Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce gelecek planlamamız nasıl olmalı?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Önce finansal başarı, ardından sportif başarı gelmeli

6 50.00%
  • Önce sportif, sonra finansal başarı gelmeli

6 50.00%
Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 499 sonuç

Konu: Türkiye'nin en iyisi Adanaspor, her kulvarda kupa istiyor! | 5. Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar, transfer dönemi ''bana göre'' çok olumlu geçiyor, birazdan hepsini koyacağım
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Hadi bakalım bekliyoruz transferleri.bizim kulüpte şu kötü yan var ki ne kadar başarı sağlarsak sağlayalım adam gibi bir transfer ve maaş bütçesi verilmiyor.Bu da bir süre sonra canımı sıkıyor tabi o kadar başarı elde et ama karşılığını alama.Piyasada ne futbolcular dönsün ama sen git beleş futbolcu ara. Gerçi oyunda bundan şikayet ediyorum ama gerçekte de durum böyle Ersanı sattık o kadar para geldi hani nerede yok.Allah bilir Bayram Akgül gidip şirketine tır almıştır o paralarla neyse transferleri bekliyoruz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Hadi bakalım bekliyoruz transferleri.bizim kulüpte şu kötü yan var ki ne kadar başarı sağlarsak sağlayalım adam gibi bir transfer ve maaş bütçesi verilmiyor.Bu da bir süre sonra canımı sıkıyor tabi o kadar başarı elde et ama karşılığını alama.Piyasada ne futbolcular dönsün ama sen git beleş futbolcu ara. Gerçi oyunda bundan şikayet ediyorum ama gerçekte de durum böyle Ersanı sattık o kadar para geldi hani nerede yok.Allah bilir Bayram Akgül gidip şirketine tır almıştır o paralarla neyse transferleri bekliyoruz
    Hocam başkan değiştikten sonradamı böyle yoksa kulüptemi birşey var
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aynen sana katılıyorum kardeşim 45k bütçe 70k maaş bütçesiyle kimi alayım ben Başkan değişti zihniyet yine aynı Bu arada kulüple sözleşme yeniledik.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Aynen başkan değişince de öyle oluyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

HERKESİN BEKLEDİĞİ TRANSFER DÖNEMİ GELDİ, ÇATTI, VE KAPANDI! İŞTE ADANASPOR'UN KADROSUNA KATTIĞI OYUNCULAR:

1. Aytek Aşıkoğlu

Aytek zaten sezon ortasında sözleşme imzaladığımız bir oyuncuydu. Stoperde Ömür'le değişmeli olarak görev yapacak.

2. Oussama Darragi

Darragi de sezon ortasında sözleşme imzaladığımız oyunculardandı. En pahalı oyuncumuz olan Darragi, kilit isimlerimizden biri olacak.

3. Fabinho

Gerçekten çok kaliteli bir sol beki kadromuza kattık, fakat yabancı sınırına takılıyor. Elimden geldiğince, herhangi bir yabancımız sakatlandığında hemen Fabinho'ya forma vereceğim, onu kulübeye mahkum etmeyeceğim.

4. Fode Mansare

Mansare de kaliteli bir oyuncu. Aydın'dan alamadığım performansı, ondan bekliyorum.

5. Lex Immers

Mentali iyi olan oyuncuyu severim, dolayısıyla Immers'i de sevdim Yedek mc olarak görev yapacak.

6. Marin Skender

Skender kalemizi devredeceğimiz isim olacak. Benim için bir kaleci çok önemlidir, ve Skender'in özellikleri bana gayet cazip geliyor. Beklentilerim yüksek.

7. Xavier Chen

Chen'i de sadece 24k€ gibi ucuz bir bonservis bedeliyle kadromuza kattık. Sağ bekimiz ona emanet.

8. Yiğit İncedemir

En önemli transferlerimizden biri. Çok kaliteli bir oyuncu, ligimizi her türlü kaldırır. Yiğit'e güvenim tam.

9. Velice Simulioski

Simulioski ile de sözleşme imzaladık, fakat o devre arasında takıma katılacak.

