teşekkürler mevlüt ile ilgili tavsiyler için deneyeceğim.
eto'o bitmiş.
Radwan Hamed Diye Bir Oyuncum Var. Nerede Oynatacağım Çoğunuz Tanımaz İngiliz Santrafordur..
iyi günler arkadaşlar barcelonaya agüeroyu aldım 4-3-1-2(böyleydi sanırsam) mc-mc-aml-amr-amc-st
Ama messi oynayamıyor AMC - İnside Forward Attack yapıyorum bide cenabetlikten olsa gerek sürrekli sakatlanıyor Agüeroyu amc yapıp messiyi forvet oynatmak istiyorum villa'da sol kanat ama karar veremedim yardımcı olur musunuz en kısa zamanda resmimi ekleyeceğim![]()
Chinedu Obasi 'yi Hangi Mevkiide ve Hangi Rolde Oynatabilirim ?
malatyAdana!
Beyler siz olsanız Lavezzi'yi poacher (st) olarakmı oynatırsınız, yoksa kanatta mı. Adamın bitiriciliği kötü ama ortaları ve hızı müthiş. Kararsız kaldım ?
Poacher oynatmanı tavsiye ederim.
Poacher oynatıyorum zaten şuan Juventus'um. Ama inanılmaz goller kaçırıyor. Crossing'i görünce dedim acaba bu adam kanat oynar mı. Yine de ben poacher'da ısrar edeyim. Teşekkürler.
Natural mevkiisi, forvet, çok pozisyon bulur, çok kaçırır bu yüzden ama bu profille kanatta da oynayabilir tabi, dene yinede istersen.
Lavezzi harika bir Advanced Forward.
Arkadaşlar bu kadro hangi rollerde iyi oynar size zahmet olmassa tek tek söyler misiniz?![]()
1-)fernandinho mc'de ne oynar?
2-)willian sağ açıkta ne oynar?
Gabby Agbonlahor ne oynar?
Bekler: Wing Back / Support
DCL: Ball Playing D. / Defend
DCL: Limited D. / Stoper
DMC: Deep Lying P. / Support
MC: Advenced Playmaker / Attack
AML: Winger / Attack
MR: Winger / Attack
FCL: Poacher
FCR: Target Man / Attack
Oyuncuları çok yanlış dizmişsin ve diziliş baya hatalı gibi.Anca bu kadar oluyor bu dizilişe.
Diego ve Makoto Hasebe .
ben sunderland'de yönetime yann m'vila yı aldırdım ama pek verimli olduğu söylenemez.. hangi rol uygundur m'vila ya??
Ball Winning midfielder - support
derdiyok ve kadlec ne oynar ikisi birlikte? ya da eren-semih. semih deep lying'de fena değil ama eren'e bir rol bulamadım. kadlec de poacherda verimli olmadı. gerçi 18 yaşındaki çocuktan her maç gol atmasını beklemiyorum ama hiç verimli değil.
Ben romada totti yi ileride tek forvet trequartista oynatıyorum. Her maç en az 1 gol garanti atıyor. Boş geçmiyor öyle böyle değil attığı golleri anlatamam size geriden top sürerek gelip kaleciyle karşı karşıya kalıp aşırtma atmadığımı kaldı orta sahadan falsoyla 90 a çakmadığımı oldu kanatlardan aldığı topu 4 tane defans oyuncusunun arasından kaleciye çaptırarark gol atmadığımı kaldı adam tam bir frikik canavarı totti duran topun başındaysa o pozisyon gol sayıyorum ben zaten en olmadık açılardan bile topu filelrle buluşturmayı biliyo adam teknik bitiricilik yaratıcılık top sürme ilk dokunuş adamda herşey tavan yapmış durumda ama yaşı çok ilerde o gidince yerine doldurabileceğimden bile emin değilim ki zaten dolmazda.
arkadaşlar ben 4-1-2-2 sistemiyle oynuyorum.
yani 4lü savunmanın önünde bir ön libero anchor man (duruma göre defensive midfielder)
onun önünde bir mc
onun önünde iki kanat ve çift santrafor.
arkadaşlar mc mevkisinde essieni oynattığım zaman box-to-box yapıyorum.
lampardı oynatırsam ne olarak oynatmalıyım??
(ileri ikili poacher-trequarista veya advanced forward)
Bu adam ne mevkide oynar arkadaşlar yanında bide Barrios var şuanlık Barrios tek forvet, çift sistememi döneyim napayım?
Çift santraforda uç forvet bir dene derim ben.Tabi barrios da poacher-fırsatçı golcü
Agüero'yu amc oynatan var mı?Onu amc'ye koyup 10 numara oynatmayı planlaıyorum ne diyorsunuz?
Arkadaşlar Galatasarayla 2.sezonumdayım ve takıma iyi transferler yaptım. Sizlerden bir kaç öneri istiyorum.
Eden Hazard-Gervinho-Paulo Henrique-Arda-Satncu-Owen Hargreves-Yaya Sanago
Bu oyunculara hangi mevkilerde ne görevler vermeliyim. Türkçe karşılığını yazarsanız sevinirim.