ben 16 - 17 civarı yapılmasının taraftarıyım...
ben 16 - 17 civarı yapılmasının taraftarıyım...
bide toplu halde gelinebilir mesela bana en yakın yer sirinevler,bakırköy ve civarıdır buradan gelecek arkadaslar varsa birlikte gidebiliriz...
nekop nerde oturuyon sen ?
halkalı...
bende beylikdüzünde oturuyom nası yapçaz yaw
ben yüzde 99 geliyorumm benide listeye kayıt edin
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
arkadaşlar böyle çok fazla olmadık mı_?kadroyu nasıl ayarlıyacak sınız_?
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
fazla olursak 2 mac yapılcak asya ve avrupa olarak
1. Turksportal Halı Saha Maçı Saat : 16.00-17.00 ya da 17.00-18.00
YER: Büyük ihtimalle Türkiye Futbol Federasyonu Beylerbeyi Tesisleri
Kesin Gelecek Üyelerimiz :
1- Çağrı Zorkol
2- Tolginho
3- senderson
4- nekop
5- EreN
6- enesao
7- gorkemyilmazkarasu
8- Jesus_FB
9- #10 Osmanozc
10- Maymuncuk
11- cifaaa
12- comandante
13- ibob
Not : Arkadaşlar yukarıda yapılmış olan liste maç her iki yakada yapılsa dahi gelecek olan arkadaşlardır. Tek yakaya kesin gelecek olan arkadaşları henüz listeye eklemedim. Lütfen her iki yakayı düşünerek gelme kararınızı bana bildiriniz.
ben hala 16:00 - 17:00 da ısrarcıyım
Hatta 15:00 - 16:00 olursa çok iyi olur ben Sarıyer'den geleceğim![]()
-
büyük ihtimal 16.00-17.00 olacak zaten.. abi sen de haklısın sarıyerden gelecen ama 15.00-16.00da da kavruluruz yaw...Originally Posted by Maymuncuk
Yaw ne olacak; ilk kez buluşuyoruz zaten. Bir de orada oturmak var; akşamı bulur benimki![]()
-
çağrı kardeş ben iki yakaya da gelirim.karşıya beraber gideriz.
benide ekleyin ya kesin gelirim dedim adım berkay zaman yer benim için önemli değil %100 gelirim beni ekleyin
beyler amac tanısmak zaten tabi macımızıda yapıcaz ama o 2. plan bi etkinlik sonucta kupa kazanmak için oynamayacagız...
bi de iki kıtaya gelen sayısı 12iki kıtada da aynı tayfa mı maç yapcaz yav
![]()
hayır.. maçın nerde olduğu belli olmadığı için nerde olursa olsun gelecek olanların listesi bu. daha soora avrupadakiler ve asyadakiler ayrı ayrı maç yapabilir tabe!
heee ben sadece anadoludaki maçlara gelebilirim
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ben Çağrı abinin gözetiminde 2 tarafada giderim....
evet cok iyi olur avrupa karmasiyla asya karmasi... ben avrupa karmasina girerim haaOriginally Posted by Çağrı Zorkol
![]()
hah iyi iyi sen benim kaşımda ol zatenOriginally Posted by enesao
![]()
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
ben bu halı saha işini sevdim valla bunu açan kişiden allah razı olsunallah tuttuğunu ps3 etsin hehehe
Vallahi ne güzel olurdu. Hehehe![]()
-
tmm o zaman ben asya takimina geciyorumOriginally Posted by Jesus_FB
![]()
Arkadaşlar katılım eğr çok olursa o gün turnuvada olbilir. aklınızda bulunsun. yani ciddi bi işe kalkışıyoruz. o yüzden tekrar söölüyorum lütfen kesin gelecek olanlar bana isimlerini bildirsinler.
msn ve mail : [email protected]
abi turnuvada olsa; turksportal ligi de olsa gelirim.ama yeterki 1 hafta önce mütabık kalalım.Originally Posted by Çağrı Zorkol
ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.
turnuva olursa 1 gün yapmayız ozaman dimi??
onun için şimdien bişey söleyemem...Originally Posted by senderson
çünkü daha tam gelecekler belli değil hala 13 kişi war listede. o yüzden turnuva olması bile kesin değil.. çokluğa göre karar verecez zaten. ama ööle bi günde olacağını sanmıyorum.. zaten hava sıcak.. pestilimiz çıkar
Arkadaşlar anasayfamıza başvuru koşulları eklenmiştir. Lütfen kuralları okuyunuz!!!
http://www.turksportal.net/fmhaber/1...ha-senligi.htm
ilk sayfadaki yazıyı okudum 2.halı saha şenliği yazıyo 1.si ne zaman yapılmıştı bilen varmı?yoksa yanlışmı yazılmış?
heybeliye gelin minyatur kale yaparız;D hem anadolu yakasındakilerede kolaylık olıur![]()