bu yaz italya pek iş yapamaz gibi düşünüyorum
bu yaz italya pek iş yapamaz gibi düşünüyorum
İtalyan ekibi AC Milan'ın, Alberto Gilardino’yu Fiorentina’ya vererek Riccardo Montolivo’yu kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.
Milan’da üçüncü sezonunu geçiren ve hâlâ beklenen patlamayı yapamayan Gilardino’nun yaz aylarında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Gelecek sezon için şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Milan’ın şu an için forvet hattında dört isim bulunuyor. Kadroda yer alan Alexandre Pato, Filippo İnzaghi ve Alberto Paloschi’nin yanı sıra sezon sonunda büyük bir ihtimalle transfer olacak Dimitar Berbatov, İtalyan devinin ileri hattını oluşturacaklar.
Öte yandan, Gilardino’yu çok beğenen Fiorentina teknik direktörü Cesare Prandelli de, gelecek sezon eski öğrencisini kadrosunda görmek istiyor. İkili daha önce Parma’da birlikte çalışmışlardı.
Bu sebeple, Milan’ın Mor Menekşeler’in bu isteğine cevapsız kalmayacağı ve ortasaha oyuncusu Riccardo Montolivo’yu almak için Gila’yı vermeyi düşündükleri belirtiliyor. . 23 yaşındaki genç oyuncu İtalya’nın gelecek vadeden oyuncuları arasında gösteriliyor. Andrea Pirlo’ya yakın oyun tarzı ise Montolivo’nun Milan için biçilmiş kaftan olduğunu kanıtlıyor.
Bu sezon bekleneni veremeyen ve çok kötü bir dönem geçiren Montolivo’nun gelecekte neler yapacağı ise şimdiden merak konusu olmuş durumda. Prandelli’nin eski Atalantalı oyuncuya gitmesi için kesinlikle izin vermesi beklenirken bu transferi bir çok kişi, Pirlo’nun seneler önce genç ve başarısız bir oyuncuyken, İnter’den Milan’a gelmesine benzetiyor.
Kaynak:Goal.com
hala montovolio diyolar ya adam gibi bir kaleci,forvet al önce... Ne mc-dm manyağı bu milan ya anlamadım gitti...
Milan için iyi bir transfer olabilir ancak Milanda acil trasfer isteyen bölgeler var önce onlar halledilmeli.Kaleci bekler forvet vs.
İnter'in hırçın stoperi Marco Materazzi, bir haftadır İbrahimoviç'ten yediği küfürle gündemde olan hocası Roberto Mancini'yle daha önce yumruklaştığını imâ etti. Bu arada Materazzi, İsveçli golcüyle aralarındaki sorunu da çözdüklerini söyledi.
İnter'in Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında Liverpool'a neden yenildiğini soran gazetecilere, karşılaşmada kırmızı kart gören arkadaşını eleştirerek, "Onu Materazzi'ye sorun" diyen İbrahimoviç'le İtalyan stoper arasındaki sorunlar çözülmüş.
Konuya ilişkin olarak bir açıklamada bulunan Materazzi, "Sorunlarımızı çözdük. Tansiyonun yükseldiği bir an olmuş. Hakkımda kitaplar dolusu küfür yazabilirsiniz; ancak ben hiçbir zaman ikircikli, belirsiz bir kişiliğe sahip olmadım, olmayacağım da. Ben insanların gözlerinin içine bakarım" diye konuştu.
Mancini'yle yaşadıkları
Bu arada İbrahimoviç'in oyundan alınırken teknik direktör Roberto Mancini'ye küfretmesine de değinen Materazzi, farkında olmadan yine skandal niteliğinde bir bilgi verdi. İtalyan çalıştırıcıyla kendisinin de bir hikâyesi bulunduğunu dile getiren İnterli oyuncu, "Roberto Mancini'yle geçmişte birbirimize karşı ellerimiz bile kalkmıştı. Ancak bugün ikimiz de buradaysak, kılıçlarımızı kınlarına sokmuşuz demektir" dedi.
Mancini orada iyi dayanıyor adam her türlü tacize mağruz kalmış sözlü fizisksel![]()
![]()
Zidane'den yedin kafayı gücün Mancini'ye yetiyo dimi..![]()
Materazzi ve Ibrahimovic ne kadar yetenekli olsalarda agresiflikleri başlarına bela olmaya devam edecek...
Bu futbolcularin karakterleri bozuk,zihinsel problemleri var.
işte kalliyi getircen bu takımın başına ne ibrahimoviç kalıcak ne materazzi biz iki sene sonra dicez ya ibrahimoviç diye bi forvet vardı noldu ona falan![]()
adam piyasadan siliyor ben lincolnün varlığını unuttum
Fikirlerim burada
Totti, Altın Top ödüllerinin düzmece olduğunu ve hakedene verilmediğini söyledi.
AS Roma kaptanının bu sözleri çok tartışılacak. Real Madrid'de forma giyen Raul'la yakın arkadaş olduğu bilinen Totti, dünyaca ünlü Altın Top ödülünün düzmece bir organizasyon olduğunu bu futbolcu üzerinden kanıtlamaya çalıştı.
Raul'un futboluna büyük övgü getiren İtalyan yıldız, "Bence Raul gibi her yerde gol atmış ve her şeyi kazanmış bir futbolcunun Altın Top ödülünü hiçbir zaman alamamış olması bir skandal. Şampiyonlar Ligi'ni ve yerel ligi kazanıp yılda 20-30 gol atan bir futbolcu Altın Top'u alamıyorsa, her şey önceden kararlaştırılmış demektir" şeklinde konuştu.
"Ben 2000 yılında coşmuştum"
Totti, kendisinin Altın Top'u hakedip haketmediği konusundaysa, "Sanırım benim için en büyük şans 2000 yılında doğru. O sezon Serie A'yı kazanıp Şampiyonlar Ligi'nde de çok başarılı olmuştuk - hattâ onu da kazanabilirdik. Ancak Altın Top'u kazanıp kazanmamam gerektiğini bilemeyeceğim" değerlendirmesinde bulundu.
"Ben 2000 yılında coşmuştum" Buraya cok güldüm
Hani biz deriz ya costum onun gibi
Ama dogru o yıl coşmuştu![]()
AltınTop hakedene veriliyor bence . En azından son zamanlarda öyle bana göre
İtalya Serie A'da 4. lük mücadelesi yapan AC Milan'ın, Brezilya'nın güçlü temsilcisi Sao Paulo'da forma giyen Milli ortasaha futbolcusu Hernanes'i kadrosuna katmak için teklifte bulunmaya hazırlandığı belirtildi.Çarşamba günü Brezilya'nin İsveç'le oynadığı ve 1-0 kazandığı hazırlık karşılaşmasında forma giyen 22 yaşındaki futbolcu yaptığı açıklamada, "Milan'ın benimle ilgilendiği yönünde herhangi bir haber bilmiyorum. Neler olacağı hakkında bir fikrim de yok. Ancak eğer bu transfer gerçekleşirse çok mutlu olacağım. Yaptığınız işin önemli kulüpler tarafından izlenmesi gerçekten çok hoş. Milan'da oynama şansı gurur verici bir durum ancak şu an için sadece Sao Paulo'ya bağlıyım" dedi.Brezilya temsilcisiyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan ortasaha futbolcusu, alt yapısından yetiştiği kulüpte 2007 senesinde 30 maçta görev almış ve 3 kez gol sevinci kaydetmişti.Mackolik
4. kez kovuldu!
İtalya Birinci Futbol Ligi takımlarından Palermo'nun teknik direktörü Francesco Guidolin'in işine dördüncü kez son verildi, Guidolin'un yerine de ikinci kez Stefano Colan tuono getirildi.
Kulüpten yapılan açıklamada, Guidolin'in işten çıkarılma nedeni olarak Cumartesi günü Cenova takımıyla oynanan maçın 3-2 yenilgiyle bitmesi gösterilirken, Sicilya takımının başına, eski teknik direktörlerden Colan tuono'nun getirildiği bildirildi.
Palermo kulübü, geçen yıl kasım ayında sekizinci sıraya düştüğünde Colan tuono'nun yerine getirilen Guidolin, şu an on ikinci sırada bulunan takımına 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet getirmişti.
Guidolin, Palermo'yu 2004-2005 ve 2006-2007 sezonlarında da çalıştırmış, geçen yıl nisan ayında görevine son verilmiş, Mayıs ayında geri çağrılmış ve Haziran ayında tekrar kovulmuştu.
Atalanta takımını 2005-2006 sezonunda birinci lige taşıyan Colan tuono ise 2007-2008 sezonunun başında Palermo'ya geçmişti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Roma'ya mı gidiyor?
İtalya Serie A'nın köklü ekiplerinden Milan'ın İtalyan forveti Alberto Gilardino sezon sonu ayrılıyor! Gilardino'nun adı şimdiden Roma ile geçmeye başladı bile...Golcü oyuncunun menajeri Giovanni Bia, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, her oyuncunun Francesco Totti gibi yıldız bir isimle birlekte oynamak isteyeceğini, Gilardino'nun da tam bir takım oyuncusu olduğunu ve Milan'da birçok gol attığını söyledi.
AC Milan kulübüyle 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan Gilardino, bu sezon 19 maçta forma giydi ve 7 gol kaydetti. Brezilyalı genç yetenek Alexandre Pato'nun Ocak ayında takıma katılmasıyla birlikte ilk 11'deki yerini kaybeden Gilardino, Milan'daki geleceğinin sezon sonu belli olacağını söyledi.
28.03.2008
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Roma'ya giderse daha iyi olur bence Milan'da forma şansı bulmakta zorluk çekiyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gilardino Roma'da şov yapar...
Chelsea'nin eski menajeri Jose Mourinho'nun, Cuma günü Milano'ya Inter'le görüşmeye gittiği, danışmanı tarafından açıklandı.
Mourinho daha önce İtalya ya da İspanya'da çalışmak istediğini açıklarken, Portekizli çalıştırıcının danışmanı Eladio Parames, yaptığı açıklamada, Mourinho menajeri Jorge Mendes ile görüşmeleri sürdürdüğümü söyledi.
Mart ayının başında, Roberto Mancini, Şampiyonlar Ligi'nden elenmelerinin ardından görevden ayrılacağını açıklamış ama bir kaç gün sonra fikrini değiştirdiğini ifade etmişi.
Mourinho'lu Chelsea, iki kez Premier Lig'de şampiyonluk yaşarken, 2 lig kupası ve bir de FA Cup'ın sahibi olmuştu.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
İnter'de Chelsea gibi, Avrupa'da gözle görülür bir başarı yok. Mourinho gelse de farketmez İnter için.
(/s)
Eğer Mourinho Inter'e giderse Chelsea'den birkaç eski öğrencisinide yanına alır gibi..
Zlatan'ı la kesin kavga ederler...![]()
Mourinho İtalya liginde neler yapar çok merak ediyorum..
İnteri şaha kaldırır bence
Mourinho Inter'e kişilik kazandırabilir ilginç bir takım olur Inter ...
İnter iLk defa hiLeye hurdaya gerek kaLmadan maç kazanmaya başLar. Avrupa da çok iş yapar. Eğer Mourinho nun istekLeri karşıLanır ve ona Abromovic gibi karışıLmaz ise.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
İşine karışırlarsa cacık olmazda istediğini yaparsa başarılı olur
En çok gerçekleşmesini istediğim olaylardan birisi.Yıldızlar topluluğu İnter'in başında futboldan gerçekten anlayan bir hoca.Mourinho ile İnter çok başarılı olur diye düşünüyorum.
So what?
Saike