İşte sezon başı transferlerimizin genel görünümü:

Transfer dönemi genel değerlendirmesi: Bütçe olmadığı için serbest oyunculara yöneldik, ve kanımca iyi transferler yaptık. Maaş bütçesinin haftalık 20k€ üstüne çıktık ama yapacak bir şey yoktu. Bence iyi bir transfer dönemi geçirdik. Kazandığımız yegane para ise 20k€ oldu. Görkem Görk, Efecan Karaca, Bülent Bölükbaşı, Onur Demirtaş, Metin Tuğlu, Tolgahan Acar, Koray Şanlı, Özgür Can Özcan ve Rahman Kobya gibi oyuncularımızı satmamıza rağmen finans olarak düzlüğe çıkamadık. Ancak her şeye rağmen, kaliteli youncular almayı başardık; ve ilk sezon hedefimiz olan ligden düşmemeyi başaracağımızı düşünüyorum. Bugünlük bu kadar stres yeter, gerçekten çok zorlandım, ömrümden bir ay eksilmiştir Yarın heyecan başlıyor, hepinize iyi geceler

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takım değerimiz 4.2m€'ya yükselmiş, buna rağmen medya ligi sonuncu tamamlayacağıızı düşünüyor. Bakalım nasıl bir sezon geçireceğiz

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çok iyi transferler yapmışsın takıma katkı sağlayacaktır

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Staff kadromuzda da önemli bir değişikliğe gittik arkadaşlar, kaliteli staff'lar aldık. Yardımcıların çok önemli olduğunu düşünen bir menajerim, bu yüzden de bu gelişme benim için gayet sevindirici.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Süper ligde ilk senemiz olduğu için transferler gayet iyi.Seni küme düşme potasından uzak tutacak bir kadroyu kurmuşsun.Forvet ve aml dışında tüm mevkilere iyi oyuncular almışsın.Zaten amr de Deniz var forvette de zenci insan azmanı var.yeter onlar sana.giden oyuncularda gayet yerinde.Gereksiz tüm oyuncuları temizlemişsin takımdan.Sadece belki Rahman Oğuzu tutsan iyi bir alternatif olabilirdi belki orta alanda ama zaten epey transfer yapmışsın o mevkii ye belki de hiç gerek kalmazdı.Kemik kadroyu kurmuşsun.Bu sene alışma dönemi vs. ye gider.Gelecek senelerde işin kolay olur.birkaç takviye ile kemik kadroyla oynarsın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Çok iyi transferler yapmışsın takıma katkı sağlayacaktır
    Teşekkürler, elimizden geleni yaptık

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Süper ligde ilk senemiz olduğu için transferler gayet iyi.Seni küme düşme potasından uzak tutacak bir kadroyu kurmuşsun.Forvet ve aml dışında tüm mevkilere iyi oyuncular almışsın.Zaten amr de Deniz var forvette de zenci insan azmanı var.yeter onlar sana.giden oyuncularda gayet yerinde.Gereksiz tüm oyuncuları temizlemişsin takımdan.Sadece belki Rahman Oğuzu tutsan iyi bir alternatif olabilirdi belki orta alanda ama zaten epey transfer yapmışsın o mevkii ye belki de hiç gerek kalmazdı.Kemik kadroyu kurmuşsun.Bu sene alışma dönemi vs. ye gider.Gelecek senelerde işin kolay olur.birkaç takviye ile kemik kadroyla oynarsın.
    Sağol kardeşim hislerime tercüman oldun Aml'ye Mansare'yi aldık ya, bence gayet iyi adam, forvette de Ahmed reyiz var zaten Ben de kadroyu fazlalıklardan kurtardığımı düşünüyorum. Rahman'ı ben de tutmak isterdim ama kendisi gitmek istedi, biz de engel olmadık. İskeletimiz bu, gelecek senelerde de serbest oyuncular bizi bekliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    Sağol kardeşim hislerime tercüman oldun Aml'ye Mansare'yi aldık ya, bence gayet iyi adam, forvette de Ahmed reyiz var zaten Ben de kadroyu fazlalıklardan kurtardığımı düşünüyorum. Rahman'ı ben de tutmak isterdim ama kendisi gitmek istedi, biz de engel olmadık. İskeletimiz bu, gelecek senelerde de serbest oyuncular bizi bekliyor
    Yanlışlıkla aml yazmışım orası amr olacaktı

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

çok transfer yapmısın bekliyoruz merakla ligi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Yanlışlıkla aml yazmışım orası amr olacaktı
    Haa anladım Amr'de Deniz Baykara ve Okan Salmaz'a güveniyorum, ikisi de forma şansı bulacaktır.

