Bence İnter'e de ligde başarılar yaşatır ama ŞLyi kazandıramaz.
Bence İnter'e de ligde başarılar yaşatır ama ŞLyi kazandıramaz.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gilardino kendini kurtarsın, gitsin..
Ah be Roma Interin berabere kaldigi haftada yensene rakibini,sampiyonluk yolunda avantajli ol.Yazik oldu Romaya.
Mourinho: "Moratti'yle görüşmedim, görüşmeyi de düşünmüyorum"
Jose Mourinho, Inter başkanı Moratti'yle görüştüğü iddialarını yalanladı, ayrıca Inter'i çalıştırmayı düşünmediğini söyledi.
Geçtiğimiz Cuma gecesi gelen bir haberde, Mourinho'nun Inter'le görüşmek için Milano'ya geçtiği iddia edilmişti. Ancak Mourinho bu konuda bir açıklama yaparak, iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Portekizli teknik adam, "Milano'ya gittiğim doğru değil. Moratti'yle görüşmedim, zaten görüşmeye de niyetim yok. Inter'i çalıştıracağım iddiaları da tamamen yalan." diye konuştu.
Bu açıklamanın ardından Mourinho'nun hangi takıma gideceği söylentileri bir kere daha ağızlarda dolaşmaya başladı. İddiaya göre, ilk hedef Milan, Real Madrid ya da Barcelona olabilecek.
O zaman geriye tek bir isim kalıyor.
YILMAZ VURAL
Mourinho İnter'den iyi takım mı var başına geçeceğin.Her istediğin yapılır orada.İstediğin takımı kurup başarıdan başarıya koşardın.Senin oynattığın stilede uygun bir takım İnter..
So what?
Saike
Roma'yada hakediyor diyoruz fakat Inter'in berabere kaldığı haftada yenemiyorlar rakibini.
Inter'i zorla şampiyon yapıcaklar..
Bugün Milan yine bir eşeklik yapmaz umarım, kesinlikle kazanması gereken bir maç var önünde..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Mancinin limiti iyice doluyor...
İtalya gerçekten acayip bir ülke.
16:00 da başlayacak Juventus-Parma maçı Parma'lı bir taraftarın trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle ertelenebilir.
Juventus taraftarlarını taşıyan hareket halindeki otobüsün etrafını çeviren Parma taraftarları otobüse saldırmaya başladı.Otobüs oradan uzaklaşmak için harekete geçtiğinde bazı taraftarlar hala otobüse saldırmaya devam etti ve içlerinden birine otobüs çarptı.
goal.com
Maçı resmi olarak ertelediler.3 puanı daha götürdü cepçiler.
Lazio-İnter noldu bide Roma maçı.
Lazio - Inter berabere kaldılar 1-1 ..
Şimdi Juve-Parma maçı kesin olarak ertelendi mi? Yani hiç oynanma ihtimali yok mu?
(/s)
Gökhan İnler gol attı bu arada.
Udinese 1-0 Fiorentina
NTV spor yayınlıyor.
Milan yine yedi golü1-0 ... Ancelotti v Milan show...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-0 ...
Last edited by Fıratcan Alçınkaya : 30.Mart.2008 at 17:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
2-0.
Fiorentina biraz kıpırdansa Şampiyonlar Ligine gidecek,Berlusconi'den çekiniyor.
Ancelotti Milan'ı rezil hüsva etmekten başka birşey yapmıyor artık. O bırakmaz ise kovarlar, olacağı o çünkü.
(/s)
Ancelotti bu yıl her alanda başarısız yaptı Milan'ı, defolsun gitsin bir an önce..
Milan'dan da vazgeçirtti ya beni Ancelotti, helal olsun...
Pirlo son dakikada penaltı kaçırdı,2-1 bitti.
Milan gene yenilmiş, Pirlo'nun son dakikada penaltı kaçırması kötü olmuş..
Milan'ın şuan ki kadrosunda hiç birşey yok, tek artıları Paloscki ve Pato'nun gelecek vaad etmesi. Huzur evi gibi oldu artık. Ancelotti'den sonra revizyona gidilir umarım.
(/s)
niye suçu ancelottiye yüklüyorsunuz ki.bence bütün suç berlusconinide.bu aralar fazla el atamıyor lige sadece ondan dolayı birde kaka yoktu maçta.
Ancelotti biran önce bırakmalı Milan'ı seneye takıma büyük bir revizyon lazım kaliteli transferler lazım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
bu vakitten sonra Ancelotti yi kovsalar birşey değimezki...sezon sonu bana kalırsa kesinlikle kalmaz...operasyon için sezon sonunu bekliyorlar bence...