisinde yaşar ppm si eklenmeli
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Yattara'nın pas atma 17 olmaz maksimum 14-15 olur.Çoğu asistini falan orta açarak yapan bir oyuncu zaten.Orta açmada 16 olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    .Orta açmada 16 olabilir.
    ligin açık ara en iyi orta açan oyuncusunun orta açması 16 olmaz 18 çok ideal
    kim yapıyorki onun gibi muz ortaları
    adam 1,78 lik fatihe bile 20 tane kafa golü attırdı bi senede
    Fikirlerim burada

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Zaten 16 ile Türkiye'nin en iyi orta açan ismi olacak.Ayrıca Fatih zaten 1.78 boyuna rağmen gerek iyi pozisyon alması gerek cesareti gerek müthiş kafa vuruşlarıyla zaten hava toplarında iyi bir oyuncu milli takımda ve Zenit'tede birçok golü kafayla...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

vallahi özellikle 2003 ten beri önemli bir yoğunlukla takip ettiğim bu ligde son beş yılda yattaraya yaklabilecek bir adama bile rastlamadım

yani crossing kanadı kullanma ve orta açma durumu

orta açarsın ama önünü boşaltamazsın örnek ergün ve onun gibi bir çok iyi orta kesen adam
    veya önünü boşaltırsın iyi orta kesemezsin örnek arda hasan şaş gibi driblingleri sağlam olanlar

ama hem kısa mesefede bu kadar rahat adam geçip kendini orta pozisyonuna sokan hemde bu kadar kavisli kaliteli sert ortalar yapan bir adam bırak türkiyeyi avrupada bile bulamazsın
    şimdi iş kıyassa ondan sonrada türkiyede colin kazım gelir

benim crossingten anladığım o ikisinin yapabildiği şey
    orta pozisyonunu yaratma ve orta açma

zaten o ikisinden başka adam akıllı crossing yapan yok

kazım 16 yattarada 18 olmalı ki
    biz vermeyeceğiz neden çünkü benim deli olmam lazım

kazıma ömründe kafa topuna çıkmamış biri olarak 13-14 jumping vereceğiz 14 te crossing yattaraya 14-15 pas falan vereceğiz 16 da crossing

afedersiniz ama mantıksız
    yada benim mantıksız olan
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

sana katılıyorum yattaranın kesme yetenegını aramakla bulmak cok zor ole dunyada bırkac oyuncu var kazım 16 olursa yattaranın 19u bulması lazım bence oyunda ve gokhanda bence fatıhle aynı ozellıklerı tasıo sayılır bu yıl yattara gokhanda 20 kafa golu attırı oda en az

onlar güzel decolman elimizde patlayacak gibi duruyor inşallah öyle olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

onlar güzel decolman elimizde patlayacak gibi duruyor inşallah öyle olmaz
    bıse olmaz ya daha adam oynamadı bıle bı dur bakalım

ben germinal da bayağı maçını izledim korkum o yüzden ersunyanalın sistemine ayak uydurur inşallah

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

bu yıl tayfun coradada buytuk ılerlemeler var 2008de adam oyuna dırek kıralık lıstesınde baslıo ama suana kadar yapılan hazırlık maclarında ılk 11 cıkt galıba ozellıklerı ve takıma baglılıgı artmalı bence

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    bu yıl tayfun coradada buytuk ılerlemeler var 2008de adam oyuna dırek kıralık lıstesınde baslıo ama suana kadar yapılan hazırlık maclarında ılk 11 cıkt galıba ozellıklerı ve takıma baglılıgı artmalı bence
    Tayfun hala kötü oynuyor bi ilerleme yok bence.Hüseyin-Tayfun-Serkan-Tolga bunlar bu takıma yakışmıyor kesinlikle.Hazırlık maçlarında belli ettiler kendilerini..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

berk ızlemedım yorum yapamıcam ama okuduklarımla konustum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tayfun coraya sık sık hücuma katılır ppm si eklenmeli hem çok gol atıyor hemde ileriye çok çıkıyor
    Fikirlerim burada

Sayfa 8 / 12 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri