Şampiyonlar Ligi'nde artık ezeli rakipleri Inter'i destekleyeceğini belirten Milan başkanı, Shevchenko'yu tekrar transfer etmek istediğini de söyledi.
Inter, İngiltere'de aldığı 2-0'lık mağlubiyetle tur şansını zora sokarken, Berlusconi Inter-Liverpool maçında kimi tutacağı sorusuna "Tabiî ki de Inter'i tutacağım. Moratti benim yakın dostumdur, annem bir dönemler onun sekreterliğini yapmıştı. Umarım kupayı onlar kazanır da, birlikte kutlama şansı buluruz. Belki Milan taraftarları bundan çok memnun olmayacaktır, ancak ben alışılmışın dışında bir Milanlıyım." cevabını verdi.
"Abramovich'in sorun çıkarmayacağını umuyorum"
Berlusconi'nin diğer ilginç açıklaması ise, eski yıldızları Andriy Shevchenko'yla ilgili oldu. Milan başkanı, 31 yaşındaki Ukraynalı golcü için şunları söyledi:
"Andriy'le sık sık konuşuyoruz. Abramovich'in futbolcunun transferine izin vereceğini umuyorum. Milan taraftarının onu geri istediğini biliyorum. Andriy bizim efsane futbolcumuzdur ve kapımız ona her zaman açıktır."
Milan'ın, yaz döneminde eski futbolcusu Shevchenko için Chelsea'nin kapısını çalması bekleniyor.