Bomba diye buna derimBu Locatelli bir zamanlar adı bizimle anılan eleman mı ? Ribery yi aldıgımız dönemki?
Bomba diye buna derimBu Locatelli bir zamanlar adı bizimle anılan eleman mı ? Ribery yi aldıgımız dönemki?
evet ta kendisi.Özellikle uzaktan attığı gollerle ün yapmıştı.
Vieriyi geri alsınlar![]()
Akıllıca tranfer ama kadroya bu kadar yıldız takviyesi yapmak yanlış.Inter seneye yine bomba gibi geliyor(!)..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Milan işini bitirdi!
İspanyol basını, AC Milan ile FC Barcelonalı yöneticilerin dün akşam Barcelona kentinde Brezilyalı Ronaldinho'nun transferi için yaptıkları toplantıdan anlaşma çıktığını yazdı.
Katalan spor gazeteleri, Milan'ın, Barcelona kulübüne ödeyeceği bonservisin 30 milyon Avro civarında olacağını duyurdu. Milan kulübünün menajeri Ernesto Bronzetti ile Barcelona kulübünün futbol genel sekreteri Txiki Begiristian arasında yapılan ön anlaşmanın sadece Ronaldinho'yu kapsamadığı, Barcelona'da oynayan İtalyan defans oyuncusu Zambrotta'nın da 5 milyon Avro karşılığında İtalyan kulübüne gidebileceği kaydedildi.
Verilen bilgilerde ayrıca, Milan kulübünün gelecek sezon için Ronaldinho'nun yanısıra Chelsea'de bulunan eski futbolcusu Shevchenko'yu da alacağı iddia edildi.
Galliani: ''Dinho ve Sheva bizim''
channel4
Milan’ın Brezilyalı yıldızı Kaka, Cristiano Ronaldo’nun şu anda dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu söyledi
goal.com
Geçtiğimiz sene futbola dair bütün büyük ödülleri toplayan Milan’ın maestrosu Kaka, "en iyi"nin Cristiano Ronaldo olduğunu söyledi. Brezilyalı yıldız futbolcu, Şampiyonlar Ligi’ni Manchester United'ın kazanacağını iddia etti.
Messi ve Torres'in de yeteneklerine hayran olduğunu belirten Kaka, "Şu an dünyada en iyi futbolu Manchester United oynuyor. Benim için Şampiyonlar Ligi’nin en büyük favorisi onlar. İngiliz takımların başarısına şaşırdığımı söyleyemem. Onlar başarıya alışmış durumda. Bana göre şu an en iyi futbolcu da Cristiano Ronaldo" diye konuştu.
Bitime altı hafta kala Şampiyonlar Ligi potasından dört puan uzakta bulunan Milan’da, herkesin umudu devler arenasına katılabilme hakkını elde edebilmek. Öte yandan Ronaldinho'nun takıma katılmasının an meselesi olduğu da, şu sıra İtalya'da konuşulan konuların başında geliyor.
Bu kadar hucum elemanı olan takımda hala 4-3-2-1 oynamaz inş. ancelotti.
R10, Pato, Kaka , Sheva bakalım noolcak...
Geçen gün intertoto kupasından bahsediliyordu.Intertoto kupasına getiremezsin bunları.Demekki Berlusconi yine cebe koydu Şampiyonlar Ligi biletini.
Şuanda Ronaldo acaip formda hem istatistiklere hem Takıma baktığınızda Ronney Ronaldo mrakip tanımıyor
Ronaldinho için yeni bir dönem başlıyor bakalım İtalya'da neler yapabilecek Seedorf böle olursa pek oynayamayacak heralde Diğer takımlar için iyi bir yem
MiLan harika bir dönüş yapıyor geLecek yıL için. Forvette Sheva, arkaLarında Kaka ve RonaLdinho...
Muhteşem ötesi bir kadro oLuyor.
Savunma ya da yetenekLi birkaç orta yaş adam aLırLarsa geLecek yıL süpürürLer ortaLığı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ronaldinho çok iyi işler yapar milanda am takıma daha genç isimlerde katılmalı
RonaLdinho daha genç zaten ne kadar genç oLacak ki![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ronaldinho Milan için oldukça "GENÇ" bir futbolcu zaten..
Şaka bir yana Milan iyi hamle yaptı, Drogba'da imzalamış sanırsam..
Ronaldinho Milan'da kendini bulur.Orada iyi işler yapacağına eminim.Pato-Kaka-Ronaldinho 3'lüsü gerçekten heyecan verici..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Sevindim açıkcası bu transfere.Zambrotta'nın gelmeside iyi oldu.Sheva yuvasında kendisini bulacaktır.Sheva gelecekse Drogba'ya gerek yok bence..
So what?
Saike
Doğru söylemiş Kaka.Ronaldo şu an gerçekten çok iyi bir performansa sahip.
So what?
Saike
Ronaldo kasıp kavuruyor ortalığı, Kaka çok doğru söylemiş..
Mütevazilik yapmış Kaka.
bir kat daha sevdim adamı çok süper metevazi bir insan ya bu kadar şöhret sevgi seline rağmen adam beyfendi,mütevaz,showmen olmayan bir kişiliğe sahip helal olsun Kaka'ya...
Kaka'da kabullenmis bunu sonunda..
Siz Milan transfer komitesinden misiniz?Drogba, Sheva, Zambrotta vs ilk kez duyuyorum bunları..
[SIGPIC][/SIGPIC]
abicim kaka yla ronaldinho aynı takımda olursa güç dengeleri sarsılır yawoldu olacak sağ kanada da cristiano ronaldo yu alsın da iyice suyunu çıkartsın
![]()
Kaka yürüyemez denilen bir futbolcuydu futbol oynaması bile mucizeydi gerçekten çok mütevazi biri Kaka keşke her futbolcu böyle olsa.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Gerçektende öyle
Kaka'yı bu sözlerinde dolayı takdir ettim.
Herkez kabulleniyor Ronaldo'nun Dünyanın En İyi Futbolcusu olduğunu..