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    çok transfer yapmısın bekliyoruz merakla ligi
    Bence az transfer yaptık be abi, lig atladık sonuçta Ligi ben de çok merak ediyorum, sürprizlere açık bir takımız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Arkadaşlar, sezon başlamadan Aydın Karabulut 10-12 ay sakatlandı, ben de Okan Salmaz'ı sol açık yedeği yapıp, Sinan Süngüoğlu'nu as takıma aldım ve onu sağ açık yedeği yaptım. Sinan da hiç fena oyuncu değil bence. Bu sorunu da böyle çözdük. İşte bu da sezon boyunca kullanmayı planladığımız taktik:

Oyuncular hazır, ben hazırım, tüm Adana hazır. Ve lig, başlasın...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Haydi bakalım hayırlısı olsun

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Takımımız kaptanlığına Yiğit İncedemir, ikinci kaptanlığına ise Yıldıray Baştürk getirilmiştir. Kamuoyuna duyrulur.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Haydi bakalım hayırlısı olsun
    Sağol kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hazırlık maçlarında ünlü takımları görebilecek miyiz?

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Transferler son derece yerinde olmuş takımı ilk 10 içinde tutacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by görkemm View Post
    hazırlık maçlarında ünlü takımları görebilecek miyiz?
    Baba kulübümüz Galatasaray'la maç yaptık, en büyükleri o

Quote Originally Posted by baZinga View Post
    Transferler son derece yerinde olmuş takımı ilk 10 içinde tutacaktır.
    Teşekkürler

Hazırlık maçlarımız şu şekilde oldu arkadaşlar:

Adanaspor-Afyonkarahisarspor:3-0
    Adanaspor-Manisaspor:2-4
    Adanaspor-Galatasaray:2-5
    Adanaspor-Malatyaspor:3-1
    Adanaspor-Ankaragücü:1-1
    Adanaspor-Adıyamanspor:0-0

Birazdan ilk lig maçımızı koyacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Süper lig takımları zorlamış hazırlık maçlarında.Bakalım ligde nasıl bir performans sergileyeceğiz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

SPOR TOTO SÜPER LİG 1. HAFTA

Gerçekten çok olumlu futbol oynadık, fakat tecrübesizliğin ve Goulon'un kurbanı olduk. Fakat gerçekten, oynanan futbol bana umut verdi. 2-3 haftaya istediğimiz skorları almaya başlarız diye düşünüyorum.

MAÇIN ADAMI: Marc Höcher (8.30)

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Süper lig takımları zorlamış hazırlık maçlarında.Bakalım ligde nasıl bir performans sergileyeceğiz
    Lige alışıp üstümüzdeki pası attığımızda onlarla rahatça baş edebiliriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Başabaş oynamışsınız bence şanssız bir maç olmuş

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Başabaş oynamışsınız bence şanssız bir maç olmuş
    Zaten 1 golleri penaltıdan, diğer golleri de kontrataktan Biz gayet olumlu oynadık, iyi sinyaller verdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

büyükşehirden tek eksiğimiz kaleyi bulan şutlarımızın azlığı olmuş.Onuda lig ilerledikce rayına oturtursun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

büyükşehirden tek eksiğimiz kaleyi bulan şutlarımızın azlığı olmuş.Onuda lig ilerledikce rayına oturtursun.
    İnşallah kardeşim, inşallah.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Birazdan Karabük deplasmanına çıkacağız. Bu maç bir yandan benim için ''Soukouna mı, Emenike mi?'' maçı olacak

Sayfa 8 / 17 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri