Görsel materyaller yetersiz.(SS'lerle desteklenmeli)
Yazılı kısım yetersiz. (Hikayelerle sunumu güzelleştirmelisin.)
Aldığın kupalar yetersiz. (Kariyerinde başarısızsın.)
İyi gidiyorsun, böyle devam et.
Tebrikler lig kupası'ndan sonra uefa kupası'nı alman da güzel olmuş yeni sezon artık şampiyonluğa oynayan bir takım kurmayı hedefliyorsundur sen de herhalde![]()
tebrikler.
Ashley Young Transfer Listesinde
Muhteşem bir sezon geçiren Aston Villa'nın bu sezon belki de en iyi performans sergileyen oyuncusu Ashley Young'un transfer listesine konulması bütün Aston Villa taraftarlarını üzdü. Doruk Korkmaz'ın ise ne yapmaya çalıştığı anlaşılamadı. Ashley Young için 15 milyon Pound isteyen Aston Villa'ya Manchester United, Arsenal ve Liverpool teklifte bulundu.
Last edited by GsDoruk : 27.Haziran.2011 at 19:08
Stadyumumuz Büyütülüyor
Avrupadaki En İyi 34. Klubüz
Taraftar Yılın Oyuncusunu Seçti: Gabby Agbonlahor
En Zengin 14. Klubüz
Transfer Bütçemiz: 42.000.000 Pound
Güzel başarılar bunlar tebrikler.
42 milyon çok büyük bir mevla iyi transferler yaparsın![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
GİDENLER
Emile Heskey
Ashley Young
Stiliyan Petrov
Richard Dunne
Kalan Transfer Bütçemiz: 70.000.000 Pound
SERBEST TRANSFERLERİMİZ
Martín Demichelis
Mahamadou Diarra
Ilsinho
Davide Petrucci (PA: 177)
Aston Villa'da Bir Türk Daha: Hamit Altintop
Serbest kalan bir sürü kaliteli oyuncuya imza attıran Aston Villa menajeri Doruk Korkmaz finans yönetiminde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha gösterdi.
Kalan Transfer Bütçemiz: 70.000.000 Pound
Young'un gitmesi kötü olmuş
Başarılar Abicim dışardan ve sessiz takipçilerindenim.UEFA kupan hayırlı olsun.bence bütçe müthiş young'ın gitmesi çokta önemli değil elbet yeri dolar o parayla seneye şampiyonuz.balance değerin nedir acaba?
Süper para var doruk yıldız transferler bekliyoruz
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Young'un neden gittiğini açıkladım. Taktiğime uymuyordu. Kaliteli bir takım kuracağız hiç merak etmeyin
Dışarıdan takip etme abicim, yorumlarını bekliyorum bundan sonraTransferlerden önce balance 20 milyon Pound civarıydı.
Paraya kıyamıyorum çok pahalı transferler yapmayacağım.![]()
Ashley Young Neden Gönderildi?
Aston Villa menajeri Doruk Korkmaz başarılı geçen bir senenin ardından taktik değişikliğine gitmeyi planlıyor. Geçen sene 4-2-2-2 taktiğini benimseyen Doruk Korkmaz bu sene 4-1-2-1-2 taktiğiyle sahaya çıkmayı planlıyor. Bu taktik değişikliğine bonservis bedeli ödenmeden alınan transferlerin neden olduğu düşünülüyor.
TRANSFERLER BİRAZDAN
Yeni transferlerini bekliyoruz
Young forvet+Amc dahi oynardı ama karar verilmiş artık 2 yıldız bekliyorum senden![]()
Serbest transferlerimiz beğenilmedi galiba![]()
Bence iyi Petrucci'nin çok gelişmesi lazım ama![]()
Gayet iyi serbestler.
Hatta daha çok beğendim.başarılar.
Daha iyi isimler bekliyoruz.
M.Sissoko'yu alırdım.
Klasik olmasın demiştir belki Murat![